.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

въпрос относно парфюм

Някои може ли да ми каже някои готин но не много скъп парфюм които да издържа повече в смисал да мирише доста дълго тъи като повечето парфюми като се напрускам отвънка и обиколя града пеша им свършва деиствието...... от вятъра ли ддз отмирисват се или стават супер слаби.....
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    Pays de la Loire
    Хах...
    В по-евтините концентрацията на самия парфюм (т.е. парфюмното вещество) е сравнително по-малка в сравнение с марковите парфюми, а останалата течност е... нещо като 'разредител'. Затова има тоалетна вода и парфюм... Е, аз за евтин и същевременно траен парфюм не знам, но някой друг може да те насочи... предполагам
    Хубав ден!

Град
    София
    по принцип сам/сама трябва да усетиш твоя парфюм..в смисъл...върху твоята кожа кой издържа най много,защото не зависи само от цената все пак..
    а може би тези наливните парфюмерии..дето има на Рефан..и тем подобни..там също може да са хубави...провери...
    thugs get lonely too...

Град
    Русе
    Malicia Bon Bon..МОже да е детстки, но на мен ми харесва миризмата и е много траен
    ...

gucci for gucci
    най добрия е 55 лв

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    gucci for gucci
    най добрия е 55 лв
    добре ли мирише и то много ли ? Това ме интересува парфюм или тоалетна вода е я обесни че не ги разбирам
    Нещо романтично

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от deville`f
    по принцип сам/сама трябва да усетиш твоя парфюм..в смисъл...върху твоята кожа кой издържа най много,защото не зависи само от цената все пак..
    а може би тези наливните парфюмерии..дето има на Рефан..и тем подобни..там също може да са хубави...провери...
    Съвсем правилно. Всеки човек излъчва собствена миризма. Ако ще и през 1 час да се къпе, пак излъчва миризма. Един и същи парфюм мирише по различен начин на различните хора.

Избери си аромат на рефан,продават ги в зала софия(в подлеза на НДК-не централния базар,а един дет се слиза по едни стълбички,има и един развален ескалатор отстрани).Не са мн скъпи-около 10 лв максимум.Препоръчвам ти ги!

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Избери си аромат на рефан,продават ги в зала софия(в подлеза на НДК-не централния базар,а един дет се слиза по едни стълбички,има и един развален ескалатор отстрани).Не са мн скъпи-около 10 лв максимум.Препоръчвам ти ги!
    За съжаление достъп до София нямам тъи като живея в провинцията.
    Нещо романтично

Скоро си взех имитацията на Ескада(20лв си го взех-25лв видях да го продават скоро) много сладникаво мирише,но е многоо траен
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Re: въпрос относно парфюм

Цитирай Първоначално написано от elf4o
    Някои може ли да ми каже някои готин но не много скъп парфюм които да издържа повече в смисал да мирише доста дълго тъи като повечето парфюми като се напрускам отвънка и обиколя града пеша им свършва деиствието...... от вятъра ли ддз отмирисват се или стават супер слаби.....
    ili sa dolnoprobni,ili ti privikva6 s mirizmata.Tupo e nqkoi da ti prepora4va parfium,pove4eto markovi sa traini,nali e vajnoto na teb da ti haresa.

едва ли ще намериш ефтин траен хубав парфюм тоалетна вода може и да намериш но тя не е толкова трайна колкото парафюма защото в тоалетната вода има повече съдържание на алкохол и по малко на етерични масла или аромати
    п.с отиваш в някоя парфюмерия и там ще ти препоръчат на теб какъвто ти хареса

Dolce & Gabbana - the one

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Refan! Като истинските са и издържат много. Аз сега съм с един на Рефан (hypnose) и мириша цял ден.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз бих те посъветвала да си вземеш душ- гел, лосион за тяло и някакво пафюмче с един аромат и да ги ползваш успоредно... После ще миришеш 5 дена на съответния аромат. Не са много скъпи, а има богат избор... Например тоалетната вода на Кайли Миноуг, Селин Дион... има много... Те всички са в едни много специшични и еднакви шишенца, но нещо не намирам снимка...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

rozoviq Nike i siniq sa po 20 lv. mn sa hubavi i dvata i sa super traini imala sum gi ! makar 4e ne sa po hubavi ot versace-to mi no ti pita6 za evtin,a moqt suvet e da si subere6 pari4ki i da si kupi6 po-skup i ka4estven,a ne evtin koito trqbva da izpruska6 polovinata za da se useti! no vse pak ti si re6ava6
    {Love`Slun40o0o0o0}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си