- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Niska li sam?
Na 15 godini sam,i sam nqkade 156-160sm visoka,48 kg.Poneje vseki mi kazva 4e sam niska,i v u4ili6te,qq djudje,q lape,q dreben,ei takiva me nari4at,i az ve4e po4nah da se pritesnqvam,tfa da go priemam kato kompleks,4e naistina sam niska.
gluposti DA NE TI PUKA! p.s. niskite momi4etata sa mn sladki i simpati4ni![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
moje da si po-niska ot drugite momi4eta, no tova ne biva da te kompleksira.
Ogledai se okolo sebe si, dane bi vsi4ki da sa visoki kato manekanki.A pak i rasteja spira kam 17-18 taka 4e spoko
Я не ме разсмивайТа ти си си джобно гадже! Много яко
Помисли
1.Можеш да носиш обувки с всякакъв ток без да се притесняваш,че може да изглеждаш твърде висока.
2.Гледаш с надсмешка на всички онези високи кобили,който с размери от сорта на 180см. не приличат на жени(никой да не се обижда само давам пример,за да помогна тука)
3.Можеш да си хванеш всяко едно момче,което ти хареса без да се рпитесняваш,че той може да се окаже по-нисък от теб.Знаеш ли колко е гадно да намериш the perfect man и накрая да трябва да се навеждаш,за да го целунеш?
4.Научно доказано е,че мъжете предпочитат миньончетата.Май нещо беше свързано с това,че се чувствали по-мъжествени до нещо,което да е по-дребно от тях.Като "господаря" на ситуацията :P
:P Така че следващия път им кажи това, придружено с един хубав среден пръст и да не ти пука![]()
ПС:Всичко това го казвам,защото сестра ми е такава и е горда с това.Резултатсега е на 26 и цял живот е била мъжемелачка
![]()
![]()
![]()
q novina-nai-qkite macki sa niskite!![]()
![]()
sigurno i s grudna obikolka 75!4ESTOOO!za tva li manekenkite sa 1,70?!?na tva mu se vika diskreditaciq-vie ste niski
da si visok ne e hi4 hubavo!ama ste prostiii!a po temata-mila, ti ne si niska,ti si MNOGO niska!mnoo qsno 4e tva e lo6o-se 1 ako nqkoe mom4e visoko 1,70 6e e mnoo po qk ot nqkoi 1,80?!?DA-DA!koito e nisuk 6e si hodi ili s niski,ili s tupi ili s grozni...SUDBA!!!
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 6 от правилника!
Благодаря!
Axaxax![]()
![]()
nqma ni6to po-sladko ot djobnoto mace 1-vo 4e sa dosta po-otrakani ot kobilite,2-ro 4e mogat da si namerqt i nisuk i visok a ne da se pritesnqvat i osven tova vsi4ko si e vupros na vkus -ramerut nqma zna4eni e
tui 4e spoks puk i ne si tolkova niska ei !!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
Това въобще не трябва да те притеснява!
И аз съм 162см. и много се кефя като някой ми каже "дребен", някво такова...супер яко е хаха.Пък и те едва ли го казват с лоши чувства.
На мен ми се струва супер сладко.
![]()
А предимствата да си по-нисичка DraGon`GirL ги каза много точно.
Така че...живей си живота и да не ти пука!![]()
Ниските жени изглеждат по-малки в тийнейджърските години, но после изглежда по-млади. На майка ми все И правят комплименти, а е на 45 /1.50 е/![]()
Ооо, душица. Ами по моите стандарти не си ниска. Спокойно и аз съм толкова, а вече съм кажи-речи на 18, т.е. шансовете да порастна намаляват (обратнопропорционално на възрастта ми). Няма страшно. Ниският ръст си има предимства - винаги можеш да си намериш дрехи, защото е по-лесно да режеш; можеш да носиш високи обувки без да се притесняваш, че ще си по-висока от момчето, с което излизаш; можеш да правиш всичко, което могат и високите момичета
.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
spoko kakvo kato si 1.60?imam priqtelka kolkoto teb nqkade i mom4etata mn si q haresvat![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
и аз тей мисляПървоначално написано от MAFIOZO
![]()
не си ниска не си вкарвай паранои и какво им обръщаш внимание хората все нещо ще има да си дрънкат.....аз на какви парадокси съм се наслушала по мой адрес лошо да ти стане ...КОЙТО НЕ ТЕ ХАРЕСВА ДА НЕ ТЕ ГЛЕДА !![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
a taka i az sum na takova mbnenieПървоначално написано от DraGon`GirL
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DraGon`GirL си го каза най-добре!
Az s1m na 13 i s1m visoka 147no v1preki vsi4ko ne mi puka...vse pak frenskite parfiumi sa v malki 6i6enca nali...
![]()
NISKAA SII!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qsno 4e minion4etata sa po-qki. tva e!
Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.
е да ама кат си купуваш дънки и панталони постоянно трябва да ги скъсяваш,а късите поли ти стигат до коленете![]()
Първоначално написано от Roxy
=D> =D>
po temata:wsichki zapochnaha da ti izrejdat kolko hubawo e da si niska..,zashtoto powecheto ot tiah ne sa,a chujdoto grozde e nai-sladko.. =]] ne e chak tolkowa hubawo,pogledno ot chisto esteticheska gledna tochka,no se wuzpriemi takawa kakwato si.. [;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Така е.Първоначално написано от MAFIOZO
![]()
ne se pritesnqvai oki si![]()
Ами мисля , че си си много сладичка даже . И теглото ти е нормално за височината и си си идеално минионче . Колкото до отношението на дръгите към теб - въпрос на възпитание . Важното е ти да си имаш самочувствие и да не се влиаеш от чуждото мнение !![]()
![]()
![]()