Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
Nk@]
Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
ами не знам вече какво да правя...1вото което е че мразя да спортувам..това не е силната ми страна и за това правя така.А и аз никога не съм се тъпкала като ям винаги си ям нормално но никакъв ефект ще продължа така седмица и ако няма ефект спирам с гладуването Ами мислите ли че тоя чай има някакъв ефект???

И аз мразех да спортувам,ама си наложих,защото видях,че няма друг начин,а аз имам много да свалям,до сега съм свалила само 12кг. ама продалжавам секи ден по .... от 3 до 5 часа,ама понеже аз съм тренирала много и съм свикнала на яко напрежение,аз ако ти кажа,че във феитнеса само тичането ми е по 100минути,когато съм уморена,а иначе поне по 150,ама от начало ти давай най-много по час и половина тренировка,след месец -2 да речем увеличи с по час час и половина още,и така ,постепенно.Но гледай отначалото да не се претоварваш.Мен първите няколко пъти ми беше адски трудно,след тренировка се влачех като парцал,едвам издържах да не падна от болки в краката....ама вече свикнах и си откарвам секи ден по 4-5 часа във фитнеса,вече съм маниячка на тема фитнес. тренировка във фитнеса,и ям само,когато съм гладна и то не сичко каквото ми падне а по-леки храни.
пия и елкарнетин секи път преди тренировка 2 хапчета.

Няколко редчета за цитираното момиче. Това, което правиш е абсолютно грешно. Една кардио тренировка е съвсем безсмислена, ако е повече от един час. Както повечето знаят, след 30тата минута започват да се разграждат мазнините, а след 60-тата минута започваш да губиш МУСКУЛНА маса, така че те единственото ,което можеш да си навлечеш е загуба на мускулна тъкан+проблеми със сърцето. Второ, прекаляваш с Л-карнитина, 2 хапчета преди тренировка са много. Трето, бъди търпелива, всичко ще бъде наред. 12 кг са добре, но послушай ме относно тичането.

И няколко думи за авторката на темата. Мила, ще успееш, ще свалиш 2-3 килца за тая седмица и после ще хапнеш една филийка пълнозърнест хляб, ще те удари един апетит и няма да можеш да се спреш. Всичко се постига с постоянство и ТЪРПЕНИЕ, откажи се от мисълта, че ще гладуваш една седмица и ще бъдеш като модел-невъзможно е. Щом не ти се занимава със спорт, тогава си избери хранителен режим, с който ще започнеш да слабееш от самосебе си, бавно, но за постоянно и ще можеш до лятото да постигнеш онова, което искаш.