- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- 18+!!!Убивай ме нежно:)
Ако изям половин кутия течен шоколад, ще ме хване захарна болест. :P![]()
Зависи от къде го ядешПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Може ли още?
![]()
Ах ти палавницо..Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
![]()
i dvete razkaz4eta sa straxotni ima6 darba da pi6e6 i dobre q razviva6 bravo![]()
![]()
![]()
грубо,но и същевременно с мн страст...хареса ми![]()
И двете много ми харесаха!Поздравявам те. (: Продължавай в същия дух
Успех
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
„Хармонията на хаоса”
Почти целия следващ ден те бяха заедно.Първите думи на Майкъл,когато я видя ,бяха;”Страшно ме възбуждаш по бански!”,но не се случи нищо повече от няколко закачливи целувчици
Кери настоя да си поговорят,тъй като почти не се познаваха и Майк се съгласи.Почти си паснаха изцяло,но,естествено.мищо не момже да бъде идеално.
Въпреки това заедно се забавляваха чудесно.Накрая,за голяма изненада на Кер,Майкъл й каза:”Виж,съжалявам...за онази нощ...но пък иначе сега нямаше да сме заедно!”
„О,хубаво беше..!Само не некрая...”,отвърна му момичето.
„Да де,извинявай.Просто ме ядоса...но точно това ме привлича..не се даваш..Ама на мен всички ми се дават!”
Въпреки,че беше сранал по-серизоен,самонадеяността и игривия поглед си бяха същите.По това си приличаха може би най-много с Кер..
На залез се разделиха..без желание ,рaзбира се!
„Ще ми липсваш!”,каза Майкъл вместо „чао”,а Кер му отговори с една дълга и сладка целувка...
Майкъл стоеше буден в леглото,а отдавна си беше легнал.Не му се сеше...мислеше си за нея,макар,че го отричаше.Образът й постоянно изникваше в съзнанието му: как му се усмихваше,как „0Х-каше”с премрежен поглед под него,как го гледаше с тези дълбоки очи...
Коремът му се свиваше постоянно.
„О,я се осъзнай!”,заповяда си той наум .И все пак тя се появи в съня му няколко пъти...
Кери пък,незнайно защо заспа почти веднага,ала цяла нощ се усмихваше насън и сърцето й биеше по-учестено..отгатнете какво е сънувала!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Не знам...струва ми се леко нереално.Момичето се е сприятелило с изнасилвача си?!Е,ти пишеш,ти решаваш...
Тhe Hell is coming!
супер,и аз обичам да пиша най-вече такива работи.това ми хареса.
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Тя просто се е влюбила в негоПървоначално написано от I love pain
![]()
Странно,но възможно
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
..... Ей,само т'фаа ли беше,а продължение....ДАЙ МАЛКО ЖЕГА ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!![]()
![]()
![]()
ебавам се много ми хареса и очаквам следващите разказчета
Нали знаеш,че нямаш равна,буцке?!дам,аз съм,тва ми е новия рег
Чуственост,страст - твоята стихия.Майкъм е сладур,харесвам го,но само ''новия'',''стария'' не го долюбвам много...Кери,Кери...малко ми е безлична,като че ли - твърде много му се поддава.Но да не си посмяла да я убиеш,зщото ще ти се случи случка!Познавам те прекрасно,и няма да се очудя,ако все пак го направиш!..
Кога ново?*с надежда*
It's too late apologize...
Нямаше нужда да ми казваш,веднага се сетих че си ти :P Мерси мерси...Първоначално написано от Sun`Drop
А продължението *със задоволство* идва скоро
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ластик
май се мечтаеш да те изнасилят
признай си![]()
Моля ?!
признавамПървоначално написано от Riot
ама да не е някой 40 годишен дядка
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
аа, сигурен съм, че с някой от форума може да се уреди работата...![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
wow, изчетох всичко. Имаш дарба да пишеш. Чакам следващите продължения.![]()
Почни да пишеш креминални романи!БРАВО![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
С нетърпение чакам да пишеш отново.
Можеш да издадеш и книга.
Ще си я купя 100%.
![]()
Мммоля те пишииииииии леле майко досега нищо не ми е харесвало толковааааааааааМоже би защото споделям фантазиите ти напълно. МОЛЯ ТЕ! Давай, ама по-дълги глави
![]()
ейй,много ви благодаря НА ВСИЧКИ!Мотивирахте ме..та може и днеска да има нова глева..ако не днеска утре :P мЕрси пак![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
абе, тука всички ли искат да ги изнасилят бе, ебаси![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."