- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как мога да си направя...
интересувам се от декорации и ноктопластики,но ми е много любопитно да разбера как може да си направя така наречените 3D рисунки по ноктите плс ако някои знае как нека да пише![]()
потърси има цяла тема казва се "ноктопластика и декорации" там има всичкоhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116509
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
tazi tema q znam i ni6to ne sum namerila iz neq za toq vid dekoraciq![]()
еми явно вече не се правят тоя вид декорациинезнам и аз
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
И аз мисля че сама няма да можеш
sami4ka edva li shte uspeesh...![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Значи, тези 3Д рисунки,ако те разбирам правилно, се правят при маникюристки...тъй като те се правят от едни машинки и ти си слагаш ръката и тя ти печата върху ноктите разни цветенца,чертички и etc. , зависи какво си си избрала.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!