.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Права Коса HEEEELP |-(

Съжелявам ,че пак ви занимавам с глупости ,но МОЛЯ ВИ СЕ кажете как мога да си задържа косата ПРАВА без нито 1 чупка защото косата ми е на къси пластове и като се начупят сичките ми иде да се метна отнякъде.
    Къдрава коса въобще не ми отива а моята е къдрава ;[[

някакви съветчета имате ли? Само без кристалите за коса и другите препарати,използвам лак и още 1 за фиксация ,нооооооооо няма ефект..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    използваш тях, ама използваш и преса или сешоар

С преса...
    Моята е също къдрава, но от 3 год. използвам шампоани, балсами , маски и всякакви такива щуротии за изправяне и постепенно косъма ти се изглажда.
    Обаче ако ти се налага да използваш пресата по-често , защото аз всеки ден си изправям косата задължително си вземи някакъв лосион или крем против изгаряне , предимно се "МАЖЕ" по самият косъм , но предполагам, че ще има оказания. Това е моят съвет.
    Успех!
    Fuck me I`m famous..

А с какво се изправяш, с преса ли? Ако само си лагаш някакви стилизиращи продукти няма да има ефект. Слагай пяна и после се изправяй, след това лак и така ще се задържи, но не съм сиг колко време

Nivea Straight & Easy Аз имам шампоана,балсама и стилизиращия балсам Но скоро в един сайт видях,че има и някакъв спрей

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Nivea Straight & Easy Аз имам шампоана,балсама и стилизиращия балсам Но скоро в един сайт видях,че има и някакъв спрей
    аам ем използвам преса ест не е няква страхотна от 300 кинта ама .. за 100 я купих.. на rowenta
    имам и шампоана за права коса
    имам и още 1 шампоан за права коса
    преди да я изправя я суша със сешоар
    просто хипер много ме нервят тия краища като се начупят :@

Цитирай Първоначално написано от niks_hates_you
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    аам ем използвам преса ест не е няква страхотна от 300 кинта ама .. за 100 я купих.. на rowenta
    имам и шампоана за права коса
    имам и още 1 шампоан за права коса
    преди да я изправя я суша със сешоар
    просто хипер много ме нервят тия краища като се начупят :@
    Нз моята коса е много чуплива,но от както използвам тази серия на Нивеа съм супер Дори и преса не използвам Е само за краищата де

i az imam syshtiq problem samo4e motia presa e na ROWENTA ama e 60 lv... apak... i moita e kadrava ;( i as sam na kasi plastove do skoro si q vdigah s gel i sq... osobenno kato mi e po kasa daljinata se 4ydq dali ne e ot tova 4e e tolkoz kasa ama naistina izpravq q i sled nqkolko 4asa pak se naviva leko otdolo :@

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    i az imam syshtiq problem samo4e motia presa e na ROWENTA ama e 60 lv... apak... i moita e kadrava ;( i as sam na kasi plastove do skoro si q vdigah s gel i sq... osobenno kato mi e po kasa daljinata se 4ydq dali ne e ot tova 4e e tolkoz kasa ama naistina izpravq q i sled nqkolko 4asa pak se naviva leko otdolo :@
    :@:@ e кво може да се направи за да не става така :@

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз моята като си я изправя я пръскам с пяна и вечерта като спинкам си е връзвам, за да не ми се начупи Ползвай, ако искаш там разните
    шампоани и т.н за изправяне и задължително продукти, които предпазват косата от изгаряне - като например кристали
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз моята като си я изправя я пръскам с пяна и вечерта като спинкам си е връзвам, за да не ми се начупи Ползвай, ако искаш там разните
    шампоани и т.н за изправяне и задължително продукти, които предпазват косата от изгаряне - като например кристали
    kxxxxxxx да де ама аз съм написала ,че имам и кристали и краищата ми се пак са къдрави ;\

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    kxxxxxxx да де ама аз съм написала ,че имам и кристали и краищата ми се пак са къдрави ;\

Кристалите не са за изправяне, а за защита на косата
    Като ти са къдрави краищата използвай преса
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Кристалите не са за изправяне, а за защита на косата
    Като ти са къдрави краищата използвай преса
    omfs.прочети какво съм написала О.о ИЗПОЛЗВАМ ПРЕСА

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    :@:@ e кво може да се направи за да не става така :@

ole enznam i as imam toq problem i... izdivqvam mraza si kosata :@ sq mi kazaha za nekfa presa 15 sekundna izpravqla mn qko za kam 30 kinta... mislq i neq da si vzema... naistina poznavam momi4eto koeto q ima strashno qko i se izpravq Na SAPIR e tazi 15 sekundnata

osven sled kato q izpravi6 da q napraska6 s lak za kosa,no ako ne e vlajno i ne q vrazva6 s lastik ili 6nola naprimer nqma logika da ne stoi prava

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    s presa?!!??!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

моля ви четете поне преди да пишете

ползвам и преса и лак и кристали и още 1 там за пръскане и шампоана за права коса
    но косата ми се чупи май заради шибаната влага във въздуха някви други съвети имате ли .?

моля ви четете поне преди да пишете

ползвам и преса и лак и кристали и още 1 там за пръскане и шампоана за права коса
    но косата ми се чупи май заради шибаната влага във въздуха някви други съвети имате ли .?
    101% е заради влажното време А и ако искаш пробвай със стилизиращия крем на Нижеа (бях ти казала за него в предишен пост) Една позната ми беше казала,че то 3-те продукта(които ти бях изредила) той действа най-добре Мисля,че беше около 5 лв. Пробвай с него

Еми , след като си измиеш , изсушиш и изправиш косата с професионална преса за коса си сложи кристали или просто заглждащ серум . И не забравяй да изправяш косата много прецизно за да има ефект от заглажщия продукт !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си