- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С гадже на море..
Пак се обръщам към васТака проблема е следния-с гаджето ми сме от 8 месеца заедно(лятото става година),искаме,понеже не сме от един град,лятото да сме заедно или понее на море да идем заедно..Виждаме се често,но лятото си е лято
Родителите ми няма да ме пуснат доброволо с него никога и идеята е да избягам за известно време и да се върна преди даскало.Но ме е страх,че наще няма да ме приемат обратно,няма да ме приберат ии ако стане така нз
ще трябва да живея при него маа см малка ии не искам от са.. Иначе имаме планове като завърша да си живеем заедно(ако сме до тогава още) и той каза,че ще ме чака колкото искам,но искал да види и желание от моя страна,за да знае какво чака и заслужава ли си.. Та това желание се изразява в това да сме поне ваканциите(поне летните) заедно.Можя би по-натам наще ше ме пускат с него без проблем,ноз а товя лято нз как ше я караме
Аз не искам с тях на море, искам с него.. Вие били ли сте с гадже на море (ако сте под 18 ) е аз съм на 15
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
ми ходи като ти е толкова акъла, ама като се върнеш после от морето да не седнеш да пишеш тука колко си сгрешила и после да даваме съвети как да се оправиш с ваще ..
Изчакай малко , имаш много време пред теб за да ходиш с гаджето на море , не си съсдавай проблеми с родителите ти , после какво ще правиш без тях . А и ако приятелят ти те обича наистина , мисля , че трябва да разбере в какво положение се намираш .
и докато се усетиш пътуваш за Италия, вързана в някой камион, да заработваш от плът![]()
Не бих те посъветвала да бягаш от вкъщи. Все пак с този човек няма да сте вечно заедно. Днеска сте заедно, утре - не. А родителите ти винаги ще са до теб, независимо дали ги искаш или не. Те са твои родители за Бога!!!
П.С Представи си следната ситуация: Бягаш от вас, после се връщаш, обаче те не те искат вкъщи. Отиваш да живееш у приятеля си, обаче идва момент, в който се разделяте....хммм и какво правиш оттук нататъка?!![]()
Момиченце я си стой вкъщи. Хич не ти си за море. Порасни и тогава.
А приятеля ти е олигофрен :той каза,че ще ме чака колкото искам,но искал да види и желание от моя страна,за да знае какво чака и заслужава ли си..
Бягай си ги сънувай такива... Някъв батко си играе с тебе и ти веднага се връзваш обаче... ШАРАН !!! ... Ходи се дави на морето с ваще... Тъй си е най-кеф![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
+1
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Седи си у вас бе момиче.Трагнала да ми бягаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
.
Еи тва е добро решение :PПървоначално написано от blueberry_14
И аз това й казах преди времеПървоначално написано от MoHuTo
Другия вариант е "екскурзия до Италия" и секс туризъм а пича е 10 000лв повече от малкатаАбе повече са лошите варианти в нейния случай
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
абе... ъ...
Значи отиваш вкъщи, заключваш вратата, пиеш една студена вода, влизаш си в стаята, обличаш пижамата, лягаш на леглото, завиваш се през глава и заспиваш...
Така тряя ти мине...![]()
Не ве верно... стой си вкъщи, като не искаш на море с ваште - ми няма да ходиш... Имаш предостатъчно време да си правиш каквото искаш
Израза с " студената вода " си е моя запазена марка х джепчия..![]()
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от vesito13
+1
избягай с него че вашите да те върнат с шамари във вас и да изгубят доверие в теб я си стой най-добре на дупето и си трай всичко с времето си![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
недей прави неща за които после жестоко ще съжаляваш има време за всичкозащото избягаш ли губиш сякво доверие на ваще и забрави после да те пуснат някъде.. и такива манийки щи се стъжни живота
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Знам знам прави сте глупаво е ,но не искам да късаме обичам го и съм в задънена улица.. ни едното е добре ни другото![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
пффф прочетох само първите няколко реда... по - добре ги излъжи, че си на лагер. верно, че няма да сте цяло лято заедно, ама поне не рискуваш да си загубиш дома завинаги, хем и пари ш' ти дадат!![]()
vnimavai tva posle da neti izleze prez nosa -ama ti si zn ako toi e seriozen...![]()
Как да го разбирам това?Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Че той ти е казал - ако не дойдеш с мен на море значи не ме обичаш ...
Ако правилно талкувам коментара ти .... значи това момче не те обича истински!!!Ако той те обича истински няма да те кара да правиш каквото и да е!!!
А по самата тема - ми преди 2 месеца станах на 17 и това лято ще ходя на море с гаджетоНаще ме пускат,но няма да сме само 2-мата,а цялата компания
Помоли вашите да те пуснат
Кажи им,че всички ще ходят и т.н.
Съберете се повече хора (така родителите ти ще са по-спокойни),а ако искате да сте си самички след това може да наемете отделно бунгало,квартира,хотелска стая и т.н.
![]()
Апф ти добре ли си?! Първо да не мислиш че родителите ти цяло лято ще седят и ще чакат да благоволиш да се върнеш? Със сигурност ще те намерят и върнат (ако нямаш 18, което е твърде вероятно и да искаш и да не искаш с полицията....)
Просто си задай въпроса има ли смисъл да загубиш доверието на родителите си, заради човек , с когото незнаеш дали ще си след време?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..