Тя ме обича,повтаря ми го всеки ден,почти се бяхме сдобрили,но аз все се дърпах и все изчаквах и накрая вчера тя ми каза,че предпочела да излезе с приятелите си вместо с мен,защото те били на първо място.Няма да обяснявам как се почувствах и т.н.Просто сега не искам да я виждам повече,не искам да излизам с нея,не искам и да се сдобрявам,не искам нищо сериозно от нея.Не я мразя,съжалявам я,защото я обичах истински и тя ме отблъсна ей така от лиготия и защото не е дорасла.А е на 16.И после момичетата се развивали по-бързо...Да бе.Тогава щеше да и стиска да бъде с мен и щеше да знае ,че тия които са и съученици и ходят 10 човека на кафе не са приятелите всичките и не са си верни до гроб,както тя си мисли Ахахахахах,приятели,добре, е някога имах истински приятели,та знам,че приятелите са до време и в основата са общите интереси и миналите дни,детските години.Та Господ да ги пази тия които наричат приятели познатите си.А тя прогони момчето което я обича истински заради тях.А ако някой се съмнява,че съм я обичал,ще кажа само,че ми изневери,простих и пак исках да бъда с нея.От 2-та стола на земята,после приятелите,после лигавене,нееее повече не мога
Щастлив съм,че се освободих от нея.Тя обаче не е виновна,че не знае какво иска,пуснах темата за да видя вие какво правите с момиче което не знае какво иска.Защото знам,че тя ме обича,не истински,защото предпочита приятелите си,но ме обичала най-силно колкото може да обича.Просто повече не може защото е недорасла.Струва ли си да продължим дори да говорим с такъв човек и има ли какво да му кажем?Съветите и мненията ви чакам Дано се получи интересна дискусия,защото е пълно с момичетата ,които не знаят какво искат