.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    абе, тука всички ли искат да ги изнасилят бе, ебаси
    E тва е
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

„Един край и едно Ново начало..”

След 5 месеца..

-Не искам да те виждам повече!
    -Но..Кер!Не й вярвай!Тя иска да ни раздели!
    -Как ли пък не?!Все едно не знам на какво си способен!
    -Ама аз се промених!
    -Да бе,вярвам ти...
    -Никога не бих чукал тая курва!
    -Преди все такива чукаше!
    -Преди си е за преди.Сега е друго!
    -И какво основание имам да ти вярвам?
    -Толкова ли ми нямаш доверие?-изкрещя той.-За толкова време не разбра ли,че съм се променил и искам да съм с теб?!Жалко,че ме мислиш за такъв пропадняк дето ще бъде привлечен от тая изкуствена пача!
    Кер го гледаше с гневен поглед и сълзи блещукаха в очите й.
    -Аз..аз..Не се и опитвай да ме изкараш виновна!Откъде мога да знам какво ще направиш?!
    -Мислех,че поне ти ме познаваш!
    При тези думи сълзите най-сетне рукнаха на вадички от очите на момичето.Майкъл я изгледа безизразно,обърна се и понечи да си върви.
    -Не..Майк!-пророни тихо тя.-Моля те,недей!
    Той се обърна,Кер плачеше и го гледаше умолително.
    -Не..не!Съжалявам,Майк!Само недей..не ме оставяй,Майк,не..не,аз не мога!Няма да мога,Майк,недей!
    Момчето тръгна към нея и я прегърна,понеже тя беше на път да се строполи.
    -Успокой се..само се успокой.-шепнеше той в ухото й,докато галеше гладките й коси.-Трябва да..помисля.Ако ми нямаш доверие просто няма да се получи..няма.
    -Не..не!Майк,моля те!Съжалявам!Не!
    -Твърде късно...Знам защо ме мислиш за такъв..Заслужавам го,Кер..Няма да се получи с нас...Не мисля..аз не искам..не искам да те нараня.Толкова те..-трудно му бе да го каже-Обичам!-после се обърна и се качи в колата си.
    -Не!-Кер беше изпаднала в ужас.-Не,Обичам те,недей!Не ми го причинявай ,Майкъл,недей!
    Но Майкъл вече беше потеглил.Очите му бяха пълни със сълзи.Не знаеше точно защо го беше направил,но нещо му подсказваше,че трябва да бъде така...Беше го страх да не я нарани..Тя щеше да намери някой подходящ.
    Кери цялата се тресеше,плачеше неудържимо,тръгна към къщи,но сякаш само краката й я водеха,докато съзнанието й бе погълнато от болката.
    Отключи вратата,влезе и тръгна към банята,всичко й се струваше като един много странен сън.Продължаваше да се тресе от плач,просто не можеше да повярва какво се беше случило.Тя наистина го обичаше!Толкова много,че сега сякаш беше умряла и гледаше отстрани как някой друг управлява тялото й.Врътна кранчето и стъпи във ваната така,както си беше с дрехите.Горещята вода от душа я заля и измокри...тя имаше нужда от топлина,от прегръдка,но нямаше кой да я сгрее и утеши освен топлата вода.Реши да легне,но когато премести крака си се подхлъзна,падна и удари главата си в ръба на студения мрамор.
    Всичко се завъртя,болката закънтя като писъци в главата й..и после мрак..непрогледна тъмнина.А странното беше,че тя осъзнаваше напълно какво се случва,въпреки че може би беше изгубила съзнание.Усещаше как водата се повдига все повече и повече около нея,усещаше подгизналите дрехи,долепили се до тялото й и мокрите кичури коса по лицето си.Още по-странно беше,че болкаъа беше притихнала,тя вече не усещаше нищо от нея.
    Водата започна да залива лицето й,но момичето не направи никакъв опит да се спаси.Какъв беше смисълът?Тук беше...омайващо спокойно,завладяващото чувство на сигурност и щастие не й позволяваше да се изправи.
    Кери дори не усещаше нужда да диша,когато водата съвсем я погълна.Вече нямаше нужда нито да диша,нито да чувства,защото тя нямаше тяло...толкова странно..толкова различно...
    Изведнъж тишината беше нарушена от далечни викове,достигащи до нея сякаш през натъпкан в ушите й памук.”Кер!Събуди се!Кер!Кери,моля те!”Та това беше неговият глас!Нещо в нея сякаш се пробуди..този толкова познат глас,греещите му очи изникнаха в съзнанието й.
    Внезапна светлина,изгаряща зениците й,тя усети,че се задушава,изправи се рязко и пое въздух.Болката пяк я прониза,главата й може би се беше сцепила...
    -Кер!Кермдобре ли си?
    Но тя не можа да му отговори.Шокът,че отново усеща и живее я направи безмълвна за няколко секунди.После Кери се обърна към него.
    -Майк!-едва успя да прошепне.
    -Да,Кер,аз съм!Добре ли си?
    -Боли ме..-каза простичко тя.
    -Знам!Знам,Кер,ти ваобще видя ли в какво лежиш?!
    Тогава тя се огледа.Водата във ваната беше размътена и кървавочервена.Момичето усети как нещо се стича по врата и гърба й и...припадна!
    Свести се след около няколко минути,но вече беше напълно суха,намираше се в леглото си,а около главата й беше намотана превръзка.Виждаше размазано,но забеляза,че до леглото й има някой.Обърна с мъка главата си натам,която я цепеше така,сякаш беше изпила поне едно шише водка.Забеляза неясните очертания на познато лице..Майкъл!Под очите му имаше тъмни кръгове,той бе подпрял главата и с ръце и гледаше втенчено в пода.
    -М..м..-едва едва успя да каже тя.-Майк!
    Той се сепна и я погледна едновременно очудено и радостно.
    -Ти се събуди!-извика.-Тя се събуди!
    После скочи,отиде до нея и я прегърна.
    -Говориш така,сякаш съм спала с дни!-засмя се малко трудно тя.Щастието,че го вижда притъпи болката й и сега тя почти можеше да управлява тялото си както преди.
    -Ами да!Ти какво мислеше?!Беше в безсъзнание близо три седмици!
    -Какво?-а на нея й се бяха сторили като няколко минути!-Седмици?От едно падане?
    -От едно падане и страшно много загубена кръв!
    -О...!
    -Никога вече..!Никога вече!-каза с треперещ глас той заровил лице в косите й.-Прости ми,моля те!Толкова съжалявам!За всичко съм виновен аз!
    -Майк..Майк,успокой се!
    -Никога вече няма да се разделяме,чуваш ли?-каза й той,гледайки я в очите.-Живота ми е един и аз искам да го споделя с теб,коквото ще да става!Обешай ми,Кер,обещай ми,че няма да ме зарежеш,моля те!
    -Обещавам!-отвърна му тя през сълзи.

Лигаво е знам
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Лигаво е,и аз знам.
    Но малко лигня в повече никога не е вредна.
    Иначе поздравления,като за преходна глава е добра.Все пак не може само ''жега''.
    Ще чакам следващата,и пак казвам - не убивай никой!Моля!
    Ако го напрвиш много ще те обичам!

It's too late apologize...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

еее бр бр ... наистина имаш талант (сън) верно тряя напрайш книга ше е супер яко ;п искам още мн са яки чесно ... тряя продължаваш да го прайс ... ;п и накрая книгаа супер ;д
    The music is my rescue,.. ♥

Браво.
    Имаш талант, наистина.
    Лично на мен първите 2 части ми харесаха повече (не че тези са лоши).Имаше повече интрига, повече страст.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако напишеш книга,аз ще съм първата,която ще я купи!

Още,Още,Още,Искам Ощеее!

Може ощееее???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си