.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Хмм.. ако наистина му имаш толкова голямо доверие, ча да отидеш на море само с него... Най-добрия вариант е да излъжеш родителите си, че примерно най-добрата ти приятелка/копанията ще ходят на лагер и ти искаш да си с тях. Тва е! Със сигурност ще те пуснат, пък като отидеш там можеш да си бъдеш с него Само не забравяй после да се прибереш вкъщи, а като се прибереш внимавай да не се изпуснеш

Определено мисля,че не трябва да ходиш никъде,най-малкото пък с това момче
    Толкова ли няма кога да сте заедно,че ще рискуваш майка ти и баща ти да не те погледнат повече и да не се прибереш повече вкъщи

Хубаво ще бъде да отидете заедно на мореееееее аз с мое гадже съм ходила и сама но..при секи различно.
    И по-добре след като не ти дават си стои мирно..не лъжи,не бягай...ОЧКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ха-ха-ха, ти не си добре! Човек, който обича не поставя ултиматуми на любимия си, момчето просто иска да те ч*ка и да ти бие шута. Порастни!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Не искам да те стряскам,ама ти не си прави големи планове...може изобщо и да не сте заедно дотогава...всичко се случва..а дори и да сте в никакъв случай не бягай от вас-едва ли вашите няма да те приберат пак-все пак си им дете,но доста ще са притеснени...и аз едно време като бях малка много им се ядосвах за какво толкова са се запритеснявали за мен,ама както казах вече по-горе-всичко се случва и са в правото си-той уж ще те пази ама не рискувай да бягаш така...просто им сподели-ако не са трърде консервативни може би ще те разберат ...дз...абе започни отсега да ги подпитваш какво мислят за лятната ваканция и дали не биха те пуснали с приятели уж :P пък и да се дърпат до лятото ако мрънкаш старателно ще се навият

Мега фен Аватара на iiirish
    щяла дя бяга - лапешка му работа

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 23 съм и септември с моя правим 4 години. Е, не сме били заедно на море и не съм умряла още!

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Хубаво ще бъде да отидете заедно на мореееееее аз с мое гадже съм ходила и сама но..при секи различно.
    И по-добре след като не ти дават си стои мирно..не лъжи,не бягай...ОЧКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО :P
    WoW ako ne se luja i ti si na 15? e koga uspq da hodi6 s gadje na more 6e ni razkaje6 li :P
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

a az si mislih 4e sam zle.... SHHH OSUZNAI SE NAI PROSTOTO BESHE PROSTO DA OTIDESH NA LAGER NA MORE I TOI DA DOIDE TAM TAKA VS SHTE SA SHTASTLIVI NO NZ KAK DOIDE VE4E IDEQTA DA JIVEESH U NEGO NZ SI KO!TI SI OSHTE DETE KADE SI TRAGNALA DA SKITASH IZ STRANATA SHE TE ZAEBE NA NQKVA MAGISTRALA I DO TAM ! MN NAIVNI HORA NA TOQ SVQT..BOJE.. TO TVA NE E ZA SMQH DAJE A ZA REVANE..QVNO PROSTO ISKASHE DA SE NAPRAVISH NA INTERESNA S TAZI TEMA..ZASHTOTO EDVA LI NQKOI TE E VAZPRIEL SERIOZNO !
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Оо майко.. Я си стой у вас и не ходи никъде. Тц ТЦ ..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    РЮАР
    На к1де отива тоя свят, дами и господа..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и докато се усетиш пътуваш за Италия, вързана в някой камион, да заработваш от плът
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ама как ти е минало през главата да бягаш, а и на него ако му пукаше за тебе, никога нямаше да те кара такова нещо

Град
    sofia

Re: С гадже на море..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Я си седи мирно на газ0 !
    i az taka mislq a po vaprosa dali sam hodila s gadjeto si na more

Супер фен Аватара на rakiQ
    i az s moq si napravihme planovete za morence -6te hodim az ,toi ,maika mi i priqtelq na maika mi
    6te si vzemem apartament za nekfi pari4ki (v smisyl da si platim za nekfo vr )

i edna staq za nas dvamata edna za maika mi i gadjeto i i kuhnia i bania - dostaty4no

super 6te e

na 15 sym! s nego sumot blizo god .. bez mesec

Да избягаш?Ако избягаш,бъди сигурна,че ваште ще направят всичко,за да не го видиш повече.Я си седи на гъза.Има време за всичко.
    offline forever!

Супер фен
    Миналото лято бях с приятеля ми на море.Ама бяхме на лагер .. изкарахме си яко ... ама та ди кажа ли по 24 часа заедно ... много се карахме ....
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално е на 15 години да не те пускат на море с гаджето ...
    Аз сега дето съм на 18 ще има бая да ги убеждавам, а ти дето си даже още малолетна..
    Наистина по-добре отиди на лагер с някое даскало, даже може и той да се запише на същият лагер(ако толкова иска да сте заедно ще го направи)и така ще сте си заедно нон - стоп
    Ако детето ми недай си боже реши да избяга от вкъщи, честно няма да го искам повече у нас
    Такова неуважение да прояви.. просто няма да му се прости това

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ти си колкото мен,как може да разсъждаваш толкова детски????слушай родителите си и тва е..тцтцтцт от ся мисли за заедно....колко гаджета ще имаш още...осъзнай се на нашата възраст нещата не са сериознИ!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    На к1де отива тоя свят, дами и господа..
    към морето

абе мн си малка да ходиш сама с него.по-добре се организирайте 1 групи4ка пр и тогава вашите може и да те пуснат.и ти пак ще си с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си