- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 14=монахиня
Iskam da vi popitam ..za6to pove4eto mom4eta na koito im kaje6 4e si devstvena na 14 ti kazvat awe ti da ne si re6ila da stava6 monahinia?![]()
kfo 6te mi kajete .. 4e e normalno momi4ence na 11 god da pi6e v forum : pomo6t na 11 god sum i o6te ne sum pravila seks.. a si4kite mi fr-ki sa go pravili ?!
![]()
т.7
krem4et0
"ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"
Оф всички знаем че не е нормално да 12-13 да правиш секс.. Защо ти е необходимо 100 човека да ти го кажат след като темата е обсъждана милиони пътиВсеки има право на личен избор и след като ти си решила че на 14 не искаш да првиш секс просто не го прави а не очаквай някой да ти каже браво че си пазиш девствеността.
![]()
Dali 6te go 4uq ot 10-11 godi6ni momi4eta ili ot 13-14 godi6ni ... mislq 4e razlika nqmaa tova monahinq 6te ti go kaje nqkoe zagorqlo mom4e na 10-11 ili 13-14
i za tova na momi4eta koito sa dosta liubopitni na 14 da pravqt sex i na 16 ve4e moje da kajem ... bremenni monahini tova e po temata blagodarq za vnimanieto.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
mn ste zle!!!avtorkata nai-ve4e!!!tvardo PROTIV sexa pod 16!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Що да са зле?Всеки може да си изкаже мнението още повече не виждам нищо тъпо в това което са казали (като изключим безмисленото пускане на темата от авторката).Аз съм за секса под 16 но поне да е след 13..
Оф.. я се успокой и остави тези , които правят секс на тези години да си гледат работата. След време те ще си блъскат главата и ще се чудят защо са го направили, а не ти. Питай ги каква наслада изпитват от това че са го направили. Ако ти кажат че изпитват нещо - значи те лъжат! След време ще са ги минали толкова много момчета.. ама то акъл в главата няма...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Подобни мнения можеш да си ги задържиш за себе си!Първоначално написано от Chacho
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
На всеки организма му се развива по различен начин...и има такива коита на 14-15 са си напълно готови от медицинска гледна точка...обаче да се изчукаш с някои само защото ти обясняат че щом до ся не си го напраила ще станеш монахиня....е тъпо и ко кат го напраиш с въпросния дет ти обясняа колко си зле заради тва че си още девствена ? Тои и тои сиг. е някои девствен хуй дет незнае къде е....Не виждам смисъл от тия теми...
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
пФф това е хипер тъпо...по скоро ние трябва да ги питаме момчетата да не са решили да стават попове.
Момичетата се развиват по-бързо от момчетата и винаги сме с едни гърди по-напред от тях. Да ни ма занимавате...![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
Кой е казал,че е нормално?Нормално е да отминаваш такива теми с присмех,а не да се вдъхновяваш от тях.
Eeми според мене е мн тъпо да праиш секс под 14 даже и на 14 е рано,миналата година толкова се чудих как може толкова рано да правят секс,но вече свикнах с тази мисъл ии пак ми се струва рано
Теб кво те интересува,че са го правили..пфф просто не се води по техния пътгледай себе си не приятелките..те утре може и да решат да се хвърлят от някой мост..и ти ли ще го направиш
![]()
бз se ;d
Желязна Девица
Gluposti na tarkaleta. Zashtoto iskat da spt s teb, zatova!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Напълно съм съгласна,защо гледаш другите? Живей за себе си и когато се появи човека, който заслужава да е теб, ти ще го почувстваш това и няма да се буташ по форуми да разпитваш какво е нормално и какво не . УспехиПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
+ 1919199191Първоначално написано от slun4ice
Аз трябва да съм се замонашила 3 пъти значи...
xaxaxaxa tui gornoto be6e qko awe macka priqtelkte ti ne sa fred s glavat smiusl....te sa deca o6te we qvno sa si izbrali mom4enca s mn izvratena psixika...
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Ах, колко сте заблудени...... 13-14 не е възраст за започване на полов живот. Та ти още не си се осъзнала... По принцип от скромните си наблюдения съдя,че тези, които започват да правят секс на 12-13(момичета) се превръщат в курви. Да не ми се обиждат изключенията, но е така за съжаление... Като си спомня, че на 13 още си играех пред блока и дори не съм мислила за секс...
da puk az molex ama nikoi ne6te6e:P axax ama e mn prava
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
урвиии урвиииииииииииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
На 14 ако не си правила секс по-добре да сложиш край на живота си.![]()
Като им се ебе на 11-2 да се ебат .... кво им се бъркаш ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
na 42 si i si devstvena li ?Първоначално написано от krem4et0
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...