.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Оффф много кофти На мен вчера ми беше супер гадно Бяхме с приятели пихме по някой друга бира И тъкмо събрах смелост да си попиша с бившия ми приятел и гледам брат му писал на скайп "YeS brata zamina za Sofiq" Поне събрах смелост и казах на сегашното ми гадже как стоят нещата и че ми трябва време
    Айде продължавам да стискам палци

П.П. Май с клуба нищо няма да стане,а толкова се бях навила

Град
    sofiq
    az sumv sushtoto polojenie ..zaboga...sled 7 meseca vruzka...moqta ujasna revnost ubi vsichko.. ;( mrazq se..
    aa btw kluba na razbitite surca e mn dobra ideq..
    iskam da chlenyvam

10 без един ден бяхме заедно , но имахме малки прекъснвания от по 1 ден и едно ксъане за около месец и половина , кеото не броим , защото през тва време въпреки ,че не бяхме, гаджета се държахме акто такива . Смисъл целувахме се , прегръщахме се , излзиахме и т.н.

Темата е редактирана по т.9 от krem4et0
    "Разбитите сърца" да си пишат по Скайп или ЛС.

Аз пък искам да се похваля Клуб "Разбити сърца" напредва Е за сега сме само 5 момиченца,но сме си супер Момичета да знаете големи сте сладурани
    П.П. Ако някой иска да се присъедини към нас да ми напише на ЛС скайпа си за да го добавим

Ето и още неюо , кеото ме мъчи ... Всяка вечер го сънувам и почти винаги се стига до ендо и също нещо ... Просто не знам кво да правя отчаяна съм .. . Няма излгеди да се съберме а все още го обичам повече от всичко , липсва ми непоносимо много , ревнувам го до полуда и го сикам повече от всичко ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си