- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хлапачка!Приятелите над гаджето?!?
е аз мога да ти кажа само едно БРАВО- защото любовта не играчка там трябва да избереш-тя ако те обичаше щеше да е с теб и ти щеше да си и гагже и приятели ...така че си направил правилния избор -ще намериш човека с които да се разберете .....
За кеф ги 'фащат. Много тъпо е така.Първоначално написано от Liar
Толкова много мнения на 13-14-годишни, че любовта съществува, ама как можеш да обичаш истински човек само за 1 месец, после друг и така нататък?! Това не е гадже, ако съдим какви чувства има между гаджета на по 20 и повече години. Това е само fuckbuddy и buddy за хъгчета, кисчета и други лиготийки.
Защо ги взимате тея гаджета, които иначе "лоФкЪте", като няма да им давате повече от времето си?! Тъпите ви приятели защо са приятели, като няма да разберат ваш'те нужди да бъдете заедно? Неее, ще си само с гаджето си, когато ти се лигави. Сега вече оправдавам момчетата, като ви оставят. Лигли недорасли. Любовта включва и отговорност.
vamp, много добре си направил, тя те е ползвала, за да си начеше крастата с тебе, а ти си търсил друго.
ам тва нее правилно ,защото приятели приятели-но 4овека с които си трябва да е с теб цял живот ,мисля че тои е по важен.-а др е въпроса че ти ги хващаш за 1 месец...........Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Ще се съглася и с тебе.Първоначално написано от B.D.S
Любовта (едно настрана, че когато става дума за любов, то тя е истинска, не няк'ва измислена) е непреходна.
Останалото е просто симпатия.
Ако взема мнението на 13-14-годишните (повечето) за любовта за достоверно, ще се съглася най-много с едно момиче (с което много сме спорили), че има разлика между "любов" и "обич". Когато се говори за любов, си говорим за гаджета-маджета, а обичта например към семейството... непреходна е. (Всичко зависи от обстоятелствата де!)
ВАМПВ другата тема ти казвам как да си я върнеш...сега чета това...Нз аз лично никога не бих зарязала гаджето и да изляза с приятелките ми
Е освен ако не е нещо важно
А и приятелките ми ме разбират и не се сърдят и т.н. за дето не излизам с тях
....Оффф честно казано започнах да се обърквам покрай тая твойта връзка
Мислех си,че моята е заплетена ама и твойта не е лесна (гуш) ... Просто вече нз какво да кажа
![]()
Благодаря на всички за подкрепата.Всичко се оказва,че е много просто,на човек му се налага да избира.Гаджето или приятелите,приятелите или парите,гаджето или парите.Попадал съм в много такива ситуации.Когато бях много беден и пропаднал пич,обичах си едно момиче и тя ме заряза заради един боклук,парите и колата му.Преди време ми се наложи да избирам приятели или пари.Избрах приятелите,отрасъл съм с тях,никога нямаше да ги прецакам.Мина 1 година,те ме прецакаха от завист за дреболии.Наложи ми се да избирам приятели или това момиче.Избрах нея.Сега обаче тя е толкова заета,че няма време да излезе с мен,обяснява ми как ме обича,но нямала възможност да се види с мен,защото е излязла с ПРИЯТЕЛИ!!!Това не са 1-2,3 случая,това беше цялата ни връзка!Не е момичето за мен,тази е пикла-сополанка.
п.п.Офтопик,приятелите са до време,истинските приятели са много малко за цял живот и никога не е късно и те да те преебат.Приятелство не се купува,намира и т.н.То се печели с годините и делата.Знам какво е да имаш приятели,знам какво е и да те предадат.Никога не е късно да ти забият нож в гърба,такива са хората...
Приятели или гадже,може да се избере само в конкретен случай.АКО ОБИЧАШ НЯКОЙ,ТОЙ ЗА ТЕБЕ Е И ПРИЯТЕЛ И ГАДЖЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ,ако си с него за гушкане,целувки и лиготийки,това не е любов а гадже за имидж.Аз съм бил скапан вибратор излиза...
И какво не съм ли прав?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И аз имам горчив опит по отношение на псевдо-приятелите. Ненавиждам хора, които си хващат гадже за имидж. Там е пък псевдо-любовта. Не знам, толкова са тъпи, заблудени, смотани и още к'во ли не...
Та знам, че е трудно да се внимава, когато си влюбен, но бъди по-безкомпромисен, когато следващата любов ти прави същите номера. Успех, знай, че след лошото идва хубавото. Умната!![]()
Мн си зле.. Тя ти казва, че те обича, а ти я зарязваш![]()
замисли се тя наистина ли го обича или просто така си говори ?Първоначално написано от sladku_bebzi
Аз мисля , че не го е обичала кой знае колко много , след като винаги е поставяла "приятелите си" на първо място пред него !
По-добре , че я е зарязал на време .
![]()
Ех, да бяха така нещата в любовта, щяхме да сме щастливи всички.Първоначално написано от sladku_bebzi
ЕеЕеЕе един да е на моето мнениеПървоначално написано от vamp
![]()
А отностно тия скапани париМразя ги!!!Заради тях и завистта на една моя "приятелка" загубих момчето,което все още обичам
Като вярвах повече на тая моя "приятелка" и незнайно как тая мър*а успя да ми вталпи,че той е с мен заради парите и се**а
... оффф няма значение
Той пише,че това е редовния й номер!!!И аз не бих търпяла някое момче да ми казва постоянно,че е с приятелите си!!!Айде 1-2-3 пъти да ама редовно - НЕ!!!Както каза ВАМП ако тя наистина го обича той за нея щеше да е и гадже,и приятел и целия свят!!!То на думи всеки е много силен,но на действия ... На всеки можеш да кажеш "обичам те",но на много малко хора можеш да го докажеш ...Първоначално написано от sladku_bebzi
приятелите над гаджето, България над всичко!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не тарпи подобно нещо...гаджето винаги трябва да е на първо място![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
п.п.Офтопик,приятелите са до време,истинските приятели са много малко за цял живот и никога не е късно и те да те преебат.Приятелство не се купува,намира и т.н.То се печели с годините и делата.Знам какво е да имаш приятели,знам какво е и да те предадат.Никога не е късно да ти забият нож в гърба,такива са хората...
Приятели или гадже,може да се избере само в конкретен случай.АКО ОБИЧАШ НЯКОЙ,ТОЙ ЗА ТЕБЕ Е И ПРИЯТЕЛ И ГАДЖЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ,ако си с него за гушкане,целувки и лиготийки,това не е любов а гадже за имидж.Аз съм бил скапан вибратор излиза...
И какво не съм ли прав?
напълно споделям мнението ти... \/
Не си прав в случая но и тя не е права.Трябва да съчетае гаджето и приятелитеНо след като ти е изневерила и те задушава няма смисал да си с нея
![]()
mi to i az pochti si izostavih priqtelite zaradi gadjeto ponqkoga sajelqvam za tova,no kogato izlezna s tqh i sled tova s nego osyznavam che ne e imalo smisylama tfa che si i i prostl sled iznevqra
ne go razbiram sry ama nikoga prez jivota mi ne moje da se sluchi tfa napravi li go biq mu shuta bez da mi migne okoto
![]()
Impossible is nothing...
Ник'ва милост за такива!![]()
След време ще се усети, ама предполагам, че ще е късно...
Добре си направил - тва заслужава...![]()
А защо не пробваш да излезеш с нейната компания?
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
Значи тя няма компания,има безброй много познати и всичките са лапета идиоти.Веднъж излязох с нейна приятелка,тя ни провали вечерта,аз се правех обаче че много ми допада приятелката й и т.н.Не ме е канила да излизам с тях,дори веднъж тя беше с приятелки,аз и се обадих,исках да я видя,тя каза,че не е удобно(сега си спомням и за този случай).Много ме обиди,но не и се скарах.Да,няма да ставам възпитател в детска градина!Да си излиза с тях,щом мисли,че те я обичат повече от мен и че с тях й е по-добреПървоначално написано от tzvety_falky
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
I az mislya kato tebПървоначално написано от DaЯk_AнGэL
![]()
Не бях прочела втория пост.. мислех, че става въпрос, че само веднъж е отказала.
Чети малко преди да нападнеш някой!Първоначално написано от sladku_bebzi
...
ХАха момичето си е право!И за мен ,и за много мои познати-приятелите са по -важни от гаджето .. Всеки си има мнение,но това че теб някои те е предал,не значи че на всеки се случва...Познати многооо....приятели малко-НО ГИ ИМА !
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Добре деПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
и при мен нещата са така... на 1-во място винаги са приятелите.... и знаеш ли защо!?? защото когато ти я заебеш, и остават само приятелите...! от друга страна аз не я оправдавам... според мен тя е доста нетактична! аз когато имам гадже винаги съм гледала да обърна достатъчно внимание и на моите фр и на момчето до мен... аз ще те посъветвам да я оставиш... ще си вземе поука след време и пак ще се върне при теб....УСПЕХ :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]