.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Горна устна ...

Еми взех си кола маска на лентички за лице на Стреп да ги пробвам понеже за тяло ми харесаха ама то нали се дърпа по обратната страна на растежа на космите ама сега я слагам лентичка настрани та въпроса ми е : от ляво на дясно ли да дърпам или обратното ??? и мога ли да ги използвам тия лентички и за брада и другите части на лицето ?

Град
    варна
    Няма значение дали от ляво или от дясно ще дръпнеш Разликата на лентичките за тяло и за лице е в размера.тези за лице са по-малки,а другите по-дълги Мисля,че може да ги използваш,където по лицето решиш.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Няма значение дали от ляво или от дясно ще дръпнеш Разликата на лентичките за тяло и за лице е в размера.тези за лице са по-малки,а другите по-дълги Мисля,че може да ги използваш,където по лицето решиш.
    еми ок мерси след малко ще ги пробвам и ще кажа резултат

Град
    София
    кола маска на лицето wtf

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Ами то трябва да си личи на къде е растежа. В смисъл от средата на устната наляво примерно трябва да дърпаш надясно, а от дясната страна наляво. Ако ме разбра де... че така го обесних...

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Ами то трябва да си личи на къде е растежа. В смисъл от средата на устната наляво примерно трябва да дърпаш надясно, а от дясната страна наляво. Ако ме разбра де... че така го обесних...
    добре че беше ти и аз не те разбрах ама се загледах в огледалото и видях как е :P Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си