- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, къде сте най-уязвими? :Р
Едва ли някоя ще си признае, но да пробвам...
Примерно на улицата, както си ходите, ако някой ви спре, не вярвам да искате да се запознаете с него.. Как за вас трябва да стане едно запознанство и къде за вас е подходящо мястото?
т.1
krem4et0
Ami za men trqbva nqkoi da me zapoznae s dadeniq chovek ... no ako e mnogo hubav moga ei taka da se zapoznaq naprimer v diskoteka s nego![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не е от значение мястото, а начина по който ще подходиш и чара който излъчваш. Ако ми подсвирнеш на улицата, или пък изцепиш най-изтъркания лаф "Срещали ли сме се някога" естествено че няма да те огрее да видиш дори усмивката ми. Но ако си мил, дори и до пенсионерски клуб да ме заговориш пак ще е подходящоЕ има момичета, които са с твърде висока гордост,вдига им се самочувствието и просто подминават, но аз зачитам кавалерския подход, защото се среща.. твърде рядко
![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
+1Първоначално написано от UnderMySkin
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
nai uqzvima sum kogato se napiq i priqtelq mi iska da praim sex..i togava edva se sdurjam da ne zaspq otgore mutui de...4e kat zaspa seld tui sum nai uqzvima
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Абе и на улицата да е, стига да не заговориш момичето с някоя тъпа клиширана реплика и да не се правиш на много оригинален, би могъл да имаш късмет![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
da we..ve4e mi e pisnalo ot,,Izvinqi ama ima6 li ogun4e,, xaxax ne 4e ne6to ama pi4ove ai predi da go zadadete toz ritori4en vupros ai zagasete ili si xvurlete sigarata....
Еми ааз бих се запознала с някого да речем в дискотеката или покраи някои фр или на купонче нз...![]()
Ами,ако е някое приятно мило момче защо да не се запозная.най-мразя,когато си вървя някои да свири с клаксон на задните ми части или да подсвирква.Отвратително е.Имаше една реклама на кока кола,където едно момче седи на пейката и се прави,че колата му звъни и я дава на момичето и така...Мн ще се изкефя,ако ми се случи нещо подобно,щуро
Не някакво селско подвикване....Бъдете оригинални,за да спечелите момичето,естествени
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Аз се запознах с едно момче на листовките миаз ги взех, а него го скъсаха и предложи да черпи
e tva izkazvane mi haresaПървоначално написано от UnderMySkin
ами ако е направо на улицата може да ме попита за дадено известно що годе място къде се намира. Винаги съм отзивчива към такива минувачиПървоначално написано от motion_disorder
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Nqma znachenie kude e , naistina e ot znachenie izluchvaneto na choveka dokato vi zagovarq .. da ne e nqkoi vse edno nasila sa og nakaraliPuk i smaoq fakt che nqkoi ima interes kum men kato chovek momiche i t.n. me radva
![]()
~Remember,remember...25th of November~
nai qko e nqkoi da doide i da ti kaje,,zdrasti iska6 li da te snimam v playboy,, abe undermyskin iska6 li pak da se iskaje6
Ne izdavai taini ve... Maika kaza 4e ne mi davaПървоначално написано от palavka
![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
ax..kakva maika e tq togava..kat ne ti dava xaxaxax i gleda6 na tabloto..de otli4nici de snimani v playboy![]()
Където и да е..просто да не се гъзари с някфи изтъркани''свалки'' и тем подобни.Една свестна дума може да ми направи мн по-голямо впечатление,отколкото някоя безмислена простащина..
nqma zna4enie kude vajen e podhoda ako e s nqkoe 100 godi6no kli6e ili prosta6ko podsvirvane na zadnite mi 4asti mn qsno 4e nqq da stane no ako mom4eto e kavaler i e vaspitano moje i do konteiner da sum i pak 6te stane![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Е добре де какво за вас не е клиширано?
Пуснах темата защото много пъти съм се чудил дали ако някое момиче ми хареса има смисъл да я заговарям..
Много пъти съм искал да отида при даденото момиче, но да съм откровен, да й кажа нещо от сорта на: " знам че ситуацията е глупава, но ми направи приятно впечатление и бих искал да се запозная с теб"
обаче съм сигурен, че или ше ме подминат, или ще се изхилят.![]()
ами ако например някой пич ме спре с думите "искаш ли да излезем на пица и секс?" или нещо подобно, но го каже сериозно бих се изкефила. Ако го каже с подигравателен тон бих го подминала. НО ПОДОБНИ СВАЛКИ НЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ - МН Е ВЕРОЯТНО ДА ИЗЯДЕШ НЯКОЙ ШАМАР.Първоначално написано от motion_disorder
Въпроса е да измислиш нещо оригинално и да го поднесеш с подходящ тон, за да не си помисли, че я иронизираш.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
pri men klu4ovo ne6to za zapoznanstvo sa ku4etata...prosto ako iska nqkoi da se zapoznae s men..sas sig 6 go ogree ako e s ku4e.....a ako ne e- prosto ne e nujno pokazvane na MAJKARSTVO,trqbava da e mil i ysmihnat dori i da izpolzva kli6eta :P
![]()
Ми нз ама репликата и да е клиширана и не, ако момчето е чаровно няма голямо значение кво ще каже, освен ако не е нещо просташко![]()
onzi den na velikden to4no..pred curkvata predi obikalqno 4akax s dve priqtelki..mina endo mom4e i vika imate li ogun4e..ni ne..toi po4na da rugae..6e vi eba makiata...i nii q si xodi we ai 4ezvai...i toi,,vii ste ovce..nqmate pravo da stoite pred curkata za6toto ste ovci,,
sori nqmam problem ako mom4eto e sladko ama suglasete se 4e nqkoi put tiq muje se poburkvat.....
Абе то има една поговорка К'во ти пука, че е куха, нали ти духа. Трябва да и намерим вариант и за момичетаПървоначално написано от sladku_bebzi
Nqma podhodqshto mqsto..na vsqkude e dobre...stiga momcheto da ima PRAVILEN PODHOD...( leko zaintriguvan-no ne prekaleno,da ne vzeme da uplashi momi4eto..uveren..i S CHAROVEN POGLED )
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (: