.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на babity

Какво е процентното съотношение на храните, които трябва....

... да приемаме за деня. Напоследък имам малко проблеми със стомаха. Ужасно е, постоянно е поддут и изпитвам тежест, чуствам се като кит (за което малка вина има им пмс, но все пак...). Като се замисля какви боклуци ям и ми призлява. Зат'ва съм се надъхала да се храня здравословно. Искам да знам какво е процентното съотношение между белтъчините, мазнините, въглехидратите и бла бла бла бла прочие, които трябва да приемаме за деня за да бъде менюто ни напълно балансирано. Не се интересувам от калории и такива глупости. Искам да отделя храни, които ще ми доставят всичко необходимо, защото както знаем лишаването от каквото и да е води до някаква вреда => не може да се живее само на плодове и зеленчуци (е, може, но аз имам предвид пълноценното хранене, от което си надбавяш всичките необходими вещества). Ще съм много благодарна ако някой може да ми предостави такава информация.

moqt savet e qj po-ve4e kiselo mlqko (ne e nujno da e activia) bulgarskoto mlqko e nai-hubavoto (osuznah go kato zajivqh izvun bg) v nego ima tolkova polezni bakterii! 6te ti opravi stomaha, garantiram!

абе аз млякото си го ям. Сега съм на разтоварваща протеинова диета обаче само мляко не стига. Карам си спокойно деня с една кофичка мляко и не усещам глад или дискомфорт обаче... и витамини се налага да приемам и мазнини и всичко... Просто не знам в какво съотношение трябва да са и кои са най - чистите продукти, които съдържат нещата, които са ми необходими.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    60% мазнини
    30% белтъци
    10% въглехидрати
    е много добре.

Достатъчно риба, зеленчуци, черен дроб. Цели яйца, свинско , телешко, масло и пълномаслени млечни продукти. КОгато ядеш правилните храни, получаваш правилните проценти
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    " S edna aktiviq na den i neredovniq stomah pak shte e vav forma" xaxaxax
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    " S edna aktiviq na den i neredovniq stomah pak shte e vav forma" xaxaxax
    на теб сигурно приятелите ти ти казват Къци...

Canis_Dirus, мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си