.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Пффф, мацка, аз съм на 16 и нямам ти на 13 се оплакваш.

spoko we vinagi moje6 da otkradne6 ot bankata da izbegne6 zatvora da izleze6 ot stranata da otide6 pri nqkoi dobur lekar no pod drugo ime i da si xakne6 edin silikon..kolko mu e=]
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Аз също съм на 13 ии имам малки смисъл мога да носч сутиен но наи наи малкия размер,ааа само 1 въпросче към вас моля ето сега идва лятото ии когато излизам с потничета тенски зърната ми прозират и ме е срам а маика ми казва да не носч ниту сутиен ниту бюстие,защото ще ми спрат растежа мн сее извинявам че пускам тук темата,ааа колкото до авторката споко едвам сега запо4ват да ни се развиват радваи се че немаш некви баници

Носенето на сутиен не спира растежа. Аз те съветвам да оставиш приказките на майка си настрана защото за нея още си нейното малко момиченце и тя не осъзнава че на теб може да ти е неудобно или дори да ти се подиграват затова. Щом вече влизаш в най-малкия размер - носи го С времето ще запълниш и по-голям номер, все пак сега се развиваш!
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Носенето на сутиен не спира растежа. Аз те съветвам да оставиш приказките на майка си настрана защото за нея още си нейното малко момиченце и тя не осъзнава че на теб може да ти е неудобно или дори да ти се подиграват затова. Щом вече влизаш в най-малкия размер - носи го С времето ще запълниш и по-голям номер, все пак сега се развиваш!
    Мерси мн та само още 1 въпросче попринцип когато гърдите ми растат те ме болят аа като почна да нося сутиен ии след 1 седмица спират ииии се пак се опасявам малко не бих искала да остана с толкова малки гърди

spoko we macka i s tikso da gi lepi6 ako ti e priroda da ti rastat o6te 6ti rastat=]
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Да си се замисляла,че навлизаш в пубертета и тепърва ще се развиваш???

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Споко миличка.Все още си в развитието си и ще ти порастнат.Няма да останеш без гърди,споко.Ще има да ти растат поне до 20 години.И недей така се комплексирай от съученичките си.Откъде знаеш,че освен "тяхното си" нямат и нещо друго в сутиена?

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не е болка за умиране.Не е казано че момиче като има гърди момчетата ще пощуреят по него.Иначе бих ти препоръчал да пиеш повечко боза,действа безотказно
    ami chestno kazano povecheto gledat tochno tova i veche pochti ne im puka za zadnika ..

e po temata mi az sbm malko kompleksirana ot tva no se uspokoqvam s tva che ima oshte da rasta se pak i az sbm na 13 pbk i s mene da rastat i te xbx ;} [sun]

Град
    At home...
    Е като нямаш гърди ние какво да направим? Бях чела че ако много ти ги мачкат, ще порастат

Re: нямам гърди

Цитирай Първоначално написано от ang3lch3t0oo
    zdraveite!az sam na 13 i polovina i nqmam gardi.tova problem li e?vsi4kite mis au4ni4ki ve4e imat i nakak si se potiskam.pomo6tttttttttt

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Neznam moje i da gresha nqkoi ot nqkade beshe mi nabil v glavata che kato po k1sno ti porasnat ti samata kato porasnesh shte sa ti po stegnati nema ti sa otpusnati nekfi gadni ama nz moje i da glesha

Супер фен
    6te ti porastnat,nqma stra6no
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

е ти си само на 13 ...
    Vladoka rulzzz

Град
    somewhere over the rainbow
    Че за какво са ти?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На мене тогава някъде почнаха да ми растат (12-13), ама изобщо не ми е правело впечатление... тцтц .. а сега като гледам сестра ми - на 11г. а по-големи от моите.. ужас.. Ама при всеки е различно. Спокойно
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    на 19 съм и нямам гърди, смисъл малки де (имам поне малко), ама хич да не ти дреме а и имаш достатъчно време да пораснат
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Супер фен
    Град
    Венера
    По- голям проблем е, че си неграмотна.

Град
    Шумен
    .....
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    софия
    Е не всеки може да се похвали с цици ,но и това е вярно че те първа ще ти растат спокойно
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

na 13 za kvo sa ti ? da si darjich klu4ovite mejdu tqh li

mejdu dr ot kade si prodavam hap4eta za porasvane na cici

abe spoko be ti si edva na 13 te purva 6te raste6 tva va6to pokolenie ste nqkvi motanti za tva suo4enicite ti imat ti qvno ne si mutant koeto e dobre xax
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

ми аз да ти кажа най малки го имах от нашиа клас но сега ги имам най големи и аз се ''притеснявах'' като малка но .... детски работи спокс ще пораснат няма каде да идеш
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Цитирай Първоначално написано от kasanova1994
    na 13 za kvo sa ti ? da si darjich klu4ovite mejdu tqh li
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    всички имат аз нямам .. каква трагедия
    п.с. пий повече боза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си