Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Ако искаш да си останете приятели по-добре СПРИ на време!!!Точно по същия начин загубих най-добрия си приятел Той започна да ме харесва след време и аз,но нз какво точно искам ... Пробвахме се 2-3 пъти ... нищо не се получи ... Не си говорехме около година докато общи приятели не ми казаха,че пуши редовно трева и може би взема и други неща ... (досещаш се за какво говоря) Намерих му скайпа писах му,разкрещях му се заради тая трева,а той "ми само тревата ми помагаше да забравя едно момиче,което много обичах..." Изкара мен виновна за това,че се е провалил така ... След време яко ме нареди в скайп и сега само когато е сам му казвам "здрасти" ...
Вярвай ми не ти трябва да има нещо повече между вас щом не си сигурна дали ще се получи нещо!!!Не си струва заради някво сексуално привличане да губиш най-добрия си приятел ...

яко си у филма ще се друсам заради момиче надали ако ще се друсам то ще е заради еуфорията и тва че ти е казал че е заради теб мое и да не е така

mi prosto spri da porka6! (Jesus! Shocked
абе ти кво и даваш акъл ма дропло ако искам мое се прай на кочина всеки ден и да не изтрезнява тва си е неин проблем и някав тутманик недовтасал с анимирана курва за аватар и сърцераздирателен подпис не може да и дава акъл за ходи си търкай пържолата и не давай повече умни съвети