.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Не винаги се обезкосмява моя...Ама тва не ми пречи...Честно казано,все ми е едно....Космите са си нещо естествено А и неговите думи са :Ако си обезкосмя к*ра,ше тряя и краката,и корема...става една дълга и широкааа "
    Май тая тема за обезкосмяването е безсмъртна....едно мнение няма по въпроса,хора...спрете със безсмислените теми : )))

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Аз се обезкосмявам редовно по тестисите, пениса и около него, но ако приятелката ми каже, че не й харесва да се обезкосмявам - няма. Но за сметка на това по гърдите, раменете и корема съм като маймуна
    Човече... прощавай, но тва е ужасно.
    Навсякъде си все едно първият ти братовчед е горила, но не и долу... То дори не ми звучи естествено това ... :/

Аз... не искам люляци.

Голям фен Аватара на go71n
    o.0 бих казал зависи от зависи ...
    палното обескосмяване о.О кфо0 да е гол като охлюв ли ?!
    буина растителност о.О докато се е*ете да те четка ли ?!
    таиче зависи от зависи но ако има малко мисля че е ест се пак отиаш на диско отвара ти се шанс да чукаш кфо ше се бръснеш петак , субота петак събота и ако и в сряда чу*аш по добре земи една горелка 2 сек и си готов то напрао тапо зависи кои за колко време му израстват ... таиче казах зависи от зависи

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Въпрос към момчетата.
    Обезкосмявате ли се (имам предвид космите около пениса) ?
    много ясно човек ко искаш като свалиш гащите да приличаш на чубака ли ?

ако траа да изказвам мнение, моя не се бръсне, но не мисля, че има нужда. има малко, но на мен ми изглежда естествено. виждала съм 100% обезкосмени и ми е малко като плужек..гол охлюв... ако има чак толкова много може да пусне един 1-2ри номер, както вече казаха.

Ama razbira se 4e trqq da se obezkosmqvat majete....blqqq mrazq kosmati myje
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Въпрос към момчетата.
    Обезкосмявате ли се (имам предвид космите около пениса) ?
    az sam momi4e i sa6to predpo4itam s po malko kosam4eta da sa mom4etata tam

еми моя приятел си се обезкосмява таи 4е няам проблем

az sam momi4e i spored men po higieni4no e da ne sa kosmqsali ili pone 1 nomera no v nikaf slu4ai da se ostavat taka che da si pravat pri4eski otdolo

Rastaman vibration, yeah....

brysnim se

Аз си купих от един BG сайт машинка за лазерна епилация в домашни условия. Вече я ползвам няколко месеца и има видим ефект. Просто трябва да се спазват указанията, като това да се прави кола маска 2 дни предварително, да се прави тест на кожата, за да не боли. Мене лично въобще не ме е боляло след като спазвам указанията. А и машинките хич не са скъпи. Всички знаеме какви цени предлагат студията, а аз за доооста по малко се епилирам, та и цялото семейство Smile
    сайта мисля че беше www homeepilation com

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    аз съм момиче , но ще ти кажа , че не харесвам космати мъже
    A TAKA

Дамм.. но и дори да не се обезкосмява някой.. какво от това.. кво ще ви стане от космите..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Град
    Варна xD
    Разбира се че се обезкосмявам иначе ми е някак некомфортно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си