- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов.....
Каква е вашата представа за Любовта?Вярвате ли в Любовта от пръв поглед?
Мога само да кажа, че любовта се усеща, а не си правиш представи за нея... А за втория въпрос - вярвам.
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Любов от пръв поглед- не. Привличане- да =).
Иначе вярвам в любовта, макар и още да не съм я срещала.
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
съществува разбира се,просто трябва да си с точния човек в точното време...
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
Любовта - химия + лични убеждения
Вярвам в по-дългото привличане,но не и във вечна любов..
Ами аз се влюбих от пръв поглед в моето момче... така че вярвам
А относно какво е това любовта - не мога да кажа... Просто не мога да го изразя с думи ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Тази тема е нищена и разнищвана толкова пъти, че на всеки новак, който пуска тема "Какво мислите за любовта?", му е бедна фантазията...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от СмърФ
![]()
--------------------------------------------------------
Любовтта за мене може да се открие навсякъде - от най-малките жестове към любимия за теб човек до безссънните нощи прекарани в мисли за нея/него. Всички любовни поеми, текстчета, песни и като цяло - творби създадени под вличнието на това върховно чуство на привличане са отражението на истинското лице на любовтта.![]()
![]()
![]()
А относно любовтта от пръв поглед - напълно вярвам в нея.![]()
![]()
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
Любовта от пр1в поглед = Да... Такава любов пламне между мен и приятелката ми като се видяхме за 1 п1т... Когато я видяш си изгубих граматиката и имах един приятел с мен и му казах : Това е женатата![]()
Вярвам в любовта, в1преки че до сега с1м се влюбвал 2 п1ти и 2та п1ри бяха неподелена любов... аааа не единият п1т беше споделена.. е както и да е.. И те така...![]()
И аз мисля че любовта от пръв поглед я има!!! то това си е факт.Аз лично мисля че които нее усетил магията на любовта нее опитал още от наи-сладкото в живота!!!!
Аз не вярвам в любовта от пръв поглед, вярвам, че един поглед може да те насочи, да те накара да предприемеш нещо, ама чак пък любов... Цял живот съм си гонила кандидатите с репликата: "щом не ме познаваш като характер е невъзможно да ме обичаш" (айм соу ийвъл) Моята представа за любов: някаква огромна привързаност, при мен най - често прилича на някакво психично разтройство, но то е от любов де...
![]()
![]()
Незнам... аз когато реша, че съм влюбена в някой... т'ва е най - хубавото, което може да му се случи. (т'ва важи само ако е взаимно, де) Не се фукам де, ама съм доста усърдна във всичко, което правя и като вземеш в предвид и че съм перфекционист по природа значи... който успее да ми влезе под кожицата и се държи подобаващо няма как да се оттърве от внимание, лигавене, ако щеш дори и грижа.
за мен любовта е вси4ко-без любов просто живота няма смисъл(поне за мен).който не се е влюбвал едва ли ще се съгласи с мен ама все пак...
за любовта от пръв поглед-вярвам щото ми се е слу4вало![]()
Не вярвам в любовта от пръв поглед.Как може да се влюбиш в някого,който да речем изобщо не познаваш?
offline forever!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
И аз мисля по този начин мн правилно .......
Аз съм на мнение, че любов от пръв поглед няма, въпреки че на три пъти през краткия си живот съм изпитвала онова чувствто, в което си като хипнотизиран малоумник...![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
аз пък го изпитвам всяка сутрин преди да си изпия кафетоПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
ХахХахХахХахХахахХхх
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвам много ясно, че има любов. Но, не и любов от пръв поглед това е смешно. За да обичаш някого трябва да го опознаеш достатъчно добре.
Имам представа какво е това чувство, но някои казват ,че любовта от пръв поглед е все едно се качваш на бърз влак или скачаш от него в движение.
Такава любов може да бъде вечна или кратка, зависи
от това, какво си очаквал и какво получаваш от нея
Оо може може...Първоначално написано от princesa_viki
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
и аз не вярвах докато не ми се слу4иПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Neznam kakvo e lubovta . . . tova ne moje da se opi6e prosto taka![]()
a dali vyarvam - da vyarvam ,t1y kato mi se slu4i![]()