- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Аз съм 1.55 присъединявам се при двете по ниски момичетаааа като мен![]()
![]()
![]()
![]()
oo ;( ujas..
az sum 1.74 i s gurdi..malko po golemi ot shepata...
trqbva da si tyrsq vuje mai..
Скъпа не и обръщтаи вниание тя всички обижда,до сега не съм видяла ниту едно неино мнение нормно или пък по тематаПървоначално написано от AnChItOoOo
Ами попринцип аз съм малко по висок от нормалното 192 .. но винаги повече са ми харесвали по " ниските" момичета 165-7 .... За гърди , дупе ..нямам претенции , важното е да ми е добре с момичето :P
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
като погледна с какви момичета съм излизал май нямам определен вкус,аз съм 182см но ми харесват момичета от 150 до 175, ниска с малки гърди(нито манекенка,нито кифла), ниска с малки(манекенка :* ) ниска с големи...... нека момичето бъде естествено и да покаже че не се мисли за по малко от това което е
И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!
Първоначално написано от thespark
![]()
![]()
![]()
Ахахахахаха, ша ма разбийте ве. Вече никой не обича големи гърди.![]()
![]()
.
162-167 висока прическа и цвят какъвто и отиват, ама да не е къса ( по предпочитание черна ) гърдите не са супер задължителни ама доста добър + ( ГОЛЕМИИИ ).
кат ти гледам аватара...бая среднички харесвашПървоначално написано от Maja
![]()
po skoro si da nomera na sutiena taka ne moje da ti otgoworimПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
Ниска с големи гърди :P
opredeleno visoki sus srednogolemi cici.
Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
ne.
mislq 4e kato se vlubi6 v nqkoi poslednoto ne6to e kriteriq ti zakoeto 6te se seti6 malko e egoisti4no Vinagi moej da ima6 6ablon za momi4e no toi nikoi put nqma da e o4ertan (da ima takova momi4e) idealni hora nqma taka 4e ako q ima luovta drto nqma zna4enie![]()
Az sum 153 40kg s sini o4i i dulga 4erna kosa ama mai sum dosta nisi4ka![]()
+1Първоначално написано от xercu^es
![]()
Принципно харесвам ниски момичета, но голяма част от приятелките ми до сега са били около 170-175, но определено предпочитам миньончета![]()
Ами поне 170 ако може 175 идеално, щото съм височък
А също с хубави гърди, не малки нито много големи, стегнати, а не отпуснати![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ако наистина я обичам, има ли значение дали е висока/ниска, надарена/плоска?
Са верно да не е някакво джудже или пък някой стъргач...
mi az predpo4itam visoki i s ne mnogo golemi gurdi (taka da sum po skromni4uk)