.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нещо ни пречи

emi.... i az nz ot kade da zapo4na . s edno mom4e se poznavame ot blizo polovin godina i e mn stranno 4e vinagi ne6to ni pre4i da trugneme. purviq put kato se zapoznahme be6e kogato toi me nameri v skype ... kaza mi 4e me e haresal mn i taka po4nah i az da go haresvam ... pisahme si okolo 1 mesec i samo se svalqhme no po edno vreme ne6to sprqhme da si pi6em i togava toi trugna s drugo momi4e . az si kazah 4e ste iz4akam ... taka i stana toi zaradi men skusa s onova momi4e i uj stqhme da trugnem no ne6to ni pop4re4i ... izlizahme na6ta kompaniq i kompaniqta na mom4eto ... pisahme si po skupe kolko mn se obi4ame i t.n. no ne6to pak ni popre4i da trugnem... posle sprqhme da si pi6em za okolo 1 mesec i az bqh zabravila za nego ... znaeh 4e si ima gaje no ni6to dr ne znaeh za nego ... sled vreme mi pisa po skype i po4nahme pak da si pi6em kato ednoto staro vreme... az oste go obi4ah i znaeh 4e i toi me ... i taka...toi mi pisa SMSi 4e me obi4a i t.n. az bqh tolko happy i taka sled nqkoko dni razbrah 4e si ima gaje ;(;( tva napravo me srazi ... nie produljavahme da si pi6em i da se svalqme vupreki 4e toi si ima6e gaje i sega go pi6a tova tuk ... toi oste e gaje s onova momi4e no az znam 4e toi o6te me obi4a i nz kakvo da pravq... da go 4akam li da skusa s neq ili da si namerq nqkoi po svesten PLS daite mi suvet

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Град
    Here without you...
    Оле,
    ти си се побъркала честно,как може да си мислиш,че те обича кат' след всички ваши `свалки` е тръгнал с неква тъпачкаа а те обичал още- ДА БЕЕ ,вярвай му.Той ако те `обича` ще се занимава ли с някоя друга ? замисли се...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    sryy че ти го казвам така, ама... не те обича... ти кат го обичаш (ако е така както твърдиш), тогава що не тръгнеш с някой въпреки, че го обичаш!? И какво все ви пречи, чия е вината, че той все си хваща гадже или спирате да си пишете? Можеш да кажеш, че нещо ви пречи, когато на него му се налага да замине, някаква лъжа ви скарва... не и в твоя случай... Тук говорим за очеизвадно прасе.. Пак повтарям, ако те обичаше нямаше да ходи с друга. Ако все пак толкова държиш на него и си толкова луда по него го накарай да избира. теб или тя...

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    sryy че ти го казвам така, ама... не те обича... ти кат го обичаш (ако е така както твърдиш), тогава що не тръгнеш с някой въпреки, че го обичаш!? И какво все ви пречи, чия е вината, че той все си хваща гадже или спирате да си пишете? Можеш да кажеш, че нещо ви пречи, когато на него му се налага да замине, някаква лъжа ви скарва... не и в твоя случай... Тук говорим за очеизвадно прасе.. Пак повтарям, ако те обичаше нямаше да ходи с друга. Ако все пак толкова държиш на него и си толкова луда по него го накарай да избира. теб или тя...
    Ха,и коя ли ще избере? То е ясно,sry мацка ама сме прави
    inSane_baby +1

Град
    у вас ;]
    той не те обича.. ако те обичаше нямаше да сменя 50 гаджета докато сте се сваляли.. ами намери си друг.. ама не е стрябвало да пишеш "да си намеря ли ПО-свестен" а по правилно щеше да е "да си намеря ли СВЕСТЕН"..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Испания
    Едно мое гадже казваше:Не ме слушай какво говоря!Гледай ме какво правя!Сещай се какво искам да ти кажа с това!
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от Sawyer_94
    Оле,
    ти си се побъркала честно,как може да си мислиш,че те обича кат' след всички ваши `свалки` е тръгнал с неква тъпачкаа а те обичал още- ДА БЕЕ ,вярвай му.Той ако те `обича` ще се занимава ли с някоя друга ? замисли се...

Град
    Враца
    Ем... много яка история Кажи след още половин година кво ще стане... интересно ми е
    еlsy

Град
    РЮАР
    В1прос к1м авторката на темата : Кой е майчиният ти език?

Голям фен Аватара на alehole

Re: Нещо ни пречи

Цитирай Първоначално написано от fuck_the_usser
    emi.... i az nz ot kade da zapo4na . s edno mom4e se poznavame ot blizo polovin godina i e mn stranno 4e vinagi ne6to ni pre4i da trugneme. purviq put kato se zapoznahme be6e kogato toi me nameri v skype ... kaza mi 4e me e haresal mn i taka po4nah i az da go haresvam ... pisahme si okolo 1 mesec i samo se svalqhme no po edno vreme ne6to sprqhme da si pi6em i togava toi trugna s drugo momi4e . az si kazah 4e ste iz4akam ... taka i stana toi zaradi men skusa s onova momi4e i uj stqhme da trugnem no ne6to ni pop4re4i ... izlizahme na6ta kompaniq i kompaniqta na mom4eto ... pisahme si po skupe kolko mn se obi4ame i t.n. no ne6to pak ni popre4i da trugnem... posle sprqhme da si pi6em za okolo 1 mesec i az bqh zabravila za nego ... znaeh 4e si ima gaje no ni6to dr ne znaeh za nego ... sled vreme mi pisa po skype i po4nahme pak da si pi6em kato ednoto staro vreme... az oste go obi4ah i znaeh 4e i toi me ... i taka...toi mi pisa SMSi 4e me obi4a i t.n. az bqh tolko happy i taka sled nqkoko dni razbrah 4e si ima gaje ;(;( tva napravo me srazi ... nie produljavahme da si pi6em i da se svalqme vupreki 4e toi si ima6e gaje i sega go pi6a tova tuk ... toi oste e gaje s onova momi4e no az znam 4e toi o6te me obi4a i nz kakvo da pravq... da go 4akam li da skusa s neq ili da si namerq nqkoi po svesten PLS daite mi suvet

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Nz stranna e vashta lubov malko e trudno da se povqrva che toi naistina te obicha ako iskash mojesh da mu kajesh ako iska da ima ne6to mejdu vas da zarqzva onaq .. i da trugne s teb 6tom te obi4a ako ne da ne te tursi pove4e ako se suglasi 6te razbere6 sama 4uvstvata mu ako otkaje - znaesh ne e za teb zabravi go
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Am parvo da te popitam na kolko si godini? ta togava da govorim za Obich

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Вие двамата въобще не знаете какво искате ! И между другото той НЕ те обича ! Каква е тази обич ?

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Am parvo da te popitam na kolko si godini? ta togava da govorim za Obich
    +1

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако те обичаше, щеше да бъде с теб, а не с някоя друга Само това ще ти кажа

Мега фен Аватара на babity
    Бягай бе! Запушен ми е носа - не съм в настроение за тъпотии, камо ли на шльокавица!

пФ бебешка историйка..ако имаш търпение чакай..Нека скъса с нея и да тръгне с тебе.НОоооо ТОЗИ ПЪТ ТРЪГНЕТЕ!!А НЕ..нещо ни попречи
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си