- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Хубави !Първоначално написано от AnChItOoOo
Ей това например е супер:
![]()
http://www.vbox7.com/play:b6e16faa
Блазе му на Рачков ! Уреди се![]()
ЕЕЕХ!! Мечтиии ! !![]()
Една бивша беше висока точно колкото теб,а аз съм 188смПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
![]()
}
По-темата.> Чувства да има, пък другото на заден план.
Не баш много ниска, но по-ниска от мене с хубаво оформени млекоцентрали с възможно най-голям размер :P
170см,60кг,чашка Cхаха
Предпочитам високите пред ниските момичета. Колкото за гърдите - важното е да са достатъчно големи, за да може да си го сложиш между тях...Първоначално написано от AnChItOoOo
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Като тапа и без цица!
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
predpo4itam nisi4ki 4esno kazano :P a za gurdite absoliutno nikakvi pretenciiПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Да има хубаво дупе, пък каква и ще да е висока/ниска или цицореста или не..![]()
Искам я с красиво тяло и много да се ебе![]()
![]()
![]()
Аз съм 190см, но не пробирам по височина момичетата! Харесвам много и миньончета и високи момичета! Имал съм и такива и такива гаджета, се са екстра! А до гърдите средни,малки, но без големи-увиснали! В общи линии,пропорционални красиви тела!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fallen Gangsta'
da ima golemi hubawo uformeni gardi i da e okolo 170 wisoka
Auu visoka razbirase!!!!rqdkost e za momi4eta.Togava obiknovenno e slabi4ka,sas mnoogo dulgi kraka i slabi hubavi ra4i4ki!![]()
Може дори някоя дебела да ми хареса, но както казаха преди мен, аз съм за златното правило: по-ниска от мен, със големи(не D размер, обаче...) гърди и разбира се да са стегнати!
За мен висока със средни гърдиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Малко по ниска от мене със малко стегнати гърди и малко стегнато дупе, черна коса и дълги слаби крака + хубав корем... Ебати претенцията!!! Честно
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Зависи от момичето![]()
има милиони такива теми...тъърсачкааааа ?!![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
ниски високи няма значени,само да не е с увиснали
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Бах ви у кафеняците !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !