- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нямам гърди
Спокойно бе момиче. И аз като бях на 13 всички имаха по-големи от моите, просто по-бавно почнах да се развивам, но сега имам сравнително големи гърди![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
слагай силикон кът немашПървоначално написано от ang3lch3t0oo
![]()
![]()
![]()
базик
та по въпроса еми на 13 кво искаш да имаш гърди тип преслава ли
Обичам Андриан
Силикон![]()
Мога да ти дам от моите че ми тежат .. хубави са споко[Аз личко ако бях мъж щях да харесвам мацки с малки и стегнати гърди и готини дупета.. повечето мъже обичат джобни цици споко
]
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
КАто бях в 7ми клас всичките ми съученички имаха цици някои доста големи да не кажа огромни,с изключение на една- Викахме и дъската, сега много години след тва мацката е адската има си цици и всичко - перфектна е просто тъй че споко мини мацурано ще ти порастнат зърната...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
пфф аз съм момче и имам по големи гърди от някой момичета с малката разлика че е стегнато105 гръдна обиколка
по принцип всяко момиче си мисли че са и малки по добре снимай и покажи за да прецениме тука...
Те първа ти растът не отричам че има и 14 годишни със 400 кубика естествени но все пак...
как да ти купим силикон или хормони???? като пораснеш ша имашПървоначално написано от ang3lch3t0oo
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
spox i az na tvoite godini nqmah![]()
ama ne se pritesnqvaj to o6te si malka te 6te ima o6te mngo da ti rastat nqma stra6no ne se kosi mngo po vaprosa
![]()
![]()
![]()
![]()
не ти и тряят![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
абе мацка ... ти си на 13, ти си още дете, споко и ти ще имашне ес притеснявай
Кат станеш на 20 ако още нямаш тогава тряя се безпокоиш ама може ли да сте такива на по 13 и иска цици...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Съгласен съм.Първоначално написано от Sarabi
Пфффф мамммооо,ами дърпай ги да пораснатБахти на 13 си бе-Памела Андерсън ли искаш да си ?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Тренирам бокс,може ли да ги ползвам вместо боксови крушиПървоначално написано от BabaVihronrav
![]()
Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo
i az sm na 16 i nqmam ama ne moga da napravq ni6to po vaprosa !!!!Първоначално написано от Sarabi
Пий бозица за арна цица!![]()
Иначе.. зависи от гена, ама по принцип има време, ще растат още (малко).
Божествена лудост ли ме обхвана?
GOLQM PRAS CHE NQMASH GYRDI....SHTE TI PORASTNAT TA TI SI OSHTE NA 13....drugoto,koeto e i da ne ti porasnat kakvo ti puka ;]]]
стига сте я обиждали тя не е на 13!!! Тя е на 13 и ПОЛОВИНА !!!!
"Нормално " е да се притеснява![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 кво ще ги правиш? Е така да си имаш да се фукаш? Тцтцтцц.. тепърва ще растат какво си се разциврила..
Stay up all night with the stars *
Навлизаш в пубертет,гърдите ти тепърва ще растат.Може да станат малки,може да станат и големи.Времето ще покаже.Не се притеснявай ще пораснат.