- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изненадваща раздяла - помощ
Първоначално написано от heartbreak
Незная как точно стоят отношенията ви , но е възможно да иска почивка или незнам.. може би има нещо , което го притеснява и се опитва да го преодолее за да не те нарани а и не ти казва за да не те натоварва.
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Явно вече му е писнало едно и също и иска малко да си почине![]()
Ами по принцип горе-долу по това време една връзка се задълбочава повече и става доста сериозна, може да се е уплашил от това. Дай му малко времеСпоред мен всичко ще е наред
![]()
3 години са си доста време... Аз също не мисля, че такава връзка може да се забрави за токова кратко време... тази кратка почивка може да помогне да си изясните и да преосмислите нещата...Явно той има нужда точно от това, дай си малко търпение.. надявам се, че всичко м/у вас ще се нареди ...
![]()
Аз съм на същото мнение ако искате съвети пишете на КИРИЛИЦАПървоначално написано от -4arovnata-
А по темата-явно е направил нещо да което ти незнаеш и просто неиска да знаеш защото ще те нарани
Kofti...em nz spored men ako pri4inata e bila 4e ste si omruznali znam li..se pak 3 godini da ste zaedno..HUBAVO E DE.. sigurno - ne mi se e slu4valo..no ot dryga strana si mislq 4e 3 godini da si s nqkoi TRQBVA DA GO OBI4A6 ISTINSKI... i za tova me sumnqva 4e toi 6te izdurji dulgo bez teb..taka 4e se nadqvam da ne stradash o6te dulgo..nito ti,nito priqtelq ti...- po4ti sum sigurna 4e 6te se suberete.. USPEH MILA..
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
И толкова ли е кеф да четеш и пишеш на шльокавица, след като си се учил да пишеш на кирилица и това е родната ти писменост? На всичкото отгоре с ВР можеш да пишеш също толкова бързо, колкото пишеш на латиница. А като се има предвид колко неграмотни млади хора има, то като се замислиш, трудно ще се научиш да пишеш "не съм", след като си свикнал да пишеш "не сАм"...Първоначално написано от indecent
По темата: Как така чак след 3 години се е сетил, че не иска сериозна приятелка? Според мен 3 години си е доста сериозно. Този наред ли е?Или аз греша?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
i ti da mi go lapneshПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Чак до там няя да стигна..
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ami ako na nqkoi ne im e mai4in v smisal edna fr e bila v amerika i na neq ne i e mai4inПървоначално написано от babity
по - тъпо нещо не съм чувала! (освен ако ти не си го казала правилно и затова е станало тъпо!!!)![]()
![]()
Т'ва че е отишла до америка и се е върнала не значи, че т'ва не и е майчин език!
![]()
![]()
![]()