Поредната тема от мене. Но за 1ви път не знам кое е правилното решение .. Дълго е, но наистина имам нужда някой да го прочете ..

Така това е свързано с приятелката ми.
Имам един мн близък човек, на който всичко съм споделяла от семейни проблеми ..през любовни проблеми .. до училище и всякакви глупости.
Чувствам я ..мммхммм чувствала съм я много .. и то за кратко време признавам, а мразя да съм уязвима и да се раздавам .. е все пак и тя ми даваше много. Признавам и няма да отричам. Никога.
Та незнам дали за вас това което ще напиша ще бъде важно или маловажно .., но постарайте се, моля Ви, да ми влезете в положението.
И вече най-важното - има 1 момиче които адски много мразя, много ме е наранявала, мн мръсно ми е правила, тровила ме е .. и никога не съм признаваала колко мн я ненавиждам. Е тя (приятелката ми) знаеше, доста бях плакала пред нея, точно заради онаая Ку*ка. В един момент малко се одръпнахме с В ( моето момиче), но според мене всичко щеще да се оправи, тогава когато и тя щеще да е по-свободна.Но изведнъж .. взъння и да излезем, питам я с кого е и тя ми отговаря с Кочана (така ще нарека оная) .. мълча си, но и не излизам. Просто искам да нямам нищо общо с Кочана. Но така е от мн време, тя все е с Кочана. и на 1ви ще е с нея вместо с мен. и еди кога си и еди кога си. Най- гадното е, че нищо не прави .. това са дреболии явно.
Но в крайна сметка Кочана и беше само "позната" ( само на диско, само кафе) .. сега и аз ще съм само "позната"
Не трябва ли да е иначе, Аз ли издребнявам и искам много.
Или просто .............
Кочана ....... и още ме наранява. Всичко ми взе.
И някой ден ще я убия .. всички ще убия.