.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Изтекъл срок...?

с приятеля ми правихме секс с презерватив,но на него му беше изтекъл срока на годност.Приятеля ми свърши в мен,но презерватива не беше нито скъсан,нито нищо.Въпросът ми е дали има вероятност да се е получил гаф след като е изтекъл срока на презерватива?????

не мисля , че е станал гаф

Мега фен Аватара на Chacho
    Срока на годност май е за това мазното по презерватива.Би трябвало да е някакъв лубрикант,но по скоро нещо да се инфектирате.Ако се притесняваш много - иди се прегледай.
    За бременност - няма как.

Не ми се вярва да се е получил гаф,но ти предлагам като знаете,че е с изтекъл срок презерватива да не го използвате

Guest

...

100% не си бременна,защото презеватива нее бил спукан и каквокато му е изтекал срока тои срока до коккото зн е за мазноста и качестжото,а не за зравината му.

Голям фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от B.D.S
    100% не си бременна,защото презеватива нее бил спукан и каквокато му е изтекал срока тои срока до коккото зн е за мазноста и качестжото,а не за зравината му.
    Ти "до коккото" знаеш така ще забремениш/забременееш някой ден - точно за здравината си е - това е латекс, гума и старее както всяка друга. И със стареенето отслабва. Точно на лубрикантите нищо не им пречи да си стоят и повече време, защото те са вода с неща добавени за гъстота. Така че не говорете глупости. За гаф - след като не се е скъсал няма проблем. Но, мамка му, откъде изкопахте тоя антикварен презерватив? То срока им на годност е поне 3 години

тва като му изтече срока не се разваля като сиране, спокойно

Голям фен
    Абе и аз мисля,че е за лубриканта срока.Защото бяхме попаднали на един такъв,и беше като кокал,адски сух.Не може и да се развие,щеше да се скъса,така че нещата са свързани...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Не мисля,че е станал гаф.Но следващия път по-добре не го правете,ако срока на презерватива е изтекъл.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от B.D.S
    Ти "до коккото" знаеш така ще забремениш/забременееш някой ден - точно за здравината си е - това е латекс, гума и старее както всяка друга. И със стареенето отслабва. Точно на лубрикантите нищо не им пречи да си стоят и повече време, защото те са вода с неща добавени за гъстота. Така че не говорете глупости. За гаф - след като не се е скъсал няма проблем. Но, мамка му, откъде изкопахте тоя антикварен презерватив? То срока им на годност е поне 3 години
    i az towa se chudq edin prezerwatiw e 20 stotinki be hora

na nas v daskalo specialno idvaha da ni pravqt obu4enie kak se izpolzva prezervativa
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

mislq 4e nqma da ima pr spoko mai-mn nqkoi obriv ot lybrikanta

Какъв гаф може да стане щом презерватива не се е скъсал я помисли ...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Какъв гаф може да стане щом презерватива не се е скъсал я помисли ...
    +111
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Emiii to sroka na godnost ne e li za primerno koga shte izsyhne prezervativa i nqma da moje da se izpolzva

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Не мисля,че е станал гаф.Но следващия път по-добре не го правете,ако срока на презерватива е изтекъл.
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си