- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нямам гърди
Здравейте!Аз съм на 13 и половина и нямам гърди.Това проблем ли е?Всичките ми съученички имат и някак се потискам.Помогнетеее
те първа ще растат
Всички момчета предпочитат малко и стегнато дупе. Така че споко.
Пффф, мацка, аз съм на 16 и нямам ти на 13 се оплакваш.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от ang3lch3t0oo
![]()
![]()
![]()
![]()
аре стия ве разби ме
70 годишната ми госпожа по немски има лепенки вместо гръд,па ти на 13....![]()
![]()
![]()
П.П.:споко бе сия ше се почва после като пишеш тема каде да ги слагам тия...![]()
Ебаси глупавата тема , еми като нямаш значи нямаш къде е проблема - това не пречи на половата ти система има момчета за които това е предимство , спокойно ще си намериш някой и ще си вдигнеш самочуствието
Зависи от гените ти.
Ако майка ти има малки гърди твърде вероятно да нямаш и ти.
Ако си се метнала на баща си аа неговата майка и тя е намала гърди прави си изводите.
Да не ти пука има хора който умират за жени с малки гърди и стегнато дупе.
Кво ти пука ще те харесват такава каквато си.
Родителите ви не ви ли учат на индивидуалност ?
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
i az sum 4uval 4e kato se ma4kat gurdite moje da stanat po golemi s vremetomislq 4e e vqrno donqkude.
i sum zabelqzal momi4eta koito po4vat da pravqt sex samo za nqkolko meseca gurdite im stavat po golemi![]()
no ti mili4ko imash vreme ... dori na 15 16 dosta momi4eta nqmat gurdi. no posle se opravqt![]()
e s tva ne sam saglasnaПървоначално написано от Stefityyy
a po vyprosa ima vreme 6te porastat spox![]()
хах..споко едва на 13 си.. Имам приятелки които вече са на 15 и нямат гърди ; ).. Ако вече имаш и цикъл споко ; )
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
+1Първоначално написано от DaRk_AnG3L
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Samo na 13 siPri vseki organizum razvitieto e strogo individualno,ne vijdam smisul da se pritesnqvash ,i na gurdite shte im doide vremeto
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Спокойно, всеки организъм се развива различно.
И на теб ще ти дойде времето, и ще ти пораснат гърдите.![]()
Не съм съгласна!Нищо лично!Първоначално написано от the_hottie
и ние какво да направим?![]()
Lof YAaA..!
Pii boza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
natikai malko podplanki be badi hitra ili si kupi nai golemiq sutien i sloji malko(dosta) toaletna hartiq![]()
![]()
Lof YAaA..!
pi4 az imam ogromni![]()
ama povqrvai mi..golqmo breme sa xaxa smiusl....sigurna sum 4e tvoite ti stoqt dobre za tqloto..predstavq6 li si dabude6 kat Lola Ferari...mi ti nqma da moje6 da spi6 ot strax da ne te smajat..tui 4e spoko po xubu bez cici otkollkoto s golemi panici
![]()
da we az sum super xilka..edva se ponasq...tolkova sum slaba 4e s tez cicki mqzam na kartof s kraka
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
мойте гърди се развиват сега а съм на 17 така 4е ...имаш време![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
priqtelkata mi e na 20 i ima mn malki gardi ne se pritesnqvai.edni sa naderani drugi ne.i ne zabravqi,4e gogato stane6 na 50 6te ima6 hubava grag a tvoite priqtelki ciculani uvisnali.
hahahahahhah absolutno sy6toto 6tqh da pi6a...daje i az sym na 16Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()