- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кога е най-добре ?
Здравейте. Винаги ми е било чудно, кога е най-добре да се мият зъбите сутрин. След закуска или преди закуска.. Вие какво мислите ?![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
izmiigi i predi i sled nqma da ti se izhabi pasatata![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
И аз съм се чудила това. Но аз ги мия само след.
Мисля че преди закуската е най-добре![]()
И аз също...Първоначално написано от ^blue_cat
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Еми какъв е смисъла да ги миеш като станеш, като вечерта си ги измил, а и веднага след това ще ги нацапаш с храна?Е, освен ако не закусваш веднага, като станеш... тогава е нормално да ги измиеш преди ядене
![]()
еlsy![]()
Az gi miq ve4er![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ooo az ne moga sled zakuska, sviknala s1m predi
+1Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
моята майка винаги ми е казвала когато съм сядала да закусвам първо да си измия зъбките.. но нзм.. попринцип ги мия сутрин, понякога след даскало като се прибера и вечерта преди да легна.А инъче си дъвча дъвчица по сяко време![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
as pak vinagi gi miq sld qdene ako ne sam u nas dav4a orbit
i az sled kato se naqm 6tot ako sam qla ne6tu i posle da si opraq daha
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз след закуска ги мия, иначе наистина май няма смисъл-тъкмо си ги измил, и пак да ти се полепи храна, освен ако не дъвчеш дъвка.
Баба казва преди за да не ядеш микробите,събрали се през нощта...аз...обикновено преди,после в банята пак...
Аз пък винаги след закуска... Виждала съм хора дето преди закуска и после си излизат и не се мият пак.. Предпочитам да излезна със чисти зъби. Пък и аз си ги мия винаги и вечер преди лягане...
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !
emi az si gi miq predi
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
Преди!!!През ноща се натрупват някви си неща![]()
аз ставам.. и веднага се пъхвам ф банята да си ги измия.. защото иначе не мога да седна да ям..
Мечтите са безкрайни..
Аз специално не мога да седна да ям без да съм си измила зъбите. Ужасно ми е. Иначе няма да ти навреди ако го направиш и след хранене.
predi zakuska se miat, sled se isplakvat sus specialna te4nost (prodavat v aptekite na razli4ni marki, s razli4ni prednazna4enia)! puk vsu6tnost nqma lo6o i 2puti da gi izmie6!![]()