- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 4увствителна кожа..
хора иам едно много гадно проблем4е..кожата ми е много 4увствителна ии след епилация адски се за4ервява и излизат малки пъп4ици които не се махат...независимо каква е епилацията дали със епилатор..самообрасна4ка или даже и кремовете дипилатолар и от тях се за4ервява..моля ви кажете ми какво да права..след всяка епилация си слагам крем оба4е ефект никакъв най ло6ото са пъп4иците които се 4уда как да ги махами да ви питам ако пробвам с кола маска дали пак 6е имам пъп4ици..6ото до са само с епилатор, самобрасна4ка и деплатолар съм ги махала..
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
От епилатора е нормално да ти се зачервяват и да ти излизат, но временно. Другото да не би да имаш непоносимост към крема за депилация и пяната за бръснене? Мила, ние няма как да знаем какво ще ти помогне, най - добре отиди на дерматолог.![]()
Еми отиди на козметик и я питай според нея какво би помогнало.![]()
мерси хоратака 6е направа сигурно на козметик или дерматолог..6от тфа е много гадно
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Не си слагай крем след епилиране !И моята кожа е чувствителна,отидох на козметик и жената така ми каза.От тогава не се мажа след епилирне и не ми се появяват пъпчице,така де появяват се ама за малко![]()
Offf , otidi na dermatolog . S kola maska shte stane su6toto -spox . Vse edno gi mahash s epilator , ama durji6 ne6to kato sopol , ne ma6inka .![]()