.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

как да го заговоря?

Харесвам 1 мом4е с което тренираме заедно карате,обаче нзз как да го заговоря и се притеснявам .Дайте идея плс !!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бий го на карате
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на babity
    к'во стааа? може ли да ми покажеш как се правеше еди-какво-си (куца ми терминологията) и почваш с кривите движения... при повече късмет може да те пообара докато ти показва!

Цитирай Първоначално написано от babity
    к'во стааа? може ли да ми покажеш как се правеше еди-какво-си (куца ми терминологията) и почваш с кривите движения... при повече късмет може да те пообара докато ти показва!
    съгланса ние ще стискаме палци тук да имаш късмет и ти да го пообарваш че и кой знае какви плочки има на коремчето
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    оо има има :P

Маваши в главата, чупиш му носа и после го питаш добре ли е

mi kato na4alo,pitai go ne6to svarzano s karateto i posle tam,pf,basi ,ima tolko mn ne6ta ,deto moje6 da go zagovori6 ,4e...

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    [quote="Tazadar"]Маваши в главата, чупиш му носа и после го питаш добре ли е [/quote

Той ше ми block мавашито така 4е нз кой кого ще пита

Guest

....

от начало ще го питаш за нещо свързано с каратето и после почваш да флиртуваш,то ще си доиде от самосебе си-и като го питаш нещо как се прави го караи да ти показва на теб,така съм сигорен че като те опипа така да го кажа,ще почувстваш и ти и ТОИ.....

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти притесняваш ли се като говориш с приятелките си.
    Заговори го просто за нещо,не си мисли "ще ме хареса ли или не" а че е просто един човек като всеки друг.Можеш да го заговориш за филм,за музика,за свободното му време (откъдето можеш да споделиш и за твоето) и за каратето.Ние обичаме да се задълбочаваме по спортните теми.
    Все пак е момче и предполагам стои при другите,а не сам отстрани.Иди и заговори всички,като повечето време гледаш към него и отвреме на време питаш нещо директно него.След 5 минути можеш да го "изолираш" някъде отстрани да си побъбрите за нещо уж важно.Покани го да излезете за нещо,което си търсиш например.Почти съм сигурен,че на драго сърце ще ти се бутне в графика.

ПП:Не спазвай всичко,което съм написал точно.Това е моя представа за нещата,но можеш просто да отидеш и да го питаш за мнението му за нещо и след това да подхванеш няква тема.Нещата ще ги усетиш сама и се отпусни.Няма нищо по атрактивно от естественото държание

CeLtA E dA TE zAbEleJi.... PosLE mU pUSni NqkOi LAf isE zAgOvOrETe
    "ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами аз така бих направила "здравей,как си,аз съм деси,ти как се казваш,от кога тренираш?,с кой се движиш?? и тн,ако и той е заинтересован може би ще направи втората кра4ка,но мацка имай само4увствие!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

бий му един песник, после почни да му се извиняваш и го покани на среща

Град
    РЮАР

Re: как да го заговоря?

Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Харесвам 1 мом4е с което тренираме заедно карате,обаче нзз как да го заговоря и се притеснявам .Дайте идея плс !!!

От к'во се притесняваш ? Да не те затрепа като му кажеш, че си си го харесала ли ?

Явно имате общ интерес - каратето. Според мен ще бъде лесно да го заговориш, просто трябва да се престрашиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на rakiQ
    davai pyrvo s usmivki i sled tfa se zagovorete za karate .. postepennoooo ..

Цитирай Първоначално написано от babity
    +1

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Маваши в главата, чупиш му носа и после го питаш добре ли е
    само така

Бе просто му казваш харесвам те и толкоз..Или както другите казаха питаш го нещо свързано с каратето и така
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    оки мерси на вс на следващата трен ще опитам!!стискайте палци

Миличка въпреки,че общуванего между двама души понякога изглежда най-лесното нещо винаги има една доза притеснение можеби от страхът да не бъдем отхвърлени !!! Представи си за момент че не се познавате и ти предстои едно вълуващо запознанство с момче което ти харесва! Какво можеш да направиш за да не пропуснеш своят шанс!Дай идея да излезнете на разходка в парка кадето не би било зле ако демонстрирате своите умения щом заедно тренирате един спорт-някои изванреден урок и движение да демонстрира а после защо не целувка
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си