.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Какво мислите

http://www.dnes.bg/article.php?id=50987
    Според мен това са пълни глупости.Начин да ни изкарат нас виновни за всичко.Никой не си върши работата в България и след това ние сме виновни, че сме такива.Ние сме отражение на българското общество.Като 13-16 годишни ученици виждат, че никой в България не изпълнява задълженията си и няма никакви последствия, естествено че и те няма да изпълняват своите като ученици.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на rakiQ
    NA NIKFI BRIGADI NEMA HOA DA GO DUHAT !

Град
    Ебачова Поляна
    Родители и учители заедно трябва да определят вечерен час и размера на джобните, смята още Вълчев.

Леле боже тоя е напълно исперкал.Голям задръстеняк е.Униформи бригади тоя в коя ера живе е.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Родители и учители заедно трябва да определят вечерен час и размера на джобните, смята още Вълчев.

Айде не, а..

Иначе за оценката за поведение съм съгласна.
    За униформите обаче не съм.
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за радикални тъпанари- радикални мерки...
    Точно така.
    Аз съм съгласна с тези неща. Училището не е нито дискотека, нито бардак.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    дупката на геврека
    тоя мое си глеа рабутата.Не вервам някой учител да каже да някой родител:"Няма да даваш повече от 5 кинта на дет на тоя фарфалак"
    тоя е ненормален

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Най-якото е, че най-големите тъпанари, т.е. тези, които най-много имат нужда от нещо подобно, се възмущават.
    Иначе ми звучи добре.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    unknown
    а така
    тряа да ви стегнат малко разлигавени ученици

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз съм съгласна за това с оценката за поведение... ще имам само 6
    пък и има някои тъпаци, които просто трябва да се спрат... обаче униформи и останалите глупости - твърдо не

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за радикални тъпанари- радикални мерки...
    Ето едно мнение, което напълно подкрепям. Униформи, вечерен час, ограничение за джобните, бригади, намаляване на поведението и мощно пожар в съблекалнята за радикалните тъпанари!
    Левски шампион але але!

Re: Какво мислите

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Според мен това са пълни глупости.Начин да ни изкарат нас виновни за всичко.Никой не си върши работата в България и след това ние сме виновни, че сме такива.Ние сме отражение на българското общество.Като 13-16 годишни ученици виждат, че никой в България не изпълнява задълженията си и няма никакви последствия, естествено че и те няма да изпълняват своите като ученици.

Ама защо все търсите винатата в другите? Тоя бил виновен, оня бил виновен.. ми ти? Ти не носиш ли отговорност за собствените си постъпки?

Иначе за пръв път и аз да съм съгласна с министъра. Ама как да не съм, като гледам какви помияри идват след моя випуск?
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Да, бе, на кого му е притрябвала тази оценка за поведение?! Щом няма да се отразява на общия успех, министъра няма да го оргее и на никой няма да му пука за тази оценка! Пък и на кого ли му е нужна. 5 отсъствия -> няма детски и не ми се вярва да иома по-строги наказания за меркантилните юношески мозъчета (джобчета). Униформи... Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията. Ако няма уважение и расо да ни наложат да носим няма смисъл просто. Ама министъра къде да ги мисли тези неща...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако уважаваш институцията ходиш подходящо облечен.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Да, бе, на кого му е притрябвала тази оценка за поведение?! Щом няма да се отразява на общия успех, министъра няма да го оргее и на никой няма да му пука за тази оценка! Пък и на кого ли му е нужна. 5 отсъствия -> няма детски и не ми се вярва да иома по-строги наказания за меркантилните юношески мозъчета (джобчета). Униформи... Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията. Ако няма уважение и расо да ни наложат да носим няма смисъл просто. Ама министъра къде да ги мисли тези неща...
    Точно така!!!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Време е да се стегне днешната разхайтена младеж.

Не, сериозно... ще ви определят джобните?! Уот дъ фак?!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Идеята ми допада. Телефонът да е изключен, униформи, вечерен час, оценка за поведение, окей, съгласна съм, ама това с джобните, хмм, малко не ме радва.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ама и вие много се палите
    Все 1 някой ще ги въведе тия неща някога в действие...хмм съмнявам се силно.
    А иначе на мене не ми пречи, и с 1 лев мога да изкарам, телефона ми е винаги с изключен звук, но за униформите може да поспорим малко.
    Вярно, че има някои, които са супер разлигавени богаташчета, ама далеч няма да стане да нося тъмносиня униформа през юни месец. ХаХа. Забавен е иначе
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Re: Какво мислите

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от XceSS

Ама защо все търсите винатата в другите? Тоя бил виновен, оня бил виновен.. ми ти? Ти не носиш ли отговорност за собствените си постъпки?

Иначе за пръв път и аз да съм съгласна с министъра. Ама как да не съм, като гледам какви помияри идват след моя випуск?
    Mdam, saglasen sam i moeto mnenie po postaveniq vapros e sashtoto. Situaciqta ve4e iziskva podobni merki, zashtoto nqma nikakav kontrol i na edinici ot uchenicite im puka za tova kakvo se sluchva.
    Τώρα είμαι καλά.

Abe ebati ne6tasnicite sry ama se opitvat po sqkakuv na4in da ni zartapqqtt i ve4e se 4ydqt po kakvi li ne na4ini da ni s4ernqt jivota!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Abe ebati ne6tasnicite sry ama se opitvat po sqkakuv na4in da ni zartapqqtt i ve4e se 4ydqt po kakvi li ne na4ini da ni s4ernqt jivota!

Никой не иска да те затапи, а искат да въведат ред. Не може да си вееш байряка. Каква си? Ученичка ли, или... ?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Много ми е интересно как ще го приложат тва с джобните... ще ви пребъркват за стотинки? Ще конфискуват дебитни карти?

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията.
    Напълно подкрепям, но въвеждането на униформите не заради това!

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    NA NIKFI BRIGADI NEMA HOA DA GO DUHAT !

Град
    ... Some happy place ...
    Da we maika mi she sedne da sesuvetva s gospojata po matematika do kolko da izlizam vecher i kolko djobni da mi davat She se prusna ... Kvi sa teq gluposti ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си