- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-важното в една връзка?
В една връзка всичко е важно, важно е да има любов,разбирателство, компромиси, доверие и още и още неща....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Главен фактор е доверието и натам вече връзката се крепи на общи интереси, чести излизания заедно, хобита, навици, чувства един към друг и т.н.
Но все пак най-важното е и двамата да се обичат МНОГО !![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
май любовта..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
При наличието на любов и хубав секс - Уважение и Доверие. Няма ли ги - няма и връзка.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Всичко е важно! Не мога да кажа че е по-важно да ми има доверие отколкото да ме уважава примерно... А секса каквото и да си говорим е наистина важен за една връзка и ако не върви и връзката няма да я бъде за дълго...![]()
наи важното според мен е да се разбираш с човека и да можете да говорите така че като почнете да не може човек да ви спре или поне ако мълчите да не мълчите щото не знаете кфо да кажете .. нз за мен това е![]()
За мен най-важни са любовта,секса и доверието.
offline forever!
Доверието и свободата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
любовта,приятелството...мис ля 4е от тези две неща следват другите-доверие,разбиране и тн...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
na pyrvo mqsto e dovereeto edin kym dr,no est 4e i sexa e edno ot vajnite
и аз мисляПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Най-важното нещо във връзката съм АЗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ДОВЕРИЕ!!! толкова много връзки са се скапали поради ревност и задушаване от страна на единия (не дай си боже и двамата).
Също така за да е успешна една връзка тръгваш с човек към който наистина имаш чуства, а не просто ей така да не си сам или пък да се фукаш пред другите, че имаш приятел/ка.
И разбира се да не се стеснявате като има някав проблем да го обсъждате ТВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО В ЕДНА ВРЪЗКА - да се обсъжда когато някав проблем възникне съмнение или каквото и да е.
Определено не е секса, но ако секса не върви...няма да вървят нещата много-много.То няма най-важно нещо.Ако нещо куца - всичко друго ще куца, дори и да е по-маловажно от другите.Демек...ще има проблем.