- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
Не винаги се обезкосмява моя...Ама тва не ми пречи...Честно казано,все ми е едно....Космите са си нещо естественоА и неговите думи са :Ако си обезкосмя к*ра,ше тряя и краката,и корема...става една дълга и широкааа "
![]()
![]()
![]()
Май тая тема за обезкосмяването е безсмъртна....едно мнение няма по въпроса,хора...спрете със безсмислените теми: )))
Човече... прощавай, но тва е ужасно.Първоначално написано от Virtual^Reality
Навсякъде си все едно първият ти братовчед е горила, но не и долу... То дори не ми звучи естествено това ... :/
Аз... не искам люляци.
o.0 бих казал зависи от зависи ...
палното обескосмяване о.О кфо0 да е гол като охлюв ли ?!
буина растителност о.О докато се е*ете да те четка ли ?!
таиче зависи от зависи но ако има малко мисля че е ест се пак отиаш на диско отвара ти се шанс да чукаш кфо ше се бръснеш петак , субота петак събота и ако и в сряда чу*аш по добре земи една горелка 2 сек и си готов то напрао тапо зависи кои за колко време му израстват ... таиче казах зависи от зависи
много ясно човек ко искаш като свалиш гащите да приличаш на чубака ли ?Първоначално написано от glymo14
![]()
ако траа да изказвам мнение, моя не се бръсне, но не мисля, че има нужда. има малко, но на мен ми изглежда естествено. виждала съм 100% обезкосмени и ми е малко като плужек..гол охлюв...ако има чак толкова много може да пусне един 1-2ри номер, както вече казаха.
![]()
![]()
Ama razbira se 4e trqq da se obezkosmqvat majete....blqqq mrazq kosmati myje![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
az sam momi4e i sa6to predpo4itam s po malko kosam4eta da sa mom4etata tamПървоначално написано от glymo14
![]()
еми моя приятел си се обезкосмява таи 4е няам проблем![]()
az sam momi4e i spored men po higieni4no e da ne sa kosmqsali ili pone 1 nomera no v nikaf slu4ai da se ostavat taka che da si pravat pri4eski otdolo![]()
![]()
![]()
Rastaman vibration, yeah....
![]()
![]()
brysnim se![]()
Аз си купих от един BG сайт машинка за лазерна епилация в домашни условия. Вече я ползвам няколко месеца и има видим ефект. Просто трябва да се спазват указанията, като това да се прави кола маска 2 дни предварително, да се прави тест на кожата, за да не боли. Мене лично въобще не ме е боляло след като спазвам указанията. А и машинките хич не са скъпи. Всички знаеме какви цени предлагат студията, а аз за доооста по малко се епилирам, та и цялото семейство Smile
сайта мисля че беше www homeepilation com
Дамм.. но и дори да не се обезкосмява някой.. какво от това.. кво ще ви стане от космите..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Разбира се че се обезкосмявам иначе ми е някак некомфортно![]()