.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Преди години бях адски заинтересован в окултната материя и паранормалните явления като цяло. Даже си бях купил ритуално Таро на Златната Зора за астрални практики. Но бях твърде малък, за да предприема каквото и да било. Въпреки това библиотечката ми беше пълна с книги на такава тематика.

И ми беше ужасно интересно. И до тук.

Чудесно е, че се интересуваш от такива неща, това много разширява кръгозора ти. Чети без да се страхуваш и не взимай нищо много сериозно, гледай от културната му страна, търси връзки между различните ритуали и скоро ще можеш да разграничиш професионалната магия от шарлатанията. Ако не друго, то поне ще имаш множество незабравими нощи с книга в ръка.

Ако наистина толкова се интересуваш, препоръчвам ти книгата 'Призоваване на духове' на Константинос. Няма да давам подробности, само ще кажа, че е едно доста сериозно и авторитетно написано четиво което не само, че няма да те уплаши, но и ще ти даде по-адекватен поглед над нещата

Поздрави ;]

Извинявай на 5 ли си или може би на 7 6тот основно малките деца се страхуват от тъмното,от духове а между другото да си чувал/а за дама Пика.Такива глупости не съществуват ако изключим филмите и книгите де

Спести си повърхностните мнения.

Че няма причина за страх, няма.
    Но не се дръж като глупак и не отхвърляй всичко, което не познаваш и от което не си се интересувал. Не можеш да застанеш пред хилядолетните практики на окултизма и да кажеш в едно малоумно изречение, че

"Такива глупости не съществуват ако изключим филмите и книгите де"

Цитирай Първоначално написано от -Myrth-
    Спести си повърхностните мнения.

Че няма причина за страх, няма.
    Но не се дръж като глупак и не отхвърляй всичко, което не познаваш и от което не си се интересувал. Не можеш да застанеш пред хилядолетните практики на окултизма и да кажеш в едно малоумно изречение, че

"Такива глупости не съществуват ако изключим филмите и книгите де"
    Добре де астрологията съществува,но да повярвам,че има духове и те идват при нас в тъмното сори ама тфа ми го казваха френдовете кът бях на 6 а за вещици и т.н.т. какво някой зъл маг ще ми направи магия ли?Ами алхимиците в миналото още не са успели да превърнат желязото в злато въпреки,че са опитвали по всякакъв начин а със сигурност и чрез магии.А онея хилядолетни практики еми от тях не се е запазили кой знае колко много.А малоумното изречение ще го повторя:
    Такива глупости не съществуват ако изключим филмите и книгите де

Ако започнеш да наричаш духовете астрални същности и да ги възприемаш като такива, забравиш за крайности като зли магове и баба Яга и попрочетеш малко по темата може би ще започнем да говорим на по-общ език.
    Сега просто нямам какво да ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от -Myrth-
    Ако започнеш да наричаш духовете астрални същности и да ги възприемаш като такива, забравиш за крайности като зли магове и баба Яга и попрочетеш малко по темата може би ще започнем да говорим на по-общ език.
    Сега просто нямам какво да ти кажа.
    Е жалко няма да започнем да говорим на по-общ език

Град
    София
    Истории и филми, книги, статии колкото искаш.
    Помисли малко, ако наистина имаше такива неща те нямаше ли просто да действат, а не да дебнат? Нещата, които не разбираме ни плашат. Виж винаги добрата страна. Каза, че четеш доста по тая тема, чувал ли си за духове, които искат да правят секс с теб? Има и такива, името идваше от латински и не се сещам точно как беше, но има "документирани случаи". От такъв дух може и да не те е страх, доста красиви жени вече не са сред живите.
    Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.

Това навява малко на някаква особена форма на некрофилия
    Иначе загорели духчета има, обиновено не са на умрели ама на астрални същества

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от ViNyArD
    Истории и филми, книги, статии колкото искаш.
    Помисли малко, ако наистина имаше такива неща те нямаше ли просто да действат, а не да дебнат? Нещата, които не разбираме ни плашат. Виж винаги добрата страна. Каза, че четеш доста по тая тема, чувал ли си за духове, които искат да правят секс с теб? Има и такива, името идваше от латински и не се сещам точно как беше, но има "документирани случаи". От такъв дух може и да не те е страх, доста красиви жени вече не са сред живите.
    По специално тези духове всъщност според митологията и легендите са
    различните форми на демонът Лилит,който изкушавал мъжете,като се превъплажавал в образи на красиви девойки или вече починали красиви жени.Колкото до другите призраци лично моето мнение е ,че това са души на хора ,които имат неизпълнени задачи на земята.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Хубаво де,някой ще ми обясни ли как съществуват тези "духове" чрез езика на физиката?
    И как е доказано,че са живи и имат интелект?И какви са тия неща за демони.
    Да не си помислите,че се заяждам,няма такова нещо.Просто искам да науча нещо за тия неща.

Град
    49 Layer
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Хубаво де,някой ще ми обясни ли как съществуват тези "духове" чрез езика на физиката?
    Да не си помислите,че се заяждам,няма такова нещо.Просто искам да науча нещо за тия неща.
    Има и други измерения, светове, материй, както искаш ги наричай, в които не важат физичните закони. Всичко извън нашата Вселена е изградено не от атоми, а от други енергий. Мислите ни са подобна енергия.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Има и други измерения, светове, материй, както искаш ги наричай, в които не важат физичните закони. Всичко извън нашата Вселена е изградено не от атоми, а от други енергий. Мислите ни са подобна енергия.
    Ми по тая логика,след като мислите ни са енергия,можеш ли да отскочиш до близкото измерение и да ни кажеш какво има там?

Неймлес се е позабъркал в някви ню ейдж простотии. Ще му мине.

Град
    49 Layer
    Има хора, които медитират, това значи "да отскочиш до близкото измерение" Един познат го е правил, и в другите измерения няма такива неща като време, пространство, там пътуваш със скоростта на мисълта си.

Има хора, които медитират, това значи "да отскочиш до близкото измерение" Един познат го е правил, и в другите измерения няма такива неща като време, пространство, там пътуваш със скоростта на мисълта си.
    Човек съществува в 4 измерения-нагоре-надолу,наляво-надясно,напред-назад и едно за времето.
    Абе да те питам като няма пространство, време...то тогава къде пътува тая мисъл???И да питам как да разбера с каква скорос пътува мисълта ми като няма да има S i t (S=Vt)?Нали знаете,че в нормално пространство скоростта на светлината не може да надхвърли 300 000км/с .И сега пак да попитам...откъде знаеш какво има в това другото измерение?

Град
    49 Layer
    Човек съществува в 4 измерения-нагоре-надолу,наляво-надясно,напред-назад и едно за времето.
    Абе да те питам като няма пространство, време...то тогава къде пътува тая мисъл???И да питам как да разбера с каква скорос пътува мисълта ми като няма да има S i t (S=Vt)?Нали знаете,че в нормално пространство скоростта на светлината не може да надхвърли 300 000км/с .И сега пак да попитам...откъде знаеш какво има в това другото измерение?
    Представи си, че сънуваш. Няма време, пространство и т.н. Нещо подобно е.

1. Филмира се.
    2. Обладан е от демони.

Има 4 измерения, да... x,y,z,t. Не мога да разбера к'во е това "друго измерение"...

Bullshit.

Очаквам отговор на коментара ми по-нагоре, обаче.

Град
    49 Layer
    Това не е ню ейдж, ами е още от древността. А бог и душите все съществуват на място, което не е нашата вселена. Аз му викам измерение, ние сме във физическото, вселенско измерение.

Представи си, че сънуваш. Няма време, пространство и т.н. Нещо подобно е.
    Е как да няма време.То си е там!Разликата е че докато спя не осъзнавам времето.Пространство си има.Докато спя аз съм си на същото място и съзнанието ми си е наред.Не можеш да ги сравняваш по този начин тъй като спането си е функция,която е доста сложна,но няма нищо общо с измерения и тем подобни.Как точно успя да ги съпоставиш не знам...

Град
    49 Layer
    Докато сънуваш, нещата които виждаш къде се намират? В съзнанието ти, а то е нещо духовно, което науката не може да обясни, както "другите измерения". А в съзнанието ти няма пространство.

Неймлес, няма друго измерение. Вселената е една - тази. Има много неща в нея, които не можем да осъзнаем.

Аватара ми съществува ли някъде, извън представата ти или извън монитора, на който гледаш? Мислиш ли, че ако идеш и отвориш сървъра на тийнпроблем ще видиш форума?

Не. Каквото можеш да осъзнаваш, осъзнаваш. Бог не можеш да Го осъзнаеш, освен ако Той не пожелае така.

Докато сънуваш, нещата които виждаш къде се намират? В съзнанието ти, а то е нещо духовно, което науката не може да обясни, както "другите измерения". А в съзнанието ти няма пространство.
    В учебника по анатомия е обяснено.Там има доста неща за мозъкът и начина му на действие.Разбира се не сме разгадали напълно този орган,ама времето е пред нас.

1. Нарисувай пентаграма
    2. Сложи една свещ на всеки нейн ъгъл
    3. Застани в поза "лотус", затвори си очите, концентрирай се и започни да призоваваш силите на Злото.
    4. Когато се появи Сатаната, потърси нещо остро и го наръгай. Не се плаши! Свещите няма да му позволят да излезе от пентаграмата.
    5. След като сатаната умре, всички духове и полтъргайсти ще изчезнат и ще спиш спокойно.
    6. Можеш вече да се насладиш на сериала "Stargate: SG-1".

Ако не можеш да призовеш Сатаната сам, ти препоръчвам да се обърнеш към някой сатанист.

(това е просто идея)

^Спри с идеите.

Аз съм същата ... ходи да ти леят куршум,и да с времето страха намаля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си