.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    София
    Момче съм, нямах толкова много пъпки, но като започнаха да се появяват на носа ми веднага отидох в аптеката. Горещо ти препоръчвам Acne Out, страшно действа, много е ефикасно. Намазваш си цялото лице с него, то е като почистваша вода ли как да ти го обясня, и всяка вечер и сутрин се мажеш - нямаш никакви проблеми после.
    Мисля, че струваше около 5 - 6 лева, но не съм много сигурен. Действа сто процентово за най - голяма моя изненада.
    А и.. ако си падаш по сладкото - ограничавай се малко (шоколад и др. подобни) и няма да имаш проблеми. Ето например какъвто и крем да ползваш няма да ти се премахнат завинаги пъпките, но когато се премахнат и спреш да ядеш сладко и няма пъпки.
    Вземи си шишенцето с червена капачка, защото може и да искат да ти пробутат едно друго, което уж се води "не за цялото лице", а пък то няма никакъв ефект.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Аз имам едни от Ейвън и ми помагат.Преди около може би 2 седмици имах едни лосиончета "Акне Тоник" и "Амрита" и двете са евтини,продават ги в аптеките.Първото много ми помогна,а второто пише,че можело преди да се намажеш с него,да си изтискаш пъпката,ако е гнойна,и после да се намажеш с него.До 24 часа няма и следа от пъпка или белег.
    Лол,а това акне тоник на коя марка е ? Че има много продукти на които пише акне тоник ..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Виж мн от тия неща помагат,но не е сигурно че и на теб ще ти помогне.Не си слагаи такива неща на кожата,така и вредиш,много е опасно ако имаш пъпки,като използваш некви продукти,които Уш помогнали на някои да си докараш акне ,ааа с това шега не бива,акне се лекува 3 пъти по трудно.....за това отиди на дерматолог за консултация...не е скъпо ще ти излезе,колкото да си купиш някое от тези неща,ако пък са младешки пъпки ще ти почисти лицето(15тина лева),ще ти даде нещо с което да се мажеш и кожата ще ти стане Ок
    Помисли.....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

И аз бях пуснала една тема за пъпки и също получих различни мнения относно продуктите, препоръчваха ми и Зинерит, и Скинорен или нещо такова. Казаха ми да отида и на дерматолог и аз се реших и отидох. Оказа се, че кожата ми е чувствителна и няма да може да понесе такива продукти, които ми бяха препоръчали. Затова моя съвет е отиди на дерматолог, там ще ти каже точно какво е подходящо за твоята кожа. Вече 2-3 дена правя това, което ми каза дерматоложката и мога да кажа, че отсега виждам голям ефект. Отиди, най-добрият вариант е

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Аз имам едни от Ейвън и ми помагат.Преди около може би 2 седмици имах едни лосиончета "Акне Тоник" и "Амрита" и двете са евтини,продават ги в аптеките.Първото много ми помогна,а второто пише,че можело преди да се намажеш с него,да си изтискаш пъпката,ако е гнойна,и после да се намажеш с него.До 24 часа няма и следа от пъпка или белег.
    Лол,а това акне тоник на коя марка е ? Че има много продукти на които пише акне тоник ..
    Еми аз вече го хвърлих,но мисля,че май на икаров ама не помня.Знам само,че се казваше акне тоник

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тааа какво за зенерита ?
    От Зинерит ще ти лъщи лицето яко! Не го ли написах разбираемо?
    И още нещо- към продукти като Скинорен, Имекс, Зинерит, Далацин Т кожата привиква! Третирате 6 месеца най-много и после ефект няма

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    Пробвай серията на Clean & Clear, аз съм мн доволна, за пъпките особено Clean & Clear Advantage , пробвала съм и салициловия спирт, но мн изсушава кожата.
    аз ползвам това и на oriflame една серия с чаено дърво (tea tree) . много помага

Exfoliac гел за измиване+ексфолиращ гел+acnomega 100 или 200 и лосион ама той малко изсушава(задължително) има и други в серията предпазвашщ от uv лъчи,матиращ,за възпалени лезии и тем подобни.

Цитирай Първоначално написано от enola
    Salicilov spirt
    Dаа това го знам,мн изсушава кожата и няма голям ефект,мажа се с тфа
    е мене ме оправи ..

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от blackreplay
    Exfoliac гел за измиване
    + крема и е 6

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не знам дали вече някой не го е препоръчал ,но ще ти кажа малката си тайна.Купи си розова вода от аптеката слагай си сутрин след добре измиване на лицето и вечер преди лягане като пак си измила лицето.Надявам се да съм от полза

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    silna rakia, spirt, krem zdrave ... protivoza4atu4ni!!!

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Аз лично ти препоръчвам да си купиш от аптеката салицилов спирт 1% , памучета и бебешки сапун (тези неща ги има във всяка аптека и са доста евтини).Всяка вечер (докато не изчезнат пъпките) си измивай лицето с бебешкия сапун и хладка вода след което слагаш малко салицилов спирт върху памучето и нанасяш върху пъпката.Лично съм го тествала и действа бързо.Надявам се да съм ти била полезна!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Маска с хума + крем Здраве!

Град
    пространството на Дисе
    2008!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си