- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя за да го забравя...
dosega ne sam pisala temi tuk ,no sega re6ih da pi6a.ta zna4i moq problem e malko daje dosta slojen:zna4i edna hodih s edno mom4e i si4ko be6e super oba4e ima6e edin problem negoviq fr si me haresva6e i moito gaje revnuva6e a i az mu davah povodi vaopreki 4e en haresvah negoviq fr nqkolko pati karahme zaedno kolela i moito gaje se sarde6e i az sprqh i si4ko be6e super oba4e negovite priqteli zapo4naha da mu govorqt 4e sa pravili sex s tehnite priqtelki i toi zapo4na da iska i nie da pravim ama az mu otkazah i taka zapo4nahme da se karame i nakraq kato za kapak negoviq fr det me haresva6e mi izprati edni ne6to po skype tiq deto sa za kakvo misli6 za nqkoi i toi mi izprati 4e iska da sme gajeta a az mu ispratih takova za fr i mu kazah 4e mojebi iskam i da sme gajeta(a togava bqh skarana s moito gaje) i toi be6e kazal na moito gaj ei nie skasahme posle az tragnah s negoviq fr i posle go ostavih i posle pak se sdobrih s moito gaje .ama posle az se saglasih i mu pravih svirki no ne si legnah s nego i sled tva pak se razdelihme i taka nqkolko pati .i sega prblema 4e ne sme zaedno no toi sega mai si ima druga i e ot moq klas i seki pat 6tom me vid 4e vlizam zapo4va da q gu6ka a 6tom az izlqza toi q ostavq i se darji bezrazli4no s neq .po skype mi pravi nameci 4e o6ge ne me e zabravil,no tova ne e vinagi ta kakvo da pravq da probvam li pak da si go varna ili da go ostavq da bade 6tastliv s neq (vap4eki 4e ne mi isglejda 6tastliv a i az go lofkam o6te)kajete mi kakvo da pravq molqvi
7 точка от правилата
moderated by Coki
Земи ръгни някоя точка белким разбера нещо![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
hvani si gadjebadi 6tastliva
hodi po kuponi
izlizai pri vseki udoben slu4ai
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
lele mnogo obarkana istoriq![]()
nai-dobre se pravi 4e ne ti puka.kakto predi men kazaha izlizai po kuponi,veseli se,jivei si jivota.4ovek razbira kolko e zna4ilo ne6to za nego kato go izgubi ,taka 4e rano ili kasno 6te se osaznae.A i da ne go napravi-po lo6o za nego ;]
майко мила, ужасеми поговори с това момче..изяснете се, защото е много объркана историята
![]()
единствено членоразделната реч е разбираема. постарай се да слагаш пунктуационните знаци и престани с това "и ... и... и... " в петметрово изречение. бати системата - туй начи в даскало нищо не ви учат явно вечеПървоначално написано от xercu^es
![]()
Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
ehehe to dobre zvu4i ama xaxaxa (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
i az misleh da govorq s nego ama se boq da ne 4uq 4e toi ve4e ne iska da ima ni6to ob6to s men za6oto posle 6te mi o6te po gadno![]()
+1Първоначално написано от anito.sl
а да не говорим за латиницата...пф дори няа се тормозя да чета това по горе...![]()
Напий се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оффф,тая история ме разби![]()
ами ако го искаш все още тряя си го върнеш :P
iskam ama kak dai savet
ами той май не може да си преглътне гордостта...та ако ти можеш...отиди при него,поговорете си така пове4ко и когат ви стане мн приятно и забавно го целуни :P
аз така бих направила нз
hxahxhahxПървоначално написано от xercu^es
ох много смях
![]()
а сега по темата ... мисля че ти си играеш с негоами ти ако искаш мини всичките му приятели а????и все пак чувства един вид не си виновна ти ама трябва да се съобразяваш
sorry ако съм те обидила!мисля че иска само да ревнуваш.ама не съм сигурна
по добре го остави в миналото и си гледай живота
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
на колко си години и каде учиш мисля че историята ми е позната и да видя али се позн ...
ExactlyПървоначално написано от Sawyer_94
![]()
Животът е адът описан в Библията!
bahti intrigata em ela prai malko svirki tyka az 6ti kaa ko prai6bahti zleto det si da eba
Na4ukaiti si go v anala
да ти имам и историята .. като го обичаш .. к'во се вреш в приятелят му бе .. Пфф аз ако бях на мястото на въпросното момче отдавна да съм те умножила по 0 и да съм те разкарала окончателно![]()
xixaxixaxПървоначално написано от Sawyer_94
![]()