- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане за целувката !
Миии може на доста места да са пипате докато се целувате .. но .. може би местата са таза .. или пък задника .. или пък .. бузата брадичката .. според зависи настроението и естеството .. причината за целувката ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от i hate you but i love you
![]()
лелеее... когато целуваш усещаш най-върховното чувствооВсеки целува индивидуално. Няма определени правила, всичко идва отвътре.. докато целуваш, не мислиш какво ще правиш в следващия момент, дали да го/я целунеш без език или със... дали по-страстно или по-нежно и т.н.
Аз примерно когато не съм в настроение...не обичам да се целувам и с приятеля ми си даваме по една проста целувка по устата.. когато сме в настроение и дваматааааааааа.....
много обичам да си го целувам..защото знае какво обичам и как го обичам
Както казах вече няма писани правила..просто действаш
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от babity
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
napylno vqrnoПървоначално написано от cinderella_gugutka
kogato obichash nqkoi ti ne planirash kade da go hvanesh
to samo ot sebe si se slu4va
Lubov..
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Най-много обичам когато ме пипат по кръста,изтръпвам направо...А аз целувам с много чувство и ръцете ми са на врата му.Галя го по косата...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
\Първоначално написано от cinderella_gugutka
/
![]()
+1 i az nqmam spomenПървоначално написано от babity
![]()
![]()
Значи.... когато го целувам мму бия .... тупаници в корема.... ритници в .... хм-хм.... след което прекусвам за малко целувката и му удрям една глава в черепа.... значи тфа е перфектната техника... опитай я .. и може да отидеш на свиждане на гаджето ти в болницата
еЕЕ-е... начи като почнете тка...
![]()
.. Много ясно ,че когато се целувате ще сте прегърнати до толкова че по 1 време ще се чувствате... като 1 човек (тфа е целта).... много ясно, че когато се цуни-муни освени гушита може ръката ти да почне да прави.. походи по тялото на мацката.... или на момчето там кфо ще да е... може зад врата да я гепиш... за задните бузи ... ае оправяй се GL & HF !!!
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
sledvai sarzeto si
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Всъщност е :Първоначално написано от Lekov
"Великият маг никога не издава своите тайни."
Защо всичко трябва да е планирано неразбирам?! Неможе ли просто да правим всичко просто импулсивно и както го чувстваме...Тъпо е да правиш еди си какво движение, защото такава е техниката...
Просто немислете за това добре ли се целуваш или каквото и да било, а просто се наслаждавайте на момента!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНАПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Мии ...както дойде..![]()
Обичам да го пипам по дясното ухоо т'ва ми е гаден навик![]()
![]()
, ръцете ми са на врата му, да прокарвам пръсти през косата е ако не се е подстригал 1 номер
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКо целувката е в легнало положениее за цицитееееееее
Луда съм по мъжкии цицииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
ee daПървоначално написано от MartyParty
ina4e vsqka celuvka e razli4na i tfa e vqrno 4e zavisi ot obstanovkata..az obiknovenno si slagam rucete na vratut mu..![]()
ANARCHY AND CHAOS
Calling out loud with no respect
I’m not the one, just another reject
I’m the voice you affect I’ll lose and protect
Аз седя закована той ме пипа дет си иска![]()
eeemi... i az takaПървоначално написано от xhuxhu
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Слагам си ръцете на раменете,или на врата му![]()
колкото и тапо да звучи една мн добра ама мн добра приятелка от моя клас ми каза нещо което мн искам да пробвам обаче докато се целувам не мисля точно кфо да направя ф смисал просто забравям това което ми е казала френдката ...
а то гласеше нещо от сорта докато се целуваме с език да и напална устата с ... ( въздух бе) тоест да и надуя бузите като балон ... много кефело момичетата о.О не съм го пробвал обаче мисля следващия път да пробвам ...а тя ми каза и за лизане ама извън устата о.О то звучи гнусно и изглежда гнусно докато го гледаш от страни но е мн ама мн яко при това целуване вие си вартите езиците с гаджето и се хапете леко с зъби но очите ви са отворени и я/го гледате в очите ... мн е вазбуждащо поне на мен мн ми хареса ... аиде успех
![]()
Чесно казано за сяка ситуация различно...момичета различни - харесватразлични неща...пробвай някой път с нокти по коляното...по разкрепостените БИ ТРЯБВАЛО по някъв по особен начин да реагират..иначе по лицето в косите в задната част на тила....или ако е първа целувка...лекико за брадичката придърпваш към тебе...Абе чесно казано секи път само си идва зависи от случая...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Бой в бъбреците след тва я питаи що пикае кръф..
А сега сериозно еми всеки си има начин на целуване няма написани правила че да се спазват при 1 целувка просто деистваш пък квото стане![]()
Тва съм го пробвал не е зле междодругото и ситуацията става супер смешна некво супер яко е таковаПървоначално написано от go71n
![]()
Също и след края на целувката да ти бутате нослетата смисал едното натам другото в различна посока...немога да го обясня точно .. абее цак цак и така![]()