.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

ми на купон или в някоя дискотека,но по улицата не,такива ги избягвам

Супер фен Аватара на Sarabi
    Под масата .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Pebles
    Nqma podhodqshto mqsto..na vsqkude e dobre...stiga momcheto da ima PRAVILEN PODHOD... ( leko zaintriguvan-no ne prekaleno,da ne vzeme da uplashi momi4eto..uveren..i S CHAROVEN POGLED )

malko sme takiva

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Абе и на улицата да е, стига да не заговориш момичето с някоя тъпа клиширана реплика и да не се правиш на много оригинален, би могъл да имаш късмет

+1
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

За мен няма значение.Важното е момчето да не е някъв тъпанар да не знае как да ме заговори
    offline forever!

Не е важно къде,а да знае как да ме заговори...да ме спечели с нещо

Цитирай Първоначално написано от palavka
    da we..ve4e mi e pisnalo ot,,Izvinqi ama ima6 li ogun4e,, xaxax ne 4e ne6to ama pi4ove ai predi da go zadadete toz ritori4en vupros ai zagasete ili si xvurlete sigarata....
    Хахахах случвало ми се е да ми трябва нистина огънче.Поисках на 2 момичета, те ме изгледаха и си помислиха, че се опитвам да им взема номера :Д и си останах без огънчето

v kafene,kogato nqkoi me zagovori mislq 4e stava perfectno.

Цитирай Първоначално написано от palavka
    nai uqzvima sum kogato se napiq i priqtelq mi iska da praim sex..i togava edva se sdurjam da ne zaspq otgore mu tui de...4e kat zaspa seld tui sum nai uqzvima
    taka stava,koito go marzi da 4ete

Еми както много преди мен казаха-подхода е много по-важен.Но на улицата...ако бързам за някъде едва ли бих обърнала много голямо внимание на какъвто и да е опит за свалка... може би само ако момчето ми хареса страшно много.Но никога ама ниииикога не трябва да се използват заучени фрази. Ама все пак има различни момичета... при някои "Имаш ли огънче.." може и да мине.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Голям фен Аватара на go71n
    аз като искам да се запозная с някоя мацка примерно ф диското търся някои общ познат зада ни запознае тои ... ама го карам парво да ме посочи и да я пита кфо0 и е мнението ф смисъл да не отида и тя да ме отреже ( до сега не ми се е случвало запознавал съм се с всяка )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Не е от значение мястото, а начина по който ще подходиш и чара който излъчваш. Ако ми подсвирнеш на улицата, или пък изцепиш най-изтъркания лаф "Срещали ли сме се някога" естествено че няма да те огрее да видиш дори усмивката ми. Но ако си мил, дори и до пенсионерски клуб да ме заговориш пак ще е подходящо Е има момичета, които са с твърде висока гордост,вдига им се самочувствието и просто подминават, но аз зачитам кавалерския подход, защото се среща.. твърде рядко
    I moeto mnenie e takova

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от motion_disorder
    Е добре де какво за вас не е клиширано?

Пуснах темата защото много пъти съм се чудил дали ако някое момиче ми хареса има смисъл да я заговарям..
    Много пъти съм искал да отида при даденото момиче, но да съм откровен, да й кажа нещо от сорта на: " знам че ситуацията е глупава, но ми направи приятно впечатление и бих искал да се запозная с теб"

обаче съм сигурен, че или ше ме подминат, или ще се изхилят.
    Аз бих се накефила. Обичам искреността. А иначе съм се запознавал най-често на дискотека или купон, танцувайки заедно или 1 до друг. в танците съм неудържима и лесна..за запознанство.

Сега обаче съм като скала-на всяка тъпа свалка реагирам с хладно мълчание или избутване на нечия ръка, попадвнала около кръста или задника ми.

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Пуснах темата защото много пъти съм се чудил дали ако някое момиче ми хареса има смисъл да я заговарям..
    Много пъти съм искал да отида при даденото момиче, но да съм откровен, да й кажа нещо от сорта на: " знам че ситуацията е глупава, но ми направи приятно впечатление и бих искал да се запозная с теб"

Аз бих се накефила. Обичам искреността. А иначе съм се запознавал най-често на дискотека или купон, танцувайки заедно или 1 до друг. в танците съм неудържима и лесна..за запознанство.

Сега обаче съм като скала-на всяка тъпа свалка реагирам с хладно мълчание или избутване на нечия ръка, попадвнала около кръста или задника ми.
    избутване на рака о.О чакаи аз преди да се запозная с момиче не го прегръщам и обарвам така де не се знае кои и е приятел

Град
    somewhere over the rainbow
    Някъде,където не мога да избягам.Автобус,кафе,магаз н,даскало...На улицата няма да ме хванеш...

аз пък най мн ме кефи когато някое мом4е е икрено с мен...мн мразя такива нагласени работи(като имаш ли огън4е напр)

Повече от фен Аватара на plamka
    Еми и на улицата да ме спрат няма да имам проблем, стига момчето да изглежда симпатично ( което не включва само красиво, самото му излъчване да е... приятно ), а не някой който от 100 км. да си личи, че е простак. Тогава просто ще подмина. Иначе ми се е случвало така да ме спират и да се запознаем.

Град
    Varna
    абе хора как така на улицата? докато вървя? той след мене ли ще тича? "Чакай, чакай, да те питам дали имаш огънче?" значи първо не трябва да вървя, защото малко хора ми издържат на темпото

а иначе не е за предпочитане да се използват заучени фрази... твоят вариант с откровеността става, но пак на първо място си е излъчването...

а, и искам да попитам момчетата с номера "Имаш ли огънче?" - Какво правите, ако ви кажат, че нямат?
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Не е от значение мястото, а начина по който ще подходиш и чара който излъчваш. Ако ми подсвирнеш на улицата, или пък изцепиш най-изтъркания лаф "Срещали ли сме се някога" естествено че няма да те огрее да видиш дори усмивката ми. Но ако си мил, дори и до пенсионерски клуб да ме заговориш пак ще е подходящо Е има момичета, които са с твърде висока гордост,вдига им се самочувствието и просто подминават, но аз зачитам кавалерския подход, защото се среща.. твърде рядко
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Absolutno sam saglasna s UnderMySkin

Град
    In Devil's Castle
    "най-уязвима" съм,когато чакам на опашка в зъболекарския кабинет или при личната лекарка...там няма къде да избягам,ако някой се опита да се запознае с мен
    someone else...

emi nqkade podpiinala v dobro nastroenie na nqkav bar ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    BurGasSs 8-)
    Едва ли някоя ще си признае, но да пробвам...

Примерно на улицата, както си ходите, ако някой ви спре, не вярвам да искате да се запознаете с него.. Как за вас трябва да стане едно запознанство и къде за вас е подходящо мястото?
    за мен ... може би в кафе.... или ако чакам автобуса или нещо такова....

Мега фен Аватара на babity
    аз като един изключително добродушен представител на женският пол съм уязвима навсякъде! от дискотеката - до подлеза, в който пуша докато съм на даскало докато някой ми иска огънче, например...

Град
    40 Miles from the Sun

За мен по-подходяща реплика няма (сериозно). Квато и тъпотия да ми изръси, все ще знам, че иска да каже точно това ("знам че ситуацията е глупава, но ми направи приятно впечатление и бих искал да се запозная с теб"), а какво по-голямо първо впечатление би направил, ако си го кажеш направо? =) Няма значение къде ще я заговориш, но няма смисъл половин час да мислиш как да я заговориш - кажи и' просто едно здрасти, ако не е някоя пачавра, няма да те подмине или да ти се изхили (едва ли искаш да излизаш с пачаври). ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си