начи.... мойта история е ... мн сложна ... поне за мен

харесвам едно момче... но той е от селото ми (200 км)виждаме се всеки път кАто си отида на село.... НО (винаги има едно но ) 1-во той е по-голям от мен с 5 год. , което евно и за двамата не е проблем 2. на 200 км сме един от друг 3. има си приятелка .... с която (ако му вярвам) всеки ден се карат и ще късат.... (но "за него това е най-дългата връзка и не може толкова лесно да я приключи" така поне каза) .постоянно ми прави намеци и тн.... той работи като .... нещо като охрана на село в дискотеката и всеки път се виждаме... на нова година може да се каже че се целувахме.... и тн.... всеки път си казвам "нищо няма да стане...остави го" но не мога... от приблизително 7-8 месеца се занимаваме.... той не е от онея които са моногамни и постоянно зарибява някоя... една приятелка е говорила с него и той и е казал че съм му много симпатична и не иска да ме нарани и че ми каже какво мисли и чувства , но все още нищо не ми е казал.....не знам какво да направя.... постоянно ми дава сигнали,че ме харесва и според мен ако не беше така за 7 месеца щеше да си проличи....а и няма как толкова дълго да се занимаваш с някой без никакви чувства...... нали???? моля ви кажете ми какво да правя защот вече ..... НЕ ЗНАМ!!!!