- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, къде сте най-уязвими? :Р
Под масата.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Pebles
malko sme takiva![]()
За мен няма значение.Важното е момчето да не е някъв тъпанар да не знае как да ме заговори![]()
offline forever!
Не е важно къде,а да знае как да ме заговори...да ме спечели с нещо
Хахахах случвало ми се е да ми трябва нистина огънче.Поисках на 2 момичета, те ме изгледаха и си помислиха, че се опитвам да им взема номера :Д и си останах без огънчетоПървоначално написано от palavka
:Д
v kafene,kogato nqkoi me zagovori mislq 4e stava perfectno.
Първоначално написано от palavka
![]()
![]()
taka stava,koito go marzi da 4ete
Еми както много преди мен казаха-подхода е много по-важен.Но на улицата...ако бързам за някъде едва ли бих обърнала много голямо внимание на какъвто и да е опит за свалка... може би само ако момчето ми хареса страшно много.Но никога ама ниииикога не трябва да се използват заучени фрази.Ама все пак има различни момичета... при някои "Имаш ли огънче.." може и да мине.
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
аз като искам да се запозная с някоя мацка примерно ф диското търся някои общ познат зада ни запознае тои ... ама го карам парво да ме посочи и да я пита кфо0 и е мнението ф смисъл да не отида и тя да ме отреже ( до сега не ми се е случвало запознавал съм се с всяка)
I moeto mnenie e takovaПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
Аз бих се накефила. Обичам искреността. А иначе съм се запознавал най-често на дискотека или купон, танцувайки заедно или 1 до друг. в танците съм неудържима и лесна..за запознанство.Първоначално написано от motion_disorder
Сега обаче съм като скала-на всяка тъпа свалка реагирам с хладно мълчание или избутване на нечия ръка, попадвнала около кръста или задника ми.
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
избутване на рака о.О чакаи аз преди да се запозная с момиче не го прегръщам и обарвам така де не се знае кои
и е приятел
![]()
![]()
![]()
Някъде,където не мога да избягам.Автобус,кафе,магаз н,даскало...На улицата няма да ме хванеш...
аз пък най мн ме кефи когато някое мом4е е икрено с мен...мн мразя такива нагласени работи(като имаш ли огън4е напр)Първоначално написано от motion_disorder
Еми и на улицата да ме спрат няма да имам проблем, стига момчето да изглежда симпатично ( което не включва само красиво, самото му излъчване да е... приятно ), а не някой който от 100 км. да си личи, че е простак. Тогава просто ще подмина. Иначе ми се е случвало така да ме спират и да се запознаем.![]()
абе хора как така на улицата? докато вървя? той след мене ли ще тича? "Чакай, чакай, да те питам дали имаш огънче?"значи първо не трябва да вървя, защото малко хора ми издържат на темпото
![]()
а иначе не е за предпочитане да се използват заучени фрази... твоят вариант с откровеността става, но пак на първо място си е излъчването...
а, и искам да попитам момчетата с номера "Имаш ли огънче?" - Какво правите, ако ви кажат, че нямат?![]()
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Първоначално написано от UnderMySkin
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Absolutno sam saglasna s UnderMySkin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"най-уязвима" съм,когато чакам на опашка в зъболекарския кабинет или при личната лекарка...там няма къде да избягам,ако някой се опита да се запознае с мен![]()
someone else...
emi nqkade podpiinala v dobro nastroenie na nqkav bar ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
за мен ... може би в кафе.... или ако чакам автобуса или нещо такова....Първоначално написано от motion_disorder
![]()
аз като един изключително добродушен представител на женският пол съм уязвима навсякъде! от дискотеката - до подлеза, в който пуша докато съм на даскало докато някой ми иска огънче, например...
Първоначално написано от motion_disorder
За мен по-подходяща реплика няма (сериозно). Квато и тъпотия да ми изръси, все ще знам, че иска да каже точно това ("знам че ситуацията е глупава, но ми направи приятно впечатление и бих искал да се запозная с теб"), а какво по-голямо първо впечатление би направил, ако си го кажеш направо? =) Няма значение къде ще я заговориш, но няма смисъл половин час да мислиш как да я заговориш - кажи и' просто едно здрасти, ако не е някоя пачавра, няма да те подмине или да ти се изхили (едва ли искаш да излизаш с пачаври). ;]