- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мисля, че започвам да се побърквам
nqma prosto ni6to da opravdavam kato ni6to ne dokazva6Първоначално написано от Nam3less
По-хубаво да не знаеш и да не се занимаваш с подобни теми. Само ще се уплашиш, аз съм усещал истински дух, и направо се разтреперих, а дробовете ми се едно горяха. Изобщо страшна работа, по-хубаво си гледай живота и не се намесвай.Първоначално написано от xaxa
Не е истина как една програма като фотошоп може да доведе до лудост доста хора.
Тук се отваря въпроса за заличаването на нацията от технологиите.
Не знам дали съм откачена , но мисля , че рано или късно компютрите ще унищожат света ..
Не точно демон. Демоните са навсякъде около нас, винаги когато изпаднем в страсти примерно привличаме демони, просто енергий на злото.Първоначално написано от Christ
Енергии на злото... да.. точно.Първоначално написано от Nam3less
![]()
малее като бях малка си спомням исках да стана вещица приятелките ми си мечтаеха да станат принцеси а аз вещицаи това го казвам сериозно колко пъти съм си викала некви духове по детски и се усмелих да викна дама пика нз ама чух някакъв шум като я виках и адската се изплаших и се отказах от мечтата си да стана вещица голяма пъзла съм била ... моя съвет е да пооспреш с тея книги дето ги четеш защото прекалено много си започнал да се инт от тея работи и почваш да си мислиш само за тях и за тва те е страх
No martini .. no party..
Virtual^Reality имайки в предвид четивото с което се занимаваш, смятам че е напълно нормално да се чувстваш по този начин. Това е една изключително тежка тема за четене. Мисля че си прекалено млад, като мен, за да се тормозиш с подобни неща. За да ги разбере човек, му трябва богат житейски опит, а също и системно изучаване на тези неща. Ако вярваш в себе си, и в силата на Доброто нямаш основание да се притесняваш. Аз мисля че книгата е оказала изключително силно въздействие върху теб, и по някакъв начин те е извадила от равновесие. Остави я, и чети нещо по-весело, нещо за живота, събирай се с приятели, и се радвай на всеки ден. Ще премине.
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
Всъщност, това което четеш, в 90% от случайте е зло. Авторите на подобни неща са хитри и много умни, могат да те убедят че става въпрос за добро, но не е така. И щом ти въздействат така силно, то ти си се превърнал в последовател на Сатаната(сатана означава просто някакво зло, което те погубва по някакъв начин).
Момиче за което се предполага че е било обладано от Дяволът,накрая умира ,но не става ясна причината за смъртта.Смисъл до краят на процеса лекарите и психиатрите не са открили точна диагноза за състоянието и причината за смъртта,за това този случай е възприет като един от малкото необяснени явления в историята на екзорсизма.Първоначално написано от paola_Rey
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Nam3less
заинтересува ме. Разкажи нещо повече plssss[/i]
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
axax jivei si spokoinoПървоначално написано от lqlqlql
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, да, живей си спокойно. Магия няма да можеш да правиш.Първоначално написано от lqlqlql
![]()
еми аз искам да пускам огън от ръцете си, ама уви не мога.
ми се го взимай толкоз на вътре, и аз чета от време навреме такива неща ис е интересувам..
Войни на Тангра
az ne iskam da puskam kafqvo ot otzad ama puskamПървоначално написано от Pagan_man
![]()
![]()
ako zapochensh da se zaminavash sas prizovavane na dyhove ili vsqkakvi takiva chydesii to naistina trqbva da znaesh kakvo pravish.Ima dyhove kogato gi povikash moje da ne gi vijash a moje i da gi vijdash nqma znachenie, no ako naisitna tolkova mn se strahyvash i tozi dyh ostane dalgo vreme v tova izmerenie i ne zatvorish portala, to dyhat shte zapochne vseki den da se hrani edin vid sas energiqta i straha ti, shte imash chyvstvoto che ponqkoga neznaesh dali si govorish sam ili na nqkogo.Ako sega te e strah i ti se slychvat straani neshta a predi ne sa se slychvali i si pravil nqkakvo zaklinenie po dobre spri sega, a ako straha ne izchezne sled kato si sprql da chetesh za tezi neshta po dobre potarsi pomosht ot hora koito sa pravili takiva neshta i znaqt mnogo i kak da se ottarvesh ot neshto takova.yspeh \
/ i yspeh
![]()
i da ima dobri,loshi,domashni i vsqkakvi drygo dyhove
да има и елфи, леприкони, гноми и подобни готини същества.![]()
Войни на Тангра
Хах, има и филм за този случай.Първоначално написано от lsd43
![]()
Steel is my body and fire is my blood.
Мхм.Ама истинските снимки на момичето са наистина шокиращи.Първоначално написано от InnocentGreed
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аз съм зарибен по магиите друго не ме интересува.[/b]
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от GoldPearl
колко сте ми забавни... по добре да се пазите от тези неща...
Немам Подпис...
Спри да се занимаваш с глупости преди да те намери нещо