- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане за целувката !
Здр,ще споделите ли своите техники на целуване моля,имам предвид и това,че по време на целувка например можете да милвате по лицето или друга част от тялото напартньора си и всякъкви съвети които можете да дадете![]()
![]()
Когато целувам приятелката си понякога слагам дясната си р1ка на бузата и или е така, ако целувката не е некфа лигава ( в мис1л д1лга ) за брадичката и винаги я допирам до себе си .... цялата...![]()
![]()
когато си с любимия целуваш където искаш,както искаш и го обарваш(милваш) където искаш.няма правила или техники-опитваш вси4ко![]()
Пробвай у цент1ра пред McDonalds като се целувате да и бр1кнеш в гащите... да ви'им![]()
kogato celuvam priqtelq si
si slagam rakata na g1za mu malko sramno to4no na centara ama...![]()
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
За любовта няма границиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
емм аз кат се целувам с момче..или си слагам ръцете на врата му или на гъза му (изглежда смешно,но ми харесва) или просто на кръста :P :P :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Понякога ги слагам на кръста му, ама той ми ги вдига на врата муна мен просто там ми е по удобно... ама май не му харесва така.
![]()
ее иска по-надолуПървоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Аз пък като целувам обикновено се пошашавям и изобщо не мисля кое къде и как... даже ми остава като бяло петно и рядко имам спомен за точния момент на целувката.![]()
Ами то няма правила, които какво иска може да прави
Аз понякога го роша(прокарвам пръсти през косата му) или просто ръцете ми са на врата му![]()
когато я целувам я притискам цялата до мен и с мн ама мн голямо чувство я целувам.
Докато се целуваме, просто си го гушкам .. рядко го галя, макарче той много обича..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е,браво бе пи4Първоначално написано от B.D.S
![]()
![]()
Значи общото мнение е "ДА"![]()
Ми много зависи от обстановката.Както казаха и преди-в центъра пред Мc.Donalds да си топлим ръчичките по гащите не е много яко.То през зимата и на мен ми е студено,ама...Ако сме у тях или в нас самички тогава вече той си бърка където иска.Последния път той беше легнал на леглото,аз бях върху него и докато се натискахме той ме галеше по гръбчето.
Такова едно нежно като почне да ме драска...гр...
Навънка като сме седнали на някоя пейка в парка и той или си слага ръцете на кръста ми,или ми придържа вратлето(щото то ако не го държиш ще падне) .Пък аз ръцете си ги слагам на гърдите или на раменете му.
моито мнение е че квото и да прайте ще е по-добре отколкото всеки да си държи ръчичките на неговия кръст или плътно залепени за тялото![]()
когато се целувам винаги я хващам за гъзаи понеже винаги са нисички и съм наведен си я повдигам леко и накрая си слага краката около кръста ми
![]()
![]()
![]()
лично аз няма нещо толкова определено,което да правя всеки път когато се целуваме с гаджето, в смисъл зависи от настроението. Понякога се целуваме страстно,друг път предпочитам по-нежната целувката.Моя приятел обожава да го целувам по шията.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
аз много обичам докато се целувам и да ме стиска за задните ми части или да ми бърка под блузата и да ме пипа по кръста :P