.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

френска любов

тъйкато гледам, че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....

ти да не си поредния тип, умиращ от скука ... тва предполагам е любов във Франция или нещо такова

Craig David-Walking Away

Нее!
    Сигурно, ще е да любиш французойка!
    Но тя задължително трябва да е до 22 години.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Междо другото:
    тъЙ като,
    пред "че"-запетайка
    саЙт
    Всеки
    за да
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Re: френска любов

Цитирай Първоначално написано от B.D.S
    тъикато гледам че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов,искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
    Първо пиши по-ГРАМОТНО!!!!И къде видя,че повечето хора тук нз какво е френската любов ?Или те е срам да си признаеш,че ти самия нз и искаш някой да ти обясни под предтекст,че темата ще е полезна за другите

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Междо другото:
    тъЙ като,
    пред "че"-запетайка
    саЙт
    Всеки
    за да
    и преди ЗА ДА има запетайка
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Guest

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    тъикато гледам че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов,искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
    Първо пиши по-ГРАМОТНО!!!!И къде видя,че повечето хора тук нз какво е френската любов ?Или те е срам да си признаеш,че ти самия нз и искаш някой да ти обясни под предтекст,че темата ще е полезна за другите

хахаха мислим се за мн. умни ... пиши кжото си искаш аз слагам просто тема та тжа че се праиш на интересна наиш колко ми е ? ......

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

хахаха мислим се за мн. умни ... пиши кжото си искаш аз слагам просто тема та тжа че се праиш на интересна наиш колко ми е ? ......
    Какво се правя на интересна бе Питах къде си видял толкова много хора,които нз какво е френската любов и не забравяй,че има буква В в БГ азбука

`1

Намирисва ми на бой
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

Guest
    оф аз да несъм лапе та да незнам кво е,просто дадох тема секи да каже к'во мисли!!!!! а не да се праите на интересни.

тъйкато гледам, че мн от хората които влизат в този саит нз какво е френска любов искам да предложа на секи които зн какво е да напише мнение зада се изясни въпроса!!!ама не да пишете 4е е французоика и т.п.....
    Oof q vurvi da praavish freenska liubooov na muuj ..Da ti preveda .. VARVI DA PRAVISH S**RKIII !
    ~Remember,remember...25th of November~

Guest

хаха

деца колко искаш.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е без кой знае какъв смисъл, а и 1 мнение по нея няма. т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове