.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Питане за целувката !

Здр,ще споделите ли своите техники на целуване моля,имам предвид и това,че по време на целувка например можете да милвате по лицето или друга част от тялото напартньора си и всякъкви съвети които можете да дадете

Град
    РЮАР

Re: Питане за целувката !

Когато целувам приятелката си понякога слагам дясната си р1ка на бузата и или е така, ако целувката не е некфа лигава ( в мис1л д1лга ) за брадичката и винаги я допирам до себе си .... цялата...

когато си с любимия целуваш където искаш,както искаш и го обарваш(милваш) където искаш.няма правила или техники-опитваш вси4ко

Град
    РЮАР
    Пробвай у цент1ра пред McDonalds като се целувате да и бр1кнеш в гащите... да ви'им

kogato celuvam priqtelq si
    si slagam rakata na g1za mu malko sramno to4no na centara ama...
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Пробвай у цент1ра пред McDonalds като се целувате да и бр1кнеш в гащите... да ви'им
    За любовта няма граници

емм аз кат се целувам с момче..или си слагам ръцете на врата му или на гъза му (изглежда смешно,но ми харесва) или просто на кръста :P :P :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    емм аз кат се целувам с момче..или си слагам ръцете на врата му или на гъза му (изглежда смешно,но ми харесва) или просто на кръста :P :P :P

+1 и аз тъй

Град
    на плажа =)
    Понякога ги слагам на кръста му, ама той ми ги вдига на врата му на мен просто там ми е по удобно... ама май не му харесва така.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Понякога ги слагам на кръста му, ама той ми ги вдига на врата му на мен просто там ми е по удобно... ама май не му харесва така.
    ее иска по-надолу
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на babity
    Аз пък като целувам обикновено се пошашавям и изобщо не мисля кое къде и как... даже ми остава като бяло петно и рядко имам спомен за точния момент на целувката.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами то няма правила, които какво иска може да прави
    Аз понякога го роша(прокарвам пръсти през косата му) или просто ръцете ми са на врата му

Guest

!

когато я целувам я притискам цялата до мен и с мн ама мн голямо чувство я целувам.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Няма точно определени техники... Целувката е нещо много идентично и уникално... Но по принцип не е хубаво много да си пъхаш езика в устата му/й на мен ми е гадно... мн лигаво става
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Супер фен Аватара на rakiQ
    obi4am dokat go cunkam da go hva6tam za ramenete

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Докато се целуваме, просто си го гушкам .. рядко го галя, макарче той много обича..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: !

Цитирай Първоначално написано от B.D.S
    когато я целувам я притискам цялата до мен и с мн ама мн голямо чувство я целувам.
    е,браво бе пи4

Значи общото мнение е "ДА"

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми много зависи от обстановката.Както казаха и преди-в центъра пред Мc.Donalds да си топлим ръчичките по гащите не е много яко.То през зимата и на мен ми е студено,ама... Ако сме у тях или в нас самички тогава вече той си бърка където иска.Последния път той беше легнал на леглото,аз бях върху него и докато се натискахме той ме галеше по гръбчето. Такова едно нежно като почне да ме драска...гр...
    Навънка като сме седнали на някоя пейка в парка и той или си слага ръцете на кръста ми,или ми придържа вратлето(щото то ако не го държиш ще падне) . Пък аз ръцете си ги слагам на гърдите или на раменете му.

на никой не издавам тайните на шивача

Град
    BurGasSs 8-)
    моито мнение е че квото и да прайте ще е по-добре отколкото всеки да си държи ръчичките на неговия кръст или плътно залепени за тялото

когато се целувам винаги я хващам за гъза и понеже винаги са нисички и съм наведен си я повдигам леко и накрая си слага краката около кръста ми

лично аз няма нещо толкова определено,което да правя всеки път когато се целуваме с гаджето, в смисъл зависи от настроението. Понякога се целуваме страстно,друг път предпочитам по-нежната целувката.Моя приятел обожава да го целувам по шията.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    когато се целувам винаги я хващам за гъза и понеже винаги са нисички и съм наведен си я повдигам леко и накрая си слага краката около кръста ми

аз много обичам докато се целувам и да ме стиска за задните ми части или да ми бърка под блузата и да ме пипа по кръста :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си