- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хлапачка!Приятелите над гаджето?!?
Тя ме обича,повтаря ми го всеки ден,почти се бяхме сдобрили,но аз все се дърпах и все изчаквах и накрая вчера тя ми каза,че предпочела да излезе с приятелите си вместо с мен,защото те били на първо място.Няма да обяснявам как се почувствах и т.н.Просто сега не искам да я виждам повече,не искам да излизам с нея,не искам и да се сдобрявам,не искам нищо сериозно от нея.Не я мразя,съжалявам я,защото я обичах истински и тя ме отблъсна ей така от лиготия и защото не е дорасла.А е на 16.И после момичетата се развивали по-бързо...Да бе.Тогава щеше да и стиска да бъде с мен и щеше да знае ,че тия които са и съученици и ходят 10 човека на кафе не са приятелите всичките и не са си верни до гроб,както тя си мислиАхахахахах,приятели,добре, е някога имах истински приятели,та знам,че приятелите са до време и в основата са общите интереси и миналите дни,детските години.Та Господ да ги пази тия които наричат приятели познатите си.А тя прогони момчето което я обича истински заради тях.А ако някой се съмнява,че съм я обичал,ще кажа само,че ми изневери,простих и пак исках да бъда с нея.От 2-та стола на земята,после приятелите,после лигавене,нееее повече не мога
Щастлив съм,че се освободих от нея.Тя обаче не е виновна,че не знае какво иска,пуснах темата за да видя вие какво правите с момиче което не знае какво иска.Защото знам,че тя ме обича,не истински,защото предпочита приятелите си,но ме обичала най-силно колкото може да обича.Просто повече не може защото е недорасла.Струва ли си да продължим дори да говорим с такъв човек и има ли какво да му кажем?Съветите и мненията ви чакамДано се получи интересна дискусия,защото е пълно с момичетата ,които не знаят какво искат
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Правя с1щото, което и ти... казвам майната ти и т'ва е...
Не разбрах един път ли е отказала да излезне с теб или всеки път?
Попринцип е нормално да предпочете приятелите, макар че си прав - тези, с които ходи на кафе по 10 не са и никакви приятели (от личен опит го знам). Може би наистина не е дорасла, може би ако имаше повече разум щеше да види, че не бива да пренебрегва гаджето заради приятелите или обратното.
Ти след като виждаш каква е не се тормози, лигли не ти трябват. Намери си момиче, кото ще те оценява. А с хора, незнаещи какво искат не бива да се занимаваш.
Аз лично бих си вирнал главата настрани ... Да съм готов да убия за едно момиче и в крайна сметка тя да ми каже , че ще излиза да клюкарства с приятелките... У дупето >.< Не се занимавай... Жени - много , красиви - много , малоумни - много ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
E ti ne si li chuval frazata prisyshta za nas jenite- Neznam kakvo iskam,no go iskam vednaga!
![]()
Normalno e v teen godinite chovek da ne znae kakvo iska...ili ako trqbva da byda po-tochna,predpolagam che tvoeto momiche...prosto go e strah ot seriozno obvyrzvane...
Kysmet![]()
A qui
абе защо си4ки сте против онова моми4е .. кдо кат постявя приятлите си на 1во мястои аз с1м така .. не мога да ги зарежа заради някое мом4е с което ще ходя не пове4е от месец![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
poznato mi e tova....vinagi sum davala na 4oveka do men vsi4ko ot koeto toi ima nujda i o4akvah su6toto ot negova strana....no qvno sum se zabludila 4e 6te go polu4a...kofti e naistina no puk v kraina smetka 6tom ne te e ocenila nein problem!!!
а ти vamp на колко си години...?
...
imal sam podobna slu4ka.kat ne znae kvo iska q zareji.daje sled vreme sam po4ti siuren 4e 6te se priseti za teba priqtelite opredeleno sa vajno ne6to, kakto i gadjeto.ne biva za smetka na ednoto - drugoto.
![]()
Зависи си от самия човек.Наистина,приятелите са много важни,но разбирам да ти откаже 1-2 пъти..а да те зарязва постоянно...Не си изграждай мнение като цяло.Щото има момичета,които знаят кво искат,има и такива ,които незнаят.
Напълно познато .. само че при мен така стана с момчето, к'во ли неправих , а той ..... Се с неговите си фр беше ... Че са му добри приятели съгласна съм, ама те всеки ден заедно и то почти по цял ден. Като му кажа "айде да излезнем" - " ми немога ся ще излизам с моите фр " .. то веднъж да се примериш ок , два пъти пак става .. ама то тва почти всеки път . Ми теглих му майните и да се хваща пътя![]()
По принцип партньорите трябва да са горе-долу на едно ниво на интелигентност като тя не се изразява само със (кавичките ми не работят)знам коя е столицата на еди-коя-си държава а ти не...
И все пак се чудя възможна ли е истинска любов в ситуацията в която описа Вамп.Щот ти трябва акъл за да оцениш човека до теб и да се съобразяваш с действията си но от друга страна нужнен ли е акъл за да се чувстваш гузен когато излизаш с други хора от противоположния пол въпреки че обичаш някой повече от тях?Или пък не се осъзнаваш че тва е нещо сериозно...Оф оплетох се малкоама ми е инересно да знам....
и аз малко се оплетох в изказването ти![]()
А мен питаш ли меПървоначално написано от Korni_ReSeRvE
Накратко не мога да разбера може ли да се незрял и в същото време да оцениш човека до теб...
А и:
По принцип гаджето трябва да е най-добрият ни приятел.Но друг е въпросът че много хора започват връзки без сериозни намерения...Първоначално написано от -4arovnata-
+1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Съгласна съм с това, че недораслите и незрелите няма начин да седнат и да се замислят за човека до себе си , пък какво остава и да го оценят . Но всяко нещо си идва с възрастта.. Само дано не презреят някои докато го осъзнаят![]()
Вървиш след г*з* й за това те прави на шматка (извинявам се за израза си) точно след седмица като я оставиш и не й обръщаш внимание тя ще почне да те търси ..![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
+1Първоначално написано от mese4ka
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
+1 на тия години на който е момичето мн ясно че фр са над гаджето ... на 16 е кфо очаквате няма цъл живот да е с момчето ще ходят 1 месец и след тфа приятелите ще й останат... а колко са й истински фр тва само тя може да прецени всички хора са различи за да ги определяме истински фр ли са или неПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
![]()
Преди беше така,от 1 месец не е така и тя ми се обяснява колко много ме обича,все иска да я прегърна и целуна,аз се правя на ударен.Знам,че ме иска на момента,а после иска да излезе с приятелите си.Аз не съм глупак да и запълвам дупките във времето,да казва,че си има гадже и е супер пич,но да си обича най-много приятелите.Не става така при мен.Първоначално написано от mese4ka
Обича ме,но просто не осъзнава какво прави и не си дава сметка за действията си.Не знае какво иска.Обаче знае,че може да разчита на мен и че няма да я оставя.Но и това не е достъчно.Тя е центъра на света в нейните очи,тя е кралицата и всички и се кланят...Майната й,не и на мен тия.Повече няма да я търся,няма да и се обаждам,чудя се дори да говоря ли с нея или ако я видя някъде да я подминавам,когато ми пише в скайп да не й пиша.Ако не направя така след време ще се съберем пак,защото сигурно дори и след 1-2 години ще я помня,всъщност винаги ще я помня и сигурно ще останат чувствата докато не срещна друго момиче,което да обича и да ме обича повече.Не искам да се унижавам и да продължавам да мисля за нея,май е по-добре да я игнорирам по всички параграфи и дори и здрасти да не й казвам повече.Обаче каквото и да направя искам да го направя така,че да си даде сметка колко тъпо се е държала и да осъзнае грешката си.Не искам да страда,искам да се замисли и да се научи как да се държи,иначе цял живот няма да е щастлива,а сега изпускайки мен,изпусна много,защото момичета като нея след време искат точно такова момче като мен и да бъде само техен.Не искам да се фукам,но едва ли ще намери някой по-добър от мен,някой който да я цени както аз и да му пука за нея.Прецака се сама,а казва,че ме обича ...Всъщност тя не знае какво прави,недорасла е![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1Първоначално написано от mihichkaaa
![]()
зависи от това дали има истински приятели и дали те обича...последното нещо не го вярвам,ама както и да е.
someone else...
За мен приятелите са мн важни и гаджето ми го знае
Не казвам за всичките си познати, че са ми приятели и знам, кои са ми истински
Това, че е отделила време за приятелите си и те е оставила, не значи че не държи на теб....просто иска да прекара малко време и с тях
Ти направи същото, когато тя е с приятели и ти излез с приятели, малко почивка един от др е полезна)
А това до колко е лигава и недорасла, не я познавам и ниши не мога да кажа- ти си я познавашти сам трябва да вземеш решение - да си с нея или не
![]()
Най - добрите ми приятели се разделиха по същият начин! На една вързраст са, след година и нещо... Както ти казах и в другата ти тема, малко са хората на нейната възраст, дорасли за сериозна връзка. Щом тя не е, то тогава да я оставиш е било най - правилното решение, което можеш да вземеш. Все някоя друга ше те оцени и ше е готова да ти отвърне със сериозност и чувства.
НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ?? Не мисля!!Защото приятелките си ги познава от много повече време а пък с тва гадже има няма 2,3 месеца и могат са скъсат а с приятелките и ще са завинагиПървоначално написано от Liar
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...