.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Не е от особено значение за мен, стига космите да не са по-дълги от косата ми
    hahah mn qko i az tyi si mislq ama za men nqma osobeno zna4enie stiga da ne se kydrqt kato na orangotan
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Не обичам голи охлюви. Нормалното мъжко окосмяване даже е секси
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми гладичък отдолу...по гърба...под мишниците...дупето (колкото и странно да звучи ) иначе ако е на други места започва да изглежда малко странно...

Има мнооооооооого такива теми!
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Град
    At home...
    Е стига да не е една педя и да не му скрива органа, не ми пука особено...

Естествено, че капризните фръцли ще кажат, че космите са ужасно нещо... просто е логично (Аз съм доста космат по гърдите, корема и раменете, но не се комплексирам независимо, че приятелите ми ме ебават за това /пък момичетата нека си мислят, че си избивам комплексите тук/ )
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Естествено, че капризните фръцли ще кажат, че космите са ужасно нещо... просто е логично (Аз съм доста космат по гърдите, корема и раменете, но не се комплексирам независимо, че приятелите ми ме ебават за това /пък момичетата нека си мислят, че си избивам комплексите тук/ )
    Абе ти ако искаш гаджето ти или там..тая, с която го правиш, да се обезкосми, автоматично ли ставаш капризен фръцльо ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Абе ти ако искаш гаджето ти или там..тая, с която го правиш, да се обезкосми, автоматично ли ставаш капризен фръцльо ?!?!

С тоя пост ми навлизаш в личното пространство, защото аз си изказвам мнението (докато ти се опитваш да се заяждаш) , а теб не те интересуват взаимотношенията между мен и приятелката ми, но въпреки това ще ти отговора на въпроса много лесно, защото несъм толкова ограничен за колкото ме мислиш.

Нито искам да се обезкосмява, нито я карам. Относно секса... ми не правя секс => съм девствен, ти като си опитна козметичка иди да си скубеш четината и да правиш каквото мислиш за редно с разни хора...
    Не е нужно да споделяш факта, че не харесваш коментара ми с целия форум и да се отклоняваш от темата, защтото е твърде просташко, пък ако мислиш, че имаш да ми казваш нещо, което да ме впечатли направи го чрез лс, защото не мисля че хората които четат темата ги интересува...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си