- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте ми съвет плссс
здравейте![]()
искам да ви помоля за съвет 6тото ве4е нз какво да правя..та историята е следната. Преди година и половина се запознах с едно мом4е о6те от първия момент в който го видях се влюбих в него. в продължение на една година се виждахме(не ходехме) писахме си смс 4увахме се постоянно и си казвахме колко се оби4аме и как искаме да бъдем заедно..октомври миналата година най накрая ре6ихме да се съберем и тръгнахме..ходехме около месец си4ко бе6е супер до в деня в който отидох в тях той пак си се държе6е супер..говорихме си..ии накрая го направихме..за първи път. След което си тръгнах разбрахме се пак да се 4уем ии се разделихме.ве4ерта оба4е той ми се обади и ми каза 4е трябва да поговорим и ми зададе няколко въпроса..пита ме дали ми е бил първия...аз му казах 4е с него за първи път съм го направила а той ме попита за6то не съм му казала преди тфа 4е съм девствена а аз му отговорих 4е просто не ме е питал ..и след този разговор си4ко свър6и ..той поиска да се разделим, а аз така и не разбрах какво стана...ве4е половин година откакто се разделихме а аз продължавам да го оби4ам толкова силно и не спирам да мисля за него...обожавам го..бих направила вси4ко за да си го върна..моля ви кажете ми какво да правя??
![]()
Аз бих се радвал да с1м п1рвият на някое момиче... Това е голяма чест. Все пак п1рвият при момичетата винаги се помни..
По темата : Неможеш и да говориш с него? Да го питаш защо така е реагирал... а п1к и той трябва да е некак1в много зле... да не може да различи девствено момиче от вече " жена "..![]()
Така е! Гаджето ти (бившето) е дръвник!!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Хората са страмни същества може просто той да не е твоя принцщом те е зарязал заради такава глупост просто не си заслужава...
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Келеш скашан, бой по такива!Първоначално написано от babity
Животът е адът описан в Библията!
тъпи нещасници са тези който не уважават женитеПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
на сапун !![]()
Първоначално написано от Stefityyy
Абе вие хубаво го храните там оня ама по начина по който цитирате ще си помисля, че мене храните...![]()
ами недей да си мислишПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
E, как бе... щом ш' се радваш... няма как да те храним!![]()
+1 Мрете сган!!!Първоначално написано от Stefityyy
Нещастници проклети!!!
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
виж,щом те е зарязал за такавва глупост о4евидно няма и не е имал никакви 4увства към теб.няма смисъл да се опитваш да си го върнеш-не те заслужава и толкова.забрави го.знам 4е е трудно но живота е гаден.хвани си друг
![]()
И той те е зарязал, защото не си спала с друг преди него?!?!Абе я му се обади и го питай къде е логиката в тази постъпка, че не ми стана ясно??? Пфф.. ебати човека!
![]()
Е как точно се разделихте? Нищо ли не ти каза? Дай малко повече инфо.
п.п. gPa3HuTeJl ако не е някой от София трудно ще схване какво имаш в предвид под хранене
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от Stefityyy
+1
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
пффф то и да говори сигурно вече е малко късно..минала е половин година се пак,което не е малко.!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от shanty_loop
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..