.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Контраkтубекс?!?

Прочетох доста неща за него(и тук е споменаван).Но се пак искам да попитам някои ползвал ли го е?След колко време му е помогнал?Наистина ли се получава зачервяване при мазането?Наистина ли е със срок на годност 3 седмици след отварянето на шишенцето?Помага ли при тези белези,които са само като червено петанце(от пъпка)?Колко струва и има ли го в аптеките?
    Мерси предварително...
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Мега фен Аватара на SunSmile
    сестра ми го ползва, за заличаване на един малък 4ервеникав белег и имаше голям ефект. Аз също го ползвах и то на горната част на окото м/у клепача и веждата и на мен ми помогна. Не мисля, че срока му е 3 седмици след отварянето му, защото аз се мазах 1 месец. То не е кой знае колко голямо количество, но има ефект. А относно цената ... не си я спомням вече
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Русе
    Лично на мен не ми помогна . Написах го и в другата тема...ТОва за срока на годност ме съмнява да е така..Колкото до червенината от пъпки посъветвах се с една козметичка и тя ми каза да си мажа лицето с ампули витамин Ц , щели да ми избелят лицето..Сега почнах да се мажа и дано има ефект!
    ...

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Лично на мен не ми помогна . Написах го и в другата тема...ТОва за срока на годност ме съмнява да е така..Колкото до червенината от пъпки посъветвах се с една козметичка и тя ми каза да си мажа лицето с ампули витамин Ц , щели да ми избелят лицето..Сега почнах да се мажа и дано има ефект!
    не е помогнало защото трябва да се използва явно повече от 1 тубичка
    за срока - не е вярно
    за цената - мисля че беше ... бе някъде от 5 до 8 лева най-много да е , не съм сигурна

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: Контратубекс?!?

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Прочетох доста неща за него(и тук е споменаван).Но се пак искам да попитам някои ползвал ли го е?След колко време му е помогнал?Наистина ли се получава зачервяване при мазането?Наистина ли е със срок на годност 3 седмици след отварянето на шишенцето?Помага ли при тези белези,които са само като червено петанце(от пъпка)?Колко струва и има ли го в аптеките?
    Мерси предварително...

Използвала съм го доста отдавна... имам си доволно белези по лицето хаха. Не ми помогна... може би защото го използвах по - малко от седмица . Срока на годност си го пише на листовката, според мен тя за това е в кутийката. Зачервяване се получава, защото си търкаш кожата, а не защото кремчето го причинява. Ако просто си изстискаш на кожата няма да се зачерви, но кремчето се втрива върху белега и за това се зачервява. За "червени белези от пъпки" нямам идея дали действа...а те не се ли махат сами с времето ? И аз съм имала такива и съм се панирала, че ще ходя с още един белег, но... винаги са си изчезвали с времето (иначе всички, преминали етапа на пъпчивостта щяха да се егати кратерите ). Според мен не е нужно да го използваш за такива белези точно, кожата може да се регенерира хъхъ. Щом преди около 5 години ми забиха в лицето железен прът, който ми раздра кожата под дясното око, а сега имам само една малка червена чертичка ... не мисля , че пъпките ти ще са по -сериозно предизвикателство.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Майка ми ми беше купила преди време контраКтубекс.Обаче аз го ползвах твърде малко,че да усетя ефект и като се сетих пак за него...вече му беше минал срокът на годност..помня,че като погледнах колко е дълъг и се учудих то изобщо възможно ли е да се изхаби и 1/5 от тубичката за това време..значи не е дълъг.А тогава майка ми ми беше казала нещо за около 13лв. ама са нз колко е.Тия дни ще ми се наложи да си купя да махам белези от обици Иначе преди си го бях купила заради лицето(един форумец ми го препоръча )

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    12 лева.
    Не ми помогна на мен, а се мазах бая дълго време. Срокът на годност наистина беше доста кратък, не помня точно колко.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си