.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    i kakvo zna4i..
    a kak predstavlqvat..
    otgovori s seriozni otgovori
    Много си любопитен И да ти кажа няма да го повярваш, а сега ще се оправдаваш че си го измислям, и че ако е истина трябва да отговоря
    nqma prosto ni6to da opravdavam kato ni6to ne dokazva6

Град
    49 Layer
    i kakvo zna4i..
    a kak predstavlqvat..
    Много си любопитен И да ти кажа няма да го повярваш, а сега ще се оправдаваш че си го измислям, и че ако е истина трябва да отговоря
    По-хубаво да не знаеш и да не се занимаваш с подобни теми. Само ще се уплашиш, аз съм усещал истински дух, и направо се разтреперих, а дробовете ми се едно горяха. Изобщо страшна работа, по-хубаво си гледай живота и не се намесвай.

Не е истина как една програма като фотошоп може да доведе до лудост доста хора.
    Тук се отваря въпроса за заличаването на нацията от технологиите.
    Не знам дали съм откачена , но мисля , че рано или късно компютрите ще унищожат света ..

i kakvo zna4i..
    a kak predstavlqvat..
    По-хубаво да не знаеш и да не се занимаваш с подобни теми. Само ще се уплашиш, аз съм усещал истински дух, и направо се разтреперих, а дробовете ми се едно горяха. Изобщо страшна работа, по-хубаво си гледай живота и не се намесвай.
    Да... казва се демон.

Град
    49 Layer
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    i kakvo zna4i..
    a kak predstavlqvat..
    Да... казва се демон.
    Не точно демон. Демоните са навсякъде около нас, винаги когато изпаднем в страсти примерно привличаме демони, просто енергий на злото.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    i kakvo zna4i..
    a kak predstavlqvat..
    Да... казва се демон.
    Не точно демон. Демоните са навсякъде около нас, винаги когато изпаднем в страсти примерно привличаме демони, просто енергий на злото.
    Енергии на злото... да.. точно.

Град
    dosta go smenqm
    малее като бях малка си спомням исках да стана вещица приятелките ми си мечтаеха да станат принцеси а аз вещица и това го казвам сериозно колко пъти съм си викала некви духове по детски и се усмелих да викна дама пика нз ама чух някакъв шум като я виках и адската се изплаших и се отказах от мечтата си да стана вещица голяма пъзла съм била ... моя съвет е да пооспреш с тея книги дето ги четеш защото прекалено много си започнал да се инт от тея работи и почваш да си мислиш само за тях и за тва те е страх
    No martini .. no party..

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Virtual^Reality имайки в предвид четивото с което се занимаваш, смятам че е напълно нормално да се чувстваш по този начин. Това е една изключително тежка тема за четене. Мисля че си прекалено млад, като мен, за да се тормозиш с подобни неща. За да ги разбере човек, му трябва богат житейски опит, а също и системно изучаване на тези неща. Ако вярваш в себе си, и в силата на Доброто нямаш основание да се притесняваш. Аз мисля че книгата е оказала изключително силно въздействие върху теб, и по някакъв начин те е извадила от равновесие. Остави я, и чети нещо по-весело, нещо за живота, събирай се с приятели, и се радвай на всеки ден. Ще премине.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Град
    49 Layer
    Всъщност, това което четеш, в 90% от случайте е зло. Авторите на подобни неща са хитри и много умни, могат да те убедят че става въпрос за добро, но не е така. И щом ти въздействат така силно, то ти си се превърнал в последовател на Сатаната(сатана означава просто някакво зло, което те погубва по някакъв начин).

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Никога не бих правил такива ритуали,все пак не искам да ме последва съдбата на Емили Роуз.
    koq e tq

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    Никога не бих правил такива ритуали,все пак не искам да ме последва съдбата на Емили Роуз.
    koq e tq
    Момиче за което се предполага че е било обладано от Дяволът,накрая умира ,но не става ясна причината за смъртта.Смисъл до краят на процеса лекарите и психиатрите не са открили точна диагноза за състоянието и причината за смъртта,за това този случай е възприет като един от малкото необяснени явления в историята на екзорсизма.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Nam3less
    заинтересува ме. Разкажи нещо повече plssss [/i]
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    Nam3less
    заинтересува ме. Разкажи нещо повече plssss [/i]
    axax jivei si spokoino

Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    Nam3less
    заинтересува ме. Разкажи нещо повече plssss
    Хаха, да, живей си спокойно. Магия няма да можеш да правиш.

еми аз искам да пускам огън от ръцете си, ама уви не мога.
    ми се го взимай толкоз на вътре, и аз чета от време навреме такива неща ис е интересувам..
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    еми аз искам да пускам огън от ръцете си, ама уви не мога.
    ми се го взимай толкоз на вътре, и аз чета от време навреме такива неща ис е интересувам..
    az ne iskam da puskam kafqvo ot otzad ama puskam

ako zapochensh da se zaminavash sas prizovavane na dyhove ili vsqkakvi takiva chydesii to naistina trqbva da znaesh kakvo pravish.Ima dyhove kogato gi povikash moje da ne gi vijash a moje i da gi vijdash nqma znachenie, no ako naisitna tolkova mn se strahyvash i tozi dyh ostane dalgo vreme v tova izmerenie i ne zatvorish portala, to dyhat shte zapochne vseki den da se hrani edin vid sas energiqta i straha ti, shte imash chyvstvoto che ponqkoga neznaesh dali si govorish sam ili na nqkogo.Ako sega te e strah i ti se slychvat straani neshta a predi ne sa se slychvali i si pravil nqkakvo zaklinenie po dobre spri sega, a ako straha ne izchezne sled kato si sprql da chetesh za tezi neshta po dobre potarsi pomosht ot hora koito sa pravili takiva neshta i znaqt mnogo i kak da se ottarvesh ot neshto takova. yspeh \/ i yspeh

i da ima dobri,loshi,domashni i vsqkakvi drygo dyhove

да има и елфи, леприкони, гноми и подобни готини същества.
    Войни на Тангра

Град
    Petrich
    Момиче за което се предполага че е било обладано от Дяволът,накрая умира ,но не става ясна причината за смъртта.Смисъл до краят на процеса лекарите и психиатрите не са открили точна диагноза за състоянието и причината за смъртта,за това този случай е възприет като един от малкото необяснени явления в историята на екзорсизма.
    Хах, има и филм за този случай.
    Steel is my body and fire is my blood.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от InnocentGreed
    Хах, има и филм за този случай.
    Мхм.Ама истинските снимки на момичето са наистина шокиращи.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Аз съм зарибен по магиите друго не ме интересува.[/b]
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от GoldPearl
    Знаете ли,че доста голяма част от хората полудяват от внушения?Това е доказано!Така,че само се успокой.Аз също много се вълнувам от такива неща и то доста отдавна...Преодолява се!Явно,четеш само за "кофти" паранормалности...Стегни се и когато си помислиш за тия явления и странности си кажи "Това е глупост!Зад мен няма нищо..." или пък си спомни,че има и добри духове и същества..
    колко сте ми забавни... по добре да се пазите от тези неща...
    Немам Подпис...

Спри да се занимаваш с глупости преди да те намери нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си