- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изтекъл срок...?
с приятеля ми правихме секс с презерватив,но на него му беше изтекъл срока на годност.Приятеля ми свърши в мен,но презерватива не беше нито скъсан,нито нищо.Въпросът ми е дали има вероятност да се е получил гаф след като е изтекъл срока на презерватива?????
Срока на годност май е за това мазното по презерватива.Би трябвало да е някакъв лубрикант,но по скоро нещо да се инфектирате.Ако се притесняваш много - иди се прегледай.
За бременност - няма как.
100% не си бременна,защото презеватива нее бил спукан и каквокато му е изтекал срока тои срока до коккото зн е за мазноста и качестжото,а не за зравината му.
Ти "до коккото" знаеш така ще забремениш/забременееш някой ден - точно за здравината си е - това е латекс, гума и старее както всяка друга. И със стареенето отслабва. Точно на лубрикантите нищо не им пречи да си стоят и повече време, защото те са вода с неща добавени за гъстота. Така че не говорете глупости. За гаф - след като не се е скъсал няма проблем. Но, мамка му, откъде изкопахте тоя антикварен презерватив? То срока им на годност е поне 3 годиниПървоначално написано от B.D.S
![]()
Абе и аз мисля,че е за лубриканта срока.Защото бяхме попаднали на един такъв,и беше като кокал,адски сух.Не може и да се развие,щеше да се скъса,така че нещата са свързани...
Не мисля,че е станал гаф.Но следващия път по-добре не го правете,ако срока на презерватива е изтекъл.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
i az towa se chudqПървоначално написано от WaKo
![]()
edin prezerwatiw e 20 stotinki be hora
![]()
![]()
na nas v daskalo specialno idvaha da ni pravqt obu4enie kak se izpolzva prezervativa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislq 4e nqma da ima pr spoko mai-mn nqkoi obriv ot lybrikanta![]()
Какъв гаф може да стане щом презерватива не се е скъсал я помисли ...![]()
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
+111Първоначално написано от Virtual^Reality
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Emiii to sroka na godnost ne e li za primerno koga shte izsyhne prezervativa i nqma da moje da se izpolzva![]()
+1Първоначално написано от Carmen_Kass
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?