- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сърбеж по тестисите
xaxaxaxa pi4 te sa dve...dve golemi gordosti xzazxaza abe znam za kvo mi govori6 de....prosto ot tolkova mn temi se 6a6nax ve4e....i ko da ti kaja za kosmite basi az da ne sum vujka 4e da sum 4ak tolkoz zapoznata
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
bate horata sa go kazali seki tapak go e imal toq problem dori i az pri vodene na redoven sex s gadjeto taka se polu4ava NE SE CHESHI KUPI SE !!!! e tfa e lekarstvoto![]()
e Tva e skAPaniq jivot da si vluben v nqkogo koito nemoje6 da ima6 i toi da te mrazi no ti pak da go obi4a6 do smurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе вие в коя епоха живеете, че не сте чували за лекари беееееееееееееееПървоначално написано от sweet_loser
![]()
![]()
![]()
Уролог =D>
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ОТРЕЖИ СИ ТЕСТИСИТЕ И НЯМА ТЕ СЪРБИ НИЩО БЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
уролог,и за антимикобетата-тя изсушава ковата и прегаря намазаното....затова ти се лющи кожата... начи минава..
Еми, принципно при жената това се водят гъбички....За вас не знам как стоят нещата, може да ти го е предала тя, но не знам как да се лекуваш, затова просто посети лекар, то и без това не е кой знае колко страшно, ама ако не се прегледаш, може и да стане
vij nalistovkatana pove4eto lekarstva pi6e 4e ne moje6 da gi polzva6 po svoe osmotrenie, predpolagam tvoq priqtel ne e lekar za da ti preporu4vakakvotoi da e, a ipolovatasistemane e 6ega!Spri da se maj6 s kakvoto i da e is priqtelkata ti hodete na lekar, za6toto tova, 4e ne use6ta problem ne zna4i e go nqma!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!