- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина :)
160 kato viso4ina isklu4itelno malak razmer li e za momi4e na 17?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Джобно гадженце за момиче е добре 165 до 170 за мен но и ти не си зле нетрябва да се фрапираш от това![]()
Еми аз съм 162 и съм на 16 и половина :P Така че май сама можеш да предположиш какво е мнението ми![]()
Що па да е малак?
На мен такива момичета са ми най-симпатични![]()
не е малко при положение , че има и момичета с ръст 150...Височината ти е средна...Дори и да не си я харесваш трябва да се примириш, защото няма да порастеш повече..Аз съм 170 ама пак не си го харесвам..бих искака с 5 см повече съдба
...
не е изкючително малък размер ..супер си е даже..ама всеки си има различен вкус и ще ти даде различно мнение .. аз съм около 156 см и съм на 16 години и изобщо не ме притеснява .. радвам се даже :]
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Аз съм почти на 18 и съм 172сми бих искала да съм с 5-6 см по нисичка. Много е гадно да си толкова висок.. за това по нисичките да се радват и да не се комплексират от ръстта си. Макар че то всеки иска това което няма.
ами то всички искаме с 5 см. по-високи, 5 кг. по-слаби...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
някой път не става ;с
бтв и аз съм 160 висока
SUPER siviso4inata ti e normalna. Nadqvam se ne podcenqvash kilogramite
![]()
Аз съм почти на 18 и съм 162 см.Това обаче изобщо не ме притеснява.Нося високи обувки,а по-високите не могат.Харесвам се.Особено като съм до някое респектиращо с височината си момче![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
az sam 170 i vinagi sam se 4ustvala dobre imam fr det sa 160 i sa super no pod 160 ve4e e kofti (: ili pak nad 175 dnes na centara kato varqh i imashe edna kadeto be6e 190 sig i be6e pak s malak tok ne se pritesnqvaii za viso4inata koito shte te haresa shte te haresa dali 160 165 (: pak i nishto ne moje da napravish :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз съм 1.58 и съм на 17....и значи и за мен е нормалко![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Аз съм 160 , на 16 съм и се гордея с ръста си.Това ми води и краче с разбер 36/37 , което от своя страна означава лесно намиране на обувки. И дрехи лесно си намирам, според мен е привилегия да си нисък, ако искаш да си по-висок лесно ще сложиш токчета, ама ха пробвай да се смалиш
![]()
Е супер, мацко, даже си страхотнаАз също съм 160см на 16 г съм
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
az sum 176 sm i sum na 15... hmmm mnogo hora mi zavijdat za tova mn hora mi kazvat 4e gi kopmleksiram... no ot dr strana si e kofti da si tolkova visok.... su6tnost seki trqq da se primiri s tova koeto e ....![]()
"ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"
az puk sum 1.58 i sam na 15 i sam si mn dobre i sam dovolna i kakto kazva edna fr nqma kakvo da s eoplakvame 6toot mojem da si hvanem vsqkakvi priqteli i niski i visoki,ne da sme nqkvi marku4i i da stur4im nad vsi4ko jivo kato magareta sred ovce![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
malko e,no kakvo ti puka?![]()
Олеее аз скоро правя 17 и съм 165. Кефи се, че си джобно гадже и да не ти пука за мнението на другите!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Еми аз съм на 18 и съм 162 см. и изглеждам страхотно![]()
хаха не бе честно кво ти пука,според мене си си супер,стига и килограмите и пропорциите на тялото да отговарят на тая височина.
хаха ти какво искаш да си някоя кобила 180??? Така си си супер.Аз съм на 16 и съм 158 и си се харесвам многоПък и не съм чула до сега някое момче да не харесва ниски момичета
![]()
Първоначално написано от billycohen
sestrata e s 4 godini po golqma ot mene pak e 1.59 a az sam 1.74..ima si + i - si v vsqko edno otnoshenie zaradi viso4inata..nz kato gi gledam takia drebni4ki sa super sladki djobni gadjenca mogat da si hvashtat i niski i visoki mogat da slagat 15 sm tok4eta i ne stigat 4e staat visoki mi i dosta slabi izglejdat...zatva pak imate malko problem s drehite..trqq si podgavate dankite..ponqkoga dosta neshta ne vi sedqt hubavo..i t.n..visokite momi4eta se zabelqzvat pove4e..i ako sa slabi mogat da stanat manekeni a u..ama pove4eto prostoo se kefim 4e mojem ne 4e she stanem
se pak kat si vdignish glavata nagore i gledash nqki maninki pokrai tebe i se 4ustvash qko
...ddz vs si ima polojitelna i otricatelna strana kakto kazah .. nedei se kompleksira ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
nisichka si dano pyk weroqtno towa ti e kym chara ne biwa da te pritesnqwa tolkowa
ами да нисичка си но тва няма значение .. аз като съм 176 висока и съм само на 14 и 46 кг .. кво да кажа ... мразя си тялото .. супер съм слаба и висока ама съдба :д а пък ти не се натъжавай че си нисичка момчетата си падат по джобните гаджета (за мое нещастие) ;д