- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изненадваща раздяла - помощ
Hodih s 1 mom4e 3 godini i polovina.Bqhme mnogo 6tastlivi.Mnogo se obi4ahme.No ot blizo 1 mesec ve4e ne sme zaedno.Toi skusa s men mnogo iznenadva6to.Purvona4alno iska6e samo malko vreme no posle go re6i okon4atelno.Bqhme na 1 kupon predi nqkolko dni i purvona4alno ne mi obru6ta6e nikakvo vnimanie no posle me pregurna silno.Po4na da me celuva no se 4uvstva6e guzno.Kaza 4e ne iska da me naranqva, 4e na tozi etap ot jivota mu ne iska seriozna priqtelka.No v su6toto vreme kaza 4e mu lipsvam mnogo za6toto otdavna ne me e vijdal.Posle go popitah dali iska da spim zaedno-purvona4alno ne iska6e vupreki 4e kaza 4e mnogo me iska no posle stana.Sled tova cqla no6t spahme pregurnati.Kajete mi kakvo da napravq.Kak da si go vurna?Molq vi!
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Може би наистина му трябва време, но и мисля ,че и той не те е забравил поне по това което казваштрудно е да си без любимия ,но според мене нещата ще си дойдат на мястото рано или късно
УсПеХ :P
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Аз бих ти помогнал... ще те заведа при една от госпожите ми в училището да те научи да пишеш на кирилица...
Може да ти е трудно, но мисля че трябва да си дадете почивка
Да обмислите нещата около вас, да си дадете сметка за ставащото извън връзката Ви...
Не се карайте и не спорете (на този етап си бъдете приятели).Не прави нищо, което може да го нарани или засегне и го остави да премисли, явно от това има нужда....
Според мен скоро пак ще се съберетеУспехи
еееми, на години сте вече! Време е да се научите да боравите с майчиния ви език!Първоначално написано от indecent
![]()
щом аз се нау4их и те ще могатПървоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ще ви го повтарям, докато не ви го набия в кухите лейки и се научите !!Първоначално написано от indecent
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ооооооо скоро не ми се вярва да спреш да го поваряш .....![]()
Тука немога да им поправям постовете иначе в дата.бг, ако пишат някои на латиница им поправям постовете и ОП кирилица.. ма тука нещ1т да дават права...![]()
гадно гадннооо![]()
![]()
![]()
![]()
аз мисля да си дадете време и ако е имало голяма любов то тя няма да се забрави толко лесно за това ако тои те е обичал истински ще проумее че неможе без теб и ще се съберете пак! Успех!!!!11
Не знам как да се държа с него.Не искам да му се натрапвам,но ако съвсем изгубим връзка може и да ме забрави.
Първоначално написано от heartbreak
ходили сте 3 години ....![]()
![]()
и мислиш 4е 6те те забрави за седмица , 2 ...........
![]()
![]()
не мисля .......
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ами опитайте да бъдете приятели първона4ално и после...ако има любов вси4ко ще се нареди![]()
Боже....чакай,че се шашнах...все едно аз съм писала тази тема!!Пак 3 години и половина,пак липса,пак противоречиви чувства и сигнали.Нз нз,ще чакам и аз да видя какво да правя![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
дайте си малко време да разберете какво искате.. :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
da mi lapnesh kuraПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
ма дали имаш такъв...ай първо разбери за ко стаа дума и после изказвай малоумните си прости изречения :PПървоначално написано от _VIP_
P.S.-намерил си с кой да се заяждаш![]()
![]()
тъпак
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Prosto mu dai vreme da obmisli vsichko sluchilo se, pak i toi sam ti e kazal, che na tozi etap ne iska seriozna priqtelka, moje bi se plashi ot neshto po-seriozno i ot Lubovta, moje bi i tova e prichinata da se razdeli s teb - samiqt strax ot tova seriozno obvarzvane![]()
Ще му дойде акълът, току-виж и годеж ти предложи.
Време му трябва обаче.
Ние сме си говорили за това да живеем заедно,за деца и т.н.,въпреки че сме много млади.Но явно всичко е било на шега или просто всичко изчезна за 1 миг![]()