- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-важното в една връзка?
На скоро с една приятелка обсъждахме кое е най-важното в една връзка ... и след отговора и ченето ми остана на земята!Според нея секса ... но аз не мисля така! А според вас кое е? ...
![]()
Е има 1 милион такива теми...
зависи от хората,това е отговора.За едни секса,за други парите,трети разбирането и прекараното време заедно.За мен да знам,че на някоя и пука за мен и да е симпатична или да е супер яко пиче и да правим як секс.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1 няма ли доверие нищо нямаПървоначално написано от AnChItOoOo
п.п. пишете на кирилица де .... какви българи сте???
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
любов,доверие,разбирателсв о и приятелство![]()
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Първоначално написано от mese4ka
до скоро и аз пишех на латиница и вси4ки ми се караха .. та за тфа по4нах на кирилица .. ама ся ве4е като отварям теми на латиница ми се убива желанието да ги 4ета ,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
А ои темата .,... мии +1
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не е секса,щото някои хора още не са го правилии пак си имат сериозни гаджета :P
+Първоначално написано от gPa3HuTeJl
+1
Съгласна съм с mese4ka
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Според мен най-важното в една връзка е доверието м/у двамата, приятелството... Има още много неща, който са важни...Нзм, за всеки е различно... :P
всеки да приема другия такъв какъвто е и да си имат доверие![]()
Това сигурно е двайстата такава тема... Whatever, не е секса, защото има много двойки, които не са го правили, но се обичат и имат хубави връзки. Доверието е едно от най-важните неща, но също така и уважението. Без него на къде?
strastta,doverieto i razbiratelstvoto
... a и не разбрахте, че доверието е най - важно в една вр1зка...
Щом имаш вр1зка с определен човек значи го обичаш ( имаш чувства к1м него ) - Любовта отпада като вариант..
Секса не е най - важното за една вр1зка, но помага за укрепването й - И секса отпада като вариант...
pffff... са ако тр1гна на всички да пиша така няма да ми стигне време интернета ще ми спре..
..зацепихте на к1де бия..
Според мен добрата хигиена![]()
Б1ркаш вр1зката с яденето...Първоначално написано от suantito
Да има любов :P :P :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ритъма
He who runs with aggression walks with no dignity
начина на живот,навиците,компромисит е и ДОВЕРИЕТО!Но най-вече.....зависи от хората![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
И аз така мисляПървоначално написано от MaRcHeLiTkAa
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Като гледам, тая кирилица никак не ти се удава, я си пиши там на латиница, поне да не се смея.Първоначално написано от -4arovnata-
Според мен доверието е най-важно, защото когато има доверие, има приятелство, а когато има приятелство, в повечето слумаи има любов (приятелска), а тя може да прерастне в друга![]()
DAAПървоначално написано от MaRcHeLiTkAa
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Доверие,уважение и привличане![]()